Jump to content

Prent Esther Verkest


Krimson

Recommended Posts

Bij betaling van het lidgeld ontvang je de reeds verschenen (en nog te verschijnen) items van het betreffende jaar. Dit omhelst de Brabant Strip Magazines, de P@pers, het vakantiealbum en de lidkaart. Bij de twee nummers BSM die dit jaar verschenen, zaten de prenten van resp. Willy Linthout en Kim. Er waren vijf prenten voorzien, 1 voor bij elk van de in 2015 te verschijnen nummers.

Door omstandigheden zullen er dit jaar slechts 3 nummers verschijnen. Ter compensatie zal het lidgeld voor 2015 ook recht geven op de 3 nummers die in 2016 zullen verschijnen (+ op de P@pers, het vakantiealbum en de lidkaart van dat jaar).

Het lijkt me logisch dat de prenten ook bij de nummers van BSM zullen zitten wanneer het lidgeld nu nog wordt voldaan. Maar aangezien dit niet expliciet wordt vermeld op de website of in het blad, kan je voor alle zekerheid best een mailtje sturen naar BS.

Het enige waar het lidgeld tijdig (i.e. datum ergens in het voorjaar) moet voor vereffend zijn, is om te kunnen intekenen op de Fenix Collectie. Als je nu het lidgeld voor 2015-2016 vereffent, zal je dus enkel nog kunnen intekenen op de Fenix Collectie van 2016.

a thing of beauty is a joy forever (John Keats 1795-1821)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...