Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Lefranc

Members
 • Aantal items

  244
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

664 profielweergaven
 1. Wat is er anders aan de Totentrekkers dan de reguliere uitgave?
 2. Ik heb die nieuwe eerste bundel eens doorbladerd en daar stond toch een behoorlijk dossier in dat niet in de eerste integrale stond. Of er nog door het tekenwerk en het oubollig verhaal door te komen is, is iets anders natuurlijk.
 3. De lease auto van het jaar 1996 was de Peugeot 406.
 4. Lefranc

  Integrales

  In de nieuwe integrale van de Havik zijn de omslagen ook niet opgenomen, wat ik enigszins eigenaardig vind. Die paar blz extra zal het toch ook niet maken voor de prijs.
 5. Dat heb ik even voor jou uitgerekend Rik : er zijn 50 miniaturen die je in het totaal slechts 1.989,45 euro zullen kosten. Bij eventueel succes kan de actie verlengd worden.
 6. Ik kom aan 3.687 €. Een 200 € meer dan in 2017. Ik probeer nochtans elk jaar te minderen.
 7. Heb dit weekeinde de integrale ook gelezen. Er zijn inderdaad nogal wat spelfouten. Meestal een misplaatste letter, maar soms ook een ontbrekend woord. Ik denk dat het de originele vertaling is met een nieuwe lettering. Bij het lezen vroeg ik mij af hoe het komt dat in strips zo veel dergelijke fouten voorkomen. In boeken is dat toch niet zo. Kan er bij strips geen spellingscorrector op losgelaten worden? De verhalen zijn na meer dan 40 jaar best nog leesbaar. Een goed initiatief van DDB. Ik was wel teleurgesteld over het dossier. Dat zijn eigenlijk dezelfde kunsthistorische uitweidingen die in destijds in de strips verschenen zijn. In de strips staan zelfs meer dossiers in. Ik begrijp ook niet waarom verwezen wordt naar de verschijning in Femmes d'aujourd'hui. Ramiro verscheen ook in de Nederlandstalige tegenhanger Het Rijk Der Vrouw. Ik had ook een dossier verwacht over Ramiro zelf, zoals de uitstekende dossiers bij de integrales van Arboris of Sherpa. Niets daarvan in deze integrale. Dat mocht toch voor deze prijs. Ik kan mij niet voorstellen dat er niets over het ontstaan, de verhalen etc van Ramiro te vertellen valt. Het verhaal de Charlatan heeft een heel andere stijl dan de andere ? Getekend door een assistent ???
 8. Wat niet wegneemt dat dossier XIII 2 een sof is.
 9. Ik lees strips voornamelijk voor ontspanning. Alhoewel ik liever meer toppers zoals Undertaker, Krasse Knarren, Mooie dagen etc zou zien verschijnen beleef ik meer plezier aan een mindere Thorgal, Largo en zelfs Alex dan aan wat elk jaar in de top tien van Knack of De Morgen staat.
 10. Heb ik intussen gedaan. Er steekt een ex-libris in. Dezelfde als in de uitgave met stofomslag maar dan ondertekend door beide auteurs en vermelding in het colofon "beperkte editie in een oplage van 150 exemplaren".
 11. Mijn werkgever had er 40 te geef, 20 NL en 20 FR. Zeker geen illegale uitgave. Alles is wel goed gecentreerd hoor, Scan is wat matig omdat de strip niet volledig op mijn scanner ging, die max a4 is. Afwerking van de strip is perfect en nog gesealed. Iets groter dan de regulier uitgave met slappe kaft. Er zou ook nog een ex-libris inzitten, maar dan moet ik de seal verwijderen
 12. Ik heb een album van Blake en Mortimer gekregen die ik nog niet op diverse catalogi of te koop tegengekomen ben. Het is een gekartonneerde versie van de gewone uitgave met een linnen rug. Iemand een idee wat voor soort uitgave dit is en wat de oplage was ?
 13. De nieuwe politieke correctheid slaat opnieuw toe. Vergelijk nieuwe en oude uitgave.
 14. Lefranc

  Catawiki Zaagdraad

  De Blake & Mortimer luxe 25 verscheen deze week en wordt nu al door stripwinkel Barabas op een veilingsite verkocht. Mag ik mij daar vragen bij stellen ? Waar is de beroepseer ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...