Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Rene

Members
 • Aantal items

  79
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Rene

 1. Rene

  Catawiki Zaagdraad

  Je kan bij Cata aangeven 'ik wil met PostNL versturen' - dan vult hij/zij het correcte bedrag vanzelf in. Je kan ook een andere koeriersdienst nemen - soms zijn die duurder, maar bijv. wel sneller. Of veiliger. PostNL naar Frankrijk toe is bijv. een drama. Voor verpakking mag je hooguit 1,50 toevoegen.
 2. Rene

  Originelen

  Die onderste is getekend en geinkt door Romano? Of bedoel je dat het in direct inkt is? Hij is in ieder geval prachtig! Ik heb een paar covers van Romano, oud USA werk, maar daar stuurde hij de potlood-cover aan een inkter in de USA die er vervolgens overheen ging zitten inkten. Zonde is dat. Later gingen er scans naartoe maar deze tijd (rond 2000) nog niet. Deze is door Phyllis Novin geinkt.
 3. Rene

  De Rode Ridder

  Dan is ondersteunend ondergoed nog steeds niet nodig. Kan ze ook haar borsten laten liften. https://www.bergmanclinics.nl/uiterlijk-en-huid/borst-decollete/borstlift?gclid=EAIaIQobChMI6ff_qPjZ4QIVYrftCh0T7w-hEAAYASAAEgKTRvD_BwE 😃 (niet vergeten).
 4. Rene

  De Rode Ridder

  Wanneer speelt de RR zich eigenlijk af? Ik schat zo 13e eeuw - in die tijd bestond er nog geen ondergoed. Ook een korset kwam pas in zwang zo helft 15e eeuw. Ik denk dus dat ze wel geld had (die juwelen lijken me ook niet goedkoop), maar dat ze nog een eeuwtje of 2 moest wachten tot de juiste winkel bestond.
 5. Rene

  Catawiki Zaagdraad

  Grappig… Negers op Java? Da's zeker nieuw. Indonesie heeft al geprotesteerd tegen dit discriminerende en rolbevestigende beeld van hun inwoners. Alsof ALLE Javanen van die grote handen hebben en zo gemeen grijnzen naar hun kind. Om verdere problemen te voorkomen wordt het werk van nu af aan 'Inuit vrouw met kind' genoemd.
 6. Rene

  Originelen

  M'n Ted McKeever originelen zijn binnen. Ik zet er 2 neer ter leering ende vermaeck; een Nightbreed cover en een War of the Worlds double splash (het hele boekje heeft alleen maar double splashes; 21 grote schilderijen die samen 42 pagina's vormen).
 7. Zeer leuke strip, heb gisteren met veel plezier deel 1 en 2 gelezen. Helaas kan ik de beurzen niet bezoeken waar Frodo aanwezig is, dus ik heb hem gevraagd of hij me de boeken (uiteraard met dedi) per post kon sturen. Nog hartelijk bedankt hiervoor!
 8. Rene

  Dédi's

  2x Frodo de Decker. Helaas kan ik niet de beurzen bezoeken waar hij gaat signeren, dus heb ik hem gevraagd of we het per post konden doen.
 9. Rene

  Vandaag Gekocht

  Eindelijk vandaag binnen vanuit UK (Amazon - 12 dagen...). Prachtig hardcover boekje van Ted McKeever - War of the Worlds.
 10. 1938 was dus de eerste. Deze is uit 1939. "...On 14 January 1938, a fateful day for comicdom, an adventure strip about a blonde goddess living in the wilds of Africa made it's appearance. The artwork was by Mort Meskin and, as everyone now knows, it was called Sheena Queen of the Jungle". http://terrororstralis.com/sheena/comics/FH-prehistory.htm
 11. Dat zal wel loslopen met dat proces. Want Linsner heeft het ook niet zelf bedacht natuurlijk. 'Sheva' uit 2019, 'Sheena' is uit 2007, maar in 1989 had je Bruce Jones al met 'Shanna'.
 12. Rene

  Pirana

  Reiser dan? Reiser en Wolinski kan je wel in 1 adem noemen. Pirana is wel de Belgische variant ervan. Niet te vergelijken met Schreurs (meer poep & pies, minder 'maatschappijkritiek' - ik vind Schreurs overigens wel ook fantastisch). De Nederlandse variant is eerder Willem. Iets softer is dan bijvoorbeeld weer Gotlib, nog wat meer politiek Claire Bretecher - en als het echt grof moet kom je bij Vuilemin uit. Echt fantastische auteurs, stuk voor stuk!
 13. Rene

  Pirana

  TOCH mijn dank!
 14. Rene

  Pirana

  Nu we toch bezig zijn; Ik heb een vraag over goudvissen. Weet iemand de ideale temperatuur voor die beestjes? De 2 die ik had zijn helaas overleden.
 15. Rene

  Catawiki Zaagdraad

  Da's al zo oud, dat hebben ze echt niet zelf bedacht... Als je een boodschappentas van de supermarkt koopt staat daar ook Albert Heijn/Delhaize op. Je moet dus betalen om reclame voor hun te mogen maken. Zelfde met de sportkleding die mijn fitness-studio aanbiedt; mooi logo erop voor gratis reclame, wel een fors bedrag voor goedkope Chinese kleding - da's dus dubbel winst. Zo zullen er nog vele voorbeelden te bedenken zijn.
 16. Rene

  Catawiki Zaagdraad

  Klopt dat wel? Ze vragen om experts (veilingmeesters). Dat zijn volgens mij betaalde banen. De advertentietekst: "Word jij onze nieuwe collega? Vind je het leuk om te werken bij een bedrijf waar geen dag hetzelfde is? Wij zijn op zoek naar harde werkers die onderdeel willen uitmaken van het snelst groeiende online veilinghuis van Europa." Klinkt/leest niet als 'vrijwilligerswerk'.
 17. Rene

  Originelen

  M'n laatste aanwinst; 2 x Milo Manara's Pandora's Eyes, pagina 50 en 51. Ze zijn gigantisch groot, zo'n 75 x 50 cm. Dat wordt dus weer passen en meten om het in een lijst en aan de muur te krijgen. 1 van de 2 tenminste.
 18. Het verschil is mij nog steeds niet altijd duidelijk. Ik heb best veel tekeningen, niet heel complex, niet heel duur - maar ik weet niet of die ooit als commission of als dedi gemaakt zijn. Betaald/onbetaald is voor mij niet echt doorslaggevend omdat steeds meer tekenaars terecht geld vragen voor een dedi. Dedi is wat mij betreft wat op een beurs is gemaakt, een commission thuis - en vaak wat uitgebreider. Dit is een leuke van Arroyo. Geen idee of het een dedi of commission is. Gewoon een mooie tekening.
 19. Ik heb ze niet direct van Malik, maar gewoon gekocht van een handelaar.
 20. Rene

  DTP-er gezocht

  Een paar Amerikaanse tekenaars die ik ken willen hun werk graag wat meer in Europa promoten. Ik heb ze daarom voorgesteld een paar small-press uitgaves te verzorgen in Nederland/Belgie. Pagina's worden compleet aangeleverd, hoeven alleen nog passend in de bladspiegel gezet te worden. De 4 covers dienen wel nog bewerkt te worden - maar het meeste daarvan is ook al af. Kan iemand dit verzorgen en volgens de specificaties van de drukkerij hier een druk-document van maken? Het werk wordt beperkt vergoed; de tekenaars doneren een tekening per uitgave. Mocht je die niet willen hebben bied ik aan deze in ieder geval van je te kopen.
 21. Mooi werk! Wat vraagt Font voor zo'n commissie? Z'n pagina's vind ik wat aan de prijzige kant, maar ik was (ben!) wel altijd fan van zijn werk.
 22. Rene

  Originelen

  Nee, geruild met iemand anders. Alleen nagevraagd of het wel origineel is, maar LeGall kende die Jean-Jacques nog. Ik ken hem niet. Schijnt ook een verzamelaar te zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...