Jump to content

Lemuria Deel 2 - De Meet & Greet


Recommended Posts

Het is eindelijk zover, het tweede deel van de reeks De Verloren Verhalen van Lemuria is gereed en word op dit moment gedrukt.
De tekenaar Apriyadi Kusbiantoro, komt speciaal hiervoor naar Europa en wederom gaan wij een Europese tournee doen waarbij we winkels in Nederland, België en Duitsland aan zullen doen.

 

De winkels waar wij zullen signeren zijn:

 

Het Beeldverhaal Amsterdam  (2 oktober)

Stripwinkel Dumpie Leiden (3 oktober - ochtend)

Stripwinkel Dick Bos Rotterdam  (3 oktober - middag)

De Stripspecialist Breda  (4 oktober)

Buddy Strips - België  (6 oktober)

De Boekenwolf Kortrijk  ( 7 oktober )

De Boekenhalte (22 oktober)

Akim - Groningen  (23 oktober)

De Noorman - Arnhem  (24 oktober)

 

En op het Stripfestival Breda 10-11 oktober

 

Evenals vorig jaar willen de makers van dit bijzondere boek, je uitnodigen om erbij te zijn als het boek op speciale wijze voor een select aantal fans gepresenteerd wordt.

Deze bijeenkomst, de Meet & Greet is bedoeld om de kosten te dekken van de tournee. Deelnemers betalen dus om erbij te zijn.

De tweede Meet & Greet met de makers van Lemuria vindt plaats op woensdag 30 september 2015, omstreeks 19.00 uur .

Omdat het een klein feestje is, zal de toegang beperkt zijn tot maximaal 15 gasten voor dit event.

Bezoekers van de eerste Meet & Greet hebben de eerste keus of zij wederom bij deze speciale gebeurtenis aanwezig willen zijn.

Daarnaast zullen er nog een aantal geheime items aan de bezoekers gegeven worden die het wel heel bijzonder maken voor de verzamelaars. Natuurlijk zit er een speciale versie bij van het boek Lemuria 2; Strijd onder Water, maar dat is slechts het begin. We verklappen behalve het boek nog even niet wat er allemaal inzit, maar we weten zeker dat je er erg blij mee zult zijn. De inhoud is per bezoeker verschillend, de secret goodie bag is gesloten, en zal overhandigd worden bij binnenkomst van het event. Vorig jaar was er original art, of een speciale poster, een gelimiteerde uitgave en zelfs een origineel schilderij wat in de bags zat.

De Meet & Greet zal plaatsvinden in een Indonesisch restaurant wat gesitueerd is in een Nederlandse molen, mooie symboliek voor een team uit Indonesië en Nederland. Evenals vorig jaar zullen de makers van de Lemuria serie, tekenaar Apriyadi Kusbiantoro, schrijver Sytse S. Algera en editor Ger Apeldoorn jullie alles kunnen vertellen over de tot stand koming van het boek en nemen ze je mee in de wereld van Lemuria door je vast te vertellen wat er in de komende delen gaat gebeuren.

Om de avond nog specialer te maken, is dit ook de gelegenheid om als eerste de originele pagina’s van boek 2 te zien en kan je als eerste kiezen uit het werk wat te koop wordt aangeboden. Hierbij is materiaal van natuurlijk Lemuria, maar ook werk gebaseerd op de reeksen Stormen Trigië en zie je de eerste beelden van de nieuwe reeks waar de makers van Lemuria deze zomer aan begonnen zijn.

Een avond om nooit te vergeten!

 

Wil je erbij zijn, reageer dan snel. Stuur mij een bericht of een mail op comicwatch@gmail.nl voor de kosten en de mogelijkheid om in te schrijven. Onthoud dat het om een klein gezelschap gaat en vol=vol.

post-537-0-56678500-1442752041_thumb.png

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...