Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Lefranc

Members
 • Aantal items

  256
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

719 profielweergaven
 1. Lefranc

  Catawiki Zaagdraad

  In dezelfde veiling staat een originele plaat van Alex te koop uit de goede periode. Weliswaar met Nederlandstalige tekstballonnen. Ik vraag mij af of dat de verkoopprijs beïnvloedt. De meest kopers zijn toch Franstalig dacht ik.
 2. Als er niemand klacht indient, gebeurt er niets. Ik vermoed dat er niemand klacht neer legt voor zulke bedragen. Listig gezien.
 3. Lefranc

  Dédi's

  Heel leuk festival daar in de Provence op een pittoresk marktplein! Erg laag nerd gehalte. Anders dan op Belgische signeersessies ook veel vrouwen aanwezig. De kalende veertiger met onverzorgde nagels, gekleed in een te klein versleten t-shirt met grote okselvijvers ontbrak hier vrijwel. Een 15tal auteurs aanwezig. Er moest nergens lang aangeschoven worden. Eerst het nieuwste album van Ptiluc laten signeren. Een biografie van Hitler. Erg leuke lectuur. Ptiluc dacht dat het ook in het Nederlands ging verschijnen gezien Dupuis de uitgever is. Ik heb mijn twijfels want andere albums in de reeks "la véritable histoire vraie" zijn ook niet vertaald. Vervolgens Extases van JeanLouis Tripp laten signeren. Dateert al van 2017 maar zou in september in het Nederlands bij Casterman uitkomen. Alleszins erg leuk verhaal en gemakkelijk te lezen in het Frans. Tenslotte aangeschoven bij François Schuiten voor zijn Blake en Mortimer. Zou oorspronkelijk enkel voor de winnaars van een lottrekking signeren maar heeft uiteindelijk iedereen gedaan omdat er niet niet zoveel geïnteresseerden waren😯
 4. Lefranc

  Dédi's

  Festival in Uzès met leuke affiche. Zien of ik iets kan scoren!
 5. Ik kocht toch nog altijd de nieuwe Aria. Was altijd ontspannend en leuk om nog eens een strip te lezen met de hippie gedachte.
 6. Lefranc

  Catawiki Zaagdraad

  De Guust oblong is verkocht (of misschien niet ) voor 40 euro terwijl die vorig jaar nog voor waanzinnige prijzen wegging. Ik voorspel hetzelfde voor de Blake en Mortimer Oblong.
 7. De 'Roede van Tielt' doet mijn verbeelding wel op hol slaan...
 8. En staat dat allemaal op de Stripspeciaalzaak?
 9. Lefranc

  Suske En Wiske

  Is Gardavu een oneshot, een nieuwe reeks of het vervolg van de vorige 3. Ik dacht dat die drie een afgerond verhaal vormden.
 10. Vandaag een aantal stripwinkels langsgegaan: er lagen nog genoeg exemplaren van de limited edition. 1000 exemplaren lijkt mij genoeg om niet vanaf volgende week als gek te bieden op een veiling. Overigens geef ik de voorkeur aan de gewone editie. Veel leesbaarder. En zo fantastisch zíjn die tekeningen van Schuiten ook niet.
 11. Wat is er anders aan de Totentrekkers dan de reguliere uitgave?
 12. Ik heb die nieuwe eerste bundel eens doorbladerd en daar stond toch een behoorlijk dossier in dat niet in de eerste integrale stond. Of er nog door het tekenwerk en het oubollig verhaal door te komen is, is iets anders natuurlijk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...