Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

knobbel

Members
 • Aantal items

  179
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over knobbel

 • Verjaardag 02-01-74

Profile Information

 • Locatie
  Lier
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Consultant bodem

Recente bezoekers van dit profiel

138 profielweergaven
 1. Strips in de media

  Straffe Toebak!
 2. Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Gisteren op de trein terug van de kust: Operatie Overlord 4: Warrige tekeningen en warrig verhaal. Spijtig na 3 best te pruimen delen. Alfa 1e wapenfeiten 3&4: Just my kind of boekskes. Laat de volgende Insiders, Alfa hoofdreeks, XIII, Ir$, Largo Winchen, Wayne Sheltons en al hun spin offs maar komen!
 3. Vakantie-run

  Net de nieuwe club-wielertenue voor volgend jaar gaan passen. Maatje minder dan vorig jaar, dus een happy sporter.
 4. Je Laatste Non-Strip Aankoop

  In Carrefour: Huismerk sardienen in tomatensaus. Huismerk sardienfilets met tomaat en basilicum. Morgen Testaankoop spelen.
 5. Vandaag Gekocht

  In de 2+1 Carrefour actie: - Alfa 1e wapenfeiten 4 - Operation Overlord 4 - Cognac 1. Had speciaal mijn 3 kinderen meegenomen om bij genoeg aanbod de financiele kant te kunnen optimaliseren maar dat sloeg tegen... Het aanbod bedoel ik welteverstaan.
 6. strip2000 ronde 2

  Ik heb af en toe een babbeltje met een auteur die voor diverse uitgeverijen werkt, waaronder Strip 2000. Hij vertelde me ook steeds over de gedrevenheid, vrolijkheid, correctheid en stipte betalingen van Peter. Dat is dan ook het enige wat ik voor mezelf als herinnering meeneem. Over het natrappen volg ik Willy zijn mening.
 7. Vakantie-run

  Gisteren Heist-Zwin-Heist gewandeld. Een dikke 20 km. Vandaag ook ca. 15 km. Ben een beetje uitgewandeld. Overmorgen terug thuis. Terug wielen terroriseren.
 8. Benson Gate, Ghost money, ik doe ook mee. Is Makabi eigenlijk in het frans ooit afgerond? Herinner me in het nl. 1 deel van de 2e cyclus... Net als D.N.A. Nog genoeg te vertalen dus ?.
 9. Vakantie-run

  Ik terroriseer normaal 3 a 4 keer per week wielen. Momenteel aan zee waar ik dagelijks ca. 10 km met blote voeten door de branding wandel. Ook bij regenweer (uitgezonderd bliksem).
 10. 14 stemmen... Die gaan het vreugdedansje niet vergallen. Alors on danse (vrij naar Stromae).
 11. 'Doet een rondedansje'.
 12. Ik bedoelde dus Sarah van Bec (thx Kool Thing voor uw verkoopslijstje).
 13. Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Was me net aan het afvragen welke reeksen ik mee op vakantie zou nemen woensdag. Bedankt voor de tip! Is 9 een moeilijk deel nu? Ik herinner me dat toen deel 10 uitkwam eindelijk het onvindbare deel 3 (of was het 4?) werd herdrukt en ik de reeks eindelijk kon lezen.
 14. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Goldorak! Smullen op woensdagnamiddag...
 15. Bij mij zijn het er 6. Concreet verkoop ik er telkens ca. 500 wanneer ik er 3000 in mijn verzameling heb. De nominale waarde van mijn verzameling bedraagt momenteel nog 5% van de maximale ooit wegens verkoop van vele 1e drukken en dure recente uitgaven, maar gevoelsmatig is wat overblijft op dit moment allemaal terugleeswaardig. En gelukkig ben ik lezer ipv verzamelaar.
×