Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Lefranc

Members
 • Aantal items

  263
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

777 profielweergaven
 1. Lefranc

  Catawiki Zaagdraad

  Die antiquarische strips van Blake en Mortimer en Lonesome 2 werden dus al aangeboden voor ze verschenen waren. Nice.
 2. Lefranc

  Catawiki Zaagdraad

  Straf. Deel 2 Blake en Mortimer HC staat al twee dagen na verschijnen in een veiling. Een nieuw record? O ja. Deel 2 HC van Lonesome staat er ook op. Maar die is al twee weken oud. Vintage dus
 3. Zou de mijne kunnen zijn. Staat op Catawiki met status verzonden maar tot nu nog niets van de post gehoord.
 4. Lefranc

  Integrales

  Is die integrale van de Indianenreeks van Kresse nog te lezen of gedateerd?
 5. Waarom zou de oplage van HC Lonesome 2 hoger moeten liggen? Alleen diegene die de eerste HC hebben gaan die toch kopen.
 6. Herdrukken vermoed ik niet. Op is op.
 7. Lefranc

  Integrales

  Vijf nieuwe delen is dan ook relatief want het gaat om verhalen van een twintigtal blz.
 8. Lefranc

  Catawiki Zaagdraad

  In dezelfde veiling staat een originele plaat van Alex te koop uit de goede periode. Weliswaar met Nederlandstalige tekstballonnen. Ik vraag mij af of dat de verkoopprijs beïnvloedt. De meest kopers zijn toch Franstalig dacht ik.
 9. Als er niemand klacht indient, gebeurt er niets. Ik vermoed dat er niemand klacht neer legt voor zulke bedragen. Listig gezien.
 10. Lefranc

  Dédi's

  Heel leuk festival daar in de Provence op een pittoresk marktplein! Erg laag nerd gehalte. Anders dan op Belgische signeersessies ook veel vrouwen aanwezig. De kalende veertiger met onverzorgde nagels, gekleed in een te klein versleten t-shirt met grote okselvijvers ontbrak hier vrijwel. Een 15tal auteurs aanwezig. Er moest nergens lang aangeschoven worden. Eerst het nieuwste album van Ptiluc laten signeren. Een biografie van Hitler. Erg leuke lectuur. Ptiluc dacht dat het ook in het Nederlands ging verschijnen gezien Dupuis de uitgever is. Ik heb mijn twijfels want andere albums in de reeks "la véritable histoire vraie" zijn ook niet vertaald. Vervolgens Extases van JeanLouis Tripp laten signeren. Dateert al van 2017 maar zou in september in het Nederlands bij Casterman uitkomen. Alleszins erg leuk verhaal en gemakkelijk te lezen in het Frans. Tenslotte aangeschoven bij François Schuiten voor zijn Blake en Mortimer. Zou oorspronkelijk enkel voor de winnaars van een lottrekking signeren maar heeft uiteindelijk iedereen gedaan omdat er niet niet zoveel geïnteresseerden waren😯
 11. Lefranc

  Dédi's

  Festival in Uzès met leuke affiche. Zien of ik iets kan scoren!
 12. Ik kocht toch nog altijd de nieuwe Aria. Was altijd ontspannend en leuk om nog eens een strip te lezen met de hippie gedachte.
 13. Lefranc

  Catawiki Zaagdraad

  De Guust oblong is verkocht (of misschien niet ) voor 40 euro terwijl die vorig jaar nog voor waanzinnige prijzen wegging. Ik voorspel hetzelfde voor de Blake en Mortimer Oblong.
 14. De 'Roede van Tielt' doet mijn verbeelding wel op hol slaan...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...