Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Lefranc

Members
 • Aantal items

  225
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

524 profielweergaven
 1. Lefranc

  Vandaag Gekocht

  Op de website kan je de 12 strips van Kobijn bestellen. Als ik het goed voor heb moeten er hiervan nog 2 daadwerkelijk verschijnen. Dat zal wel lukken zeker. Dat je alle tot nu toe verschenen albums nog kan bestellen zegt veel over de populariteit natuurlijk
 2. Lefranc

  Guust Flater

  Na mijn verhuis ben ik nu eindelijk bezig mijn stripverzameling te klasseren. Van Legende heb ik een box met de eerste drie albums, een box met de volgende twee albums en een eenzaam zesde deel. Plus. Hoe moet ik mijn box in de kast zetten ? Met de gesloten kant naar voor ? Want daar staat een leuke tekening op. Of toch maar met de open kant naar voor, want tegenwoordig staat er op de rug van de strips ook een doorlopende tekening. Om de voor- of achterzijde van de box te zien, moet ik hem uit de kast halen. Om de strips te kunnen lezen moet ik wat wringen... Daarom koop ik nu geen boxen meer
 3. Lefranc

  Guust Flater

  Ik niet.
 4. Lefranc

  De Kiekeboes (Merho) + Fanny K. (Coppers, Krings)

  In het laatste album van Suske en Wiske is er alleszins al een cameo van Professor Gobelijn.
 5. Lefranc

  Stripmagazine Spirou - Robbedoes

  Een vraagje voor de kenners. Opgelet : grote spoiler in de vraag. In "Stichting Z" de nieuwe Robbedoes door... blijkt dat Ijzerlijm de zus van Robbedoes is. Is dit nieuw ? Ik kan mij niet herinneren dat ik dit ooit in de reguliere reeks gelezen heb.
 6. Lefranc

  Catawiki Zaagdraad

  De "expert" schat de tekening op 450 euro 😒
 7. Lefranc

  Dark Dragon Books

  Verschijnt er ook een democratischer versie ? Moet je alle 4 samen kopen ? Ik heb de originele dargaud uitgaves, de "Alles van Vance" uitgaven. Dan is bijna 150 euro voor 3 verhalen die nooit in het Nederlands verschenen zijn nogal prijzig.
 8. Lefranc

  Geflopte en gestopte reeksen

  De uitgeverij moet ook uit de kosten geraken hé. Jammer voor de liefhebbers, maar blijkbaar zijn ze niet talrijk genoeg.
 9. Lefranc

  Vandaag Gekocht

  Is die Kamasutra een verhaal of een boek met illustraties? In de Fnac waren alle exemplaren gesealed
 10. Lefranc

  Geflopte en gestopte reeksen

  Kobijn. Geflopt en gestopt ????
 11. Lefranc

  Kwaliteit van vertalingen

  Op blz 10 van Gung Ho 3 staat een behoorlijke flater. Onderaan staat dat de songtekst van het liedje Summertime van Ella Fitzgerald is. Dat is natuurlijk fout. Summertime komt uit de opera Porgy en Bess van George Gershwin uit 1935. De tekst is van de schrijver van het boek, ene Dubose Heyward. Als je in google summertime ingeeft, krijg je als eerste hit wel dat het een nummer is van Ella Fitzgerald. Maar dat dateert uit 1959. Ik denk niet dat Ella ooit een songtekst gemaakt heeft. Alleszins heeft in deze Trump gelijk : google = fake news. Ik weet wel niet of het hier over een fout van de vertaler gaat. Ik beschik niet over de originele uitgave in het Frans of was het Duits?
 12. Lefranc

  Music for Life- Stripveiling

  Is er al een concrete datum voor de start van de veiling en hoe ga ik weten wanneer het start ? Hebben jullie een facebook pagina ? Er zijn wat zaken die mij interesseren en waarvoor ik wel wat dieper in mijn portemonnee wil duiken.
 13. Lefranc

  Stallaert tekent K3 ?

  Die zwarte lijkt op Louis Tobback.
 14. Lefranc

  Kwaliteit van vertalingen

  Om nog niet te spreken van het kamp Petitbonum (= petit bonhomme, klein mannetje) dat in de nieuwe vertaling Grootmokum heet. Hallo? Geen enkele Vlaming weet wat mokum is, laat staan dat die daar enige affiniteit mee heeft.
 15. Lefranc

  Stripverzameling beheren

  Oei, een soort monopolievorming dus. Zijn er andere kanalen om strips te verkopen? Naar aanleiding van mijn verhuis wil ik er redelijk wat verkopen, maar het gros is natuurlijk niet geschikt voor een veiling.
×