Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Vittorio

Members
 • Aantal items

  975
 • Registratiedatum

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hij heeft een fijne vintage website die uit een vorige eeuw lijkt te komen http://www.juangimenez.com/
 2. Altijd maar dat smaakverlies. Waarom nou nooit een aandoening met kuch en smaakwinst?
 3. 1095 euro per hommagetekening, dus dat valt mee.
 4. Vittorio

  Integrales

  Eentje maar? Dat wordt ruzie.
 5. Inmiddels bijna honderd hommagetekeningen voorbij zien komen en hoe goedbedoeld verder ook: wat zijn ze allemaal saai. Hoe komt dat toch?
 6. In de Angelsaksische wereld is het zelfs heel normaal dat grote kranten mensen in dienst hebben die gespecialiseerd zijn in dat soort verhalen (obit writers). Lees je Stephen King? Die won een Edgar Award for Best Short Story met Obits, kort verhaal over een obit writer die mensen kan vermoorden door enkel en alleen maar een necrologie over ze te schrijven (in het Nederlands uitgebracht in de bundel 'De bazaar van de boze dromen').
 7. Frankrijk heeft net gisteren de corona-maatregelen verder aangescherpt. Triest om te bedenken dat er amper iemand kan/mag aanwezig zijn op zijn uitvaart.
 8. Le Monde herdenkt hem in een mooi lang verhaal (lag overduidelijk al klaar) waarin ook wat van zijn frustraties voorbijkomen: https://www.lemonde.fr/disparitions/article/2020/03/24/albert-uderzo-l-un-des-peres-d-asterix-est-mort_6034210_3382.html Voor wie het Frans niet machtig is, Google Translate wordt steeds beter: https://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=auto&tl=nl&u=https%3A%2F%2Fwww.lemonde.fr%2Fdisparitions%2Farticle%2F2020%2F03%2F24%2Falbert-uderzo-l-un-des-peres-d-asterix-est-mort_6034210_3382.html
 9. 7. De accordeon, dat hoedje met die band, de bril. Inspecteur Louzeau uit La Mondaine (Jordi Lafebre)
 10. Ook Lombard zet een paar albums gratis online, met 1 echte blikvanger, deel 1 van de integrale van Bob Morane, 200 pagina's inclusief dossier. https://www.lelombard.com/actualite/actualites/confinement-albums-gratuits
 11. Vittorio

  Tardi

  Leuk meta-grapje in Maanzieke Mummies waarin Tardi zich via een van zijn personages beklaagt over de slechte verkoopcijfers van zijn album:
 12. Vittorio

  Tardi

  Ja, maar hoeveel ik er verder ook van houdt: ook in die vorm is het wat het is, zeer vakkundig genrewerk.
 13. Vittorio

  Tardi

  De grote slachting vond ik ook indrukwekkend, zeker ook door het experimenteren met kleuren. Maar De Laatste Aanval liet me onberoerd, allicht net dat ene album te veel.
 14. Vittorio

  Tardi

  De Stalag-albums zijn ook niet mijn kopje thee. En Tardi had minder albums over de oorlog kunnen maken, ook mee eens. Maar zijn Loopgravenoorlog is een tijdloze klassieker die het benauwde stripwereldje verre overstijgt, ook niet-striplezers zullen onmiddellijk de klasse ervan onderkennen. Winter van een clown? Wie is hier nu een grapjurk? Zoals opgemerkt: zeer goed is iets anders dan iconisch.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...