Ga naar inhoud

Stripper

Members
 • Aantal items

  26
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Waar, maar óók nog steeds geen al meerdere malen uitgestelde kaartverkoop. Wel veel terechte eisen, weren van bepaalde groepen bezoekers. Nauwelijks gasten en standhouders als we het goed zien. Tickets nog even prijzig. Niet jaloers op de organisatie.
 2. Als je niet uit de Randstad komt want daar weten jong en oud (inclusief oudere jongeren en jonge ouderen) zich niet te gedragen. Volgens Duitse, Belgische en ook Nederlandse overheid.
 3. Dat is alweer wat meer informatie maar niet van de organisatie. Het ontbreken daarvan zowel qua inhoud en tijdigheid doet vermoeden dat de grafische & kunstzinnige striphoek Haarlem nog niets geleerd heeft. Het past naadloos in het profiel van de recente edities en dat is géén compliment!
 4. Zien we verdere publiciteit? Ik niet.
 5. En dat met het oplopend aantal besmettingen?
 6. Gaan we serieus strips serieus nemen? Maar voor de Belgen kan gelden dat Hergé de voorloper van Arleston en de hele fantasy wereld is. Fantastisch toch? Of doe ik nu Jules Verne tekort??
 7. LDD is op zich prettig met oa de shop. Duidelijk lijkt ook dat men zich heeft 'opgehangen' aan Catawiki door waardes hoger dan €75 niet te kunnen vastleggen in de shop. Ik ben benieuwd of we ooit ook van de Catawiki emblemen afkomen. Zeker als je bedenkt dat Catawiki zelf niks deed voor dat kopyright.
 8. Gelukkig kunnen we vaststellen dat het Stripfeest 2020 wél doorgaat. Of is het ernstig gezichtsverlies om te zeggen dat het is afgelast?
 9. Maar daar zit evenals in Brussel vooral commercieel belang en dan zijn de afwegingen anders. Niet beter ! Het blijft namenlijk akelig stil uit Brussel en Gent. Dat terwijl toch al meer dan vermoedelijk vele gasten niet eens kunnen, mogen of willen komen. Hoop op 2021!
 10. Lecram heeft gelijk dat een normaal mens dat niet verzint maar dit was de 28e de formele reactie. Er is blijkbaar toch ergens het gezonde verstand neergedaald over deze mensen die dachten dat zij overal buiten en boven staan door onverantwoorde omstandigheden door te zetten.
 11. En heerlijk dat we nu weer volslagen of topic zijn.
 12. Volgens mij gaan ze gewoon door . Mondkapjes, online boeken etc. Ik maak me ook dan geen illusies want de tickets zullen dan vrijwel zeker naar de vrienden van de Franse stripwinkels gaan.
 13. Ben ook benieuwd naar FACTS.
 14. Komt bij dat hun portefeuille (!) ook niet heel veel aantrekkelijke reeksen heeft.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...