Ga naar inhoud

stripoloog

Members
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

stripoloog's Achievements

  1. Dure entree, altijd hetzelfde....1x per jaar is voldoende.
  2. Dark Dragon gaat vertalen. Dat is dan waarschijnlijk te laat en DDB vertaalt veelal slechts pulp die de betere uitgevers laten liggen. Ik weet niet of dat ook voor de comics geldt maar ik hoop dat deze vertaling ooit tot de positieve uitzonderingen behoort. En ja, je fanatisme voor comics is bekend (en soms amusant) maar daar is niets mis mee.
  3. BOOM vindt alles geweldig maar ik mis striptekenaars (de echte ).
  4. De conclusie moet toch zijn dat voor sommigen hier een strip vooral niet teveel op een boek mag lijken. Plaatjes en niet meer dan plaatjes. Ik hoop wel dat de ondertiteling van een film leesbaar is.
  5. In het verleden blijven hangen is natuurlijk geen oplossing. Hoogstens een 'memory lane' voor oude mannetjes. Een harde waarheid die ons niet verder helpt als we niet verdergaan.
  6. En daarom leren we hun taal niet. Alleen in een land aan het nauw van Calais denkt nog dat hun taal de universele taal is. Vooruit...en nog wat volk in Wallonie.
  7. Dat is exemplarisch voor Belgische stripfiguren?
  8. Geslaagd evenement! De gasten van het festival maakten er mooi werk van (zeker Tarquin \ Lize en Rodrigue). Net op tijd voor de juiste plek op zondag om nog een Tarquin te krijgen. Opvallend was de discipline in de groep verzamelaars ook al omdat het door de organisatie goed geregeld was ( zondag een paar uitgezonderd). In de middagen geslaagd bij HUM, Arcade etc.
  9. Is er ook ergens een plattegrond? Helaas zijn de standhouders niet gekoppeld aan een nummer.
  10. Is het al gekend dat de tickets voor Tarquin €50 kosten met kans op tekening? Mounier €30. Voor mensen zonder facebook misschien handig.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...