Jump to content

Stripper

Members
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Stripper

 1. Geklaag over een te dik, te dun, te schuin of juist te recht lijntje. Oeverloos gediscussieer of deel 18 beter is dan nr 4 enz. Het zij zo. Dat de Reep zich ook gaat lenen als roddelrubriek over een gewaardeerd tekenaar en aangenaam mens (zover ik dat mag zeggen op basis van incidenteel contact op stripfestivals) gaat mij echt te ver. Alle aannames, suggesties en linkjes naar betrouwbare sites als Facebook kunnen wat mij betreft achterwege blijven bij een tragisch bericht als hier: het overlijden van een tekenaar maar eerst en vooral een mens.
 2. Waar, maar óók nog steeds geen al meerdere malen uitgestelde kaartverkoop. Wel veel terechte eisen, weren van bepaalde groepen bezoekers. Nauwelijks gasten en standhouders als we het goed zien. Tickets nog even prijzig. Niet jaloers op de organisatie.
 3. Als je niet uit de Randstad komt want daar weten jong en oud (inclusief oudere jongeren en jonge ouderen) zich niet te gedragen. Volgens Duitse, Belgische en ook Nederlandse overheid.
 4. Gaan we serieus strips serieus nemen? Maar voor de Belgen kan gelden dat Hergé de voorloper van Arleston en de hele fantasy wereld is. Fantastisch toch? Of doe ik nu Jules Verne tekort??
 5. LDD is op zich prettig met oa de shop. Duidelijk lijkt ook dat men zich heeft 'opgehangen' aan Catawiki door waardes hoger dan €75 niet te kunnen vastleggen in de shop. Ik ben benieuwd of we ooit ook van de Catawiki emblemen afkomen. Zeker als je bedenkt dat Catawiki zelf niks deed voor dat kopyright.
 6. Gelukkig kunnen we vaststellen dat het Stripfeest 2020 wél doorgaat. Of is het ernstig gezichtsverlies om te zeggen dat het is afgelast?
 7. Maar daar zit evenals in Brussel vooral commercieel belang en dan zijn de afwegingen anders. Niet beter ! Het blijft namenlijk akelig stil uit Brussel en Gent. Dat terwijl toch al meer dan vermoedelijk vele gasten niet eens kunnen, mogen of willen komen. Hoop op 2021!
 8. Lecram heeft gelijk dat een normaal mens dat niet verzint maar dit was de 28e de formele reactie. Er is blijkbaar toch ergens het gezonde verstand neergedaald over deze mensen die dachten dat zij overal buiten en boven staan door onverantwoorde omstandigheden door te zetten.
 9. En heerlijk dat we nu weer volslagen of topic zijn.
 10. Volgens mij gaan ze gewoon door . Mondkapjes, online boeken etc. Ik maak me ook dan geen illusies want de tickets zullen dan vrijwel zeker naar de vrienden van de Franse stripwinkels gaan.
 11. Komt bij dat hun portefeuille (!) ook niet heel veel aantrekkelijke reeksen heeft.
 12. Dit soort opmerkingen maakt dat heel België binnenkort Franstalig is. Toegeven aan Waals\Brusselse domheid?
 13. Nu nog een illegale prijsverhoging en dan is het plaatje vergelijkbaar met de dubieuze uitgever Silvester.
 14. Oh jawel, maar het is muur om niets te hoeven. Als ze iets kunnen krijgen dan zijn ze opeens net wat slimmer.
 15. En anders wel met mondkapjes op in België vanaf vandaag. In Nederland is op 1 september nog steeds de 1,5 meter van toepassing. Dat beperkt de aantallen enorm. De bezoekers van stripfeesten hebben normaal al weinig discipline maar nu ze weer uit hun kot mogen zie ik het niet goed gaan.
 16. Dat gaat men toch dan heel terughoudend doen. Voor kleine uitgeverijtjes niet te doen. Geen feest dit jaar.
 17. Je zou ze méér wijsheid gunnen ook al op omdat de hernieuwde lockdowns niet meer te tellen zijn. Ik weet niet welke normen er straks gelden in België maar toch niet gewoon ? Helaas!
 18. Als je kijkt naar het aantal vernieuwde lockdowns absoluut niet. Ik reken er niet op dat tekenaars massaal zullen komen. Misschien wat locals uit Wallonië, Bruxelles en Vlaanderen.
 19. Dat is reden waarom ik dit jaar oversla. Al het volk dat nu gaat omdat er niks anders is, bah.
×
×
 • Create New...