Lichtman Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Mezze ! Je krijgt van alles wat, zo proef je af en toe eens iets nieuws en 't is adhv de klassiekers ook meteen een handige manier om de chef z'n kookkunsten te leren kennen. Quote
cinco Posted November 9, 2024 Author Posted November 9, 2024 souvlaki Ook al lang niet meer gegeten. Quote
SPeeDy Posted November 10, 2024 Posted November 10, 2024 Op Rhodos in Kamirou Scala aan zee een schotel met verse vis en een Ouzo natuurlijk. Of op Mykonos een gegrilde Octopus (mag ook in een goed Grieks restaurant in Gent). In Athene een goeie burger in het Hard Rock café . etc. Griekenland Quote Tomorrow Saturday Sunday Today is my favorite day
Willem Posted November 15, 2024 Posted November 15, 2024 In Den Bosh bij restaurant Rhodos als vooraf de gebakken mosselen en als hoofdgrecht de rhodos schotel met salade. Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.