Jump to content

Chatprogramma


Recommended Posts

Ik denk niet dat je ermee kunt chatten, het is inderdaad een app voor het lezen van forums. Soms een betere interface maar vooral handig om verschillende forums samen te beheren. Ik heb geen GSM dus weet niet hoe het werkt maar sommigen hier gebruiken het graag.

Link to comment

Jij bent zaakvoerder en je hebt geen gsm?!

Nope, ik haat GSM's. Het idee om op elke plaats en moment van de dag opgebeld te kunnen worden maakt me zenuwachtig, daarbij ben ik 90% van de tijd gewoon in m'n winkel of thuis bereikbaar via de gewone telefoon en natuurlijk e-mail. M'n vrouw is het al lang gewoon dat ik niet overal bereikbaar ben en ik niet bel om te zeggen dat ik wat later ga zijn, t'is een gewoonte.

 

Misschien ga ik overstag voor de iPhone 7 maar dan puur voor de nieuwe camera en internet al vind ik het wel erg veel geld omdat ik niet veel op baan ben en het dus nauwelijks zal gebruiken.

Link to comment

Ik update altijd tot de laatste versie maar je moet voldoende ram geheugen hebben, bij een iMac is dat makkelijk te doen maar 7 jaar is wel te oud, met Macbooks heb ik geen ervaring. Enkel big-ass schermen voor mij, liefst 2 stuks.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...