Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

knobbel

Members
 • Aantal items

  233
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over knobbel

 • Verjaardag 02-01-1974

Profile Information

 • Locatie
  Lier
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Consultant bodem

Recente bezoekers van dit profiel

627 profielweergaven
 1. De eerste controle na de behandeling van de zoon vertoonde afwijkingen. Gisteren de diagnose gekregen dat de kanker terug is. Vanaf maandag terug aan de chemo. Shit happens...
 2. knobbel

  Dédi's

  Tegengekomen bij het opruimen. Mijn oom, Gommaar Janssens (+25/12/2003) door Brasser. Ik herinner me een 25-tal bierviltjes met mijn oom getekend door Brasser terwijl ze samen op café zaten. Allemaal ergens onderweg verloren geraakt.
 3. Links kijken, rechts kijken, diep inademen en doorgaan, Martin. Hier zijn de afgelopen jaren al -tig posts geweest over wat wel of niet goed is in de ogen van sommige 'meerwaardeneukers'. Maar die komen en gaan. Er zijn een pak veelposters die hier al jaren zitten, met respect voor elkaars verschillende meningen en er is ook een grote zwijgende menigte die gewoon blij is om stripnieuws te lezen - zie de successen van de toernooien. Steek daar uw energie in. De blazers verdwijnen op de duur wel (en ik bedoel daar uitdrukkelijk niet Kontiki mee, die hier een - zeer te begrijpen imho - grote leegte nalaat).
 4. Kak van Maria. Lierse naam voor een appel op een stokje met rode suikerstroop rond die ze op kermissen verkopen.
 5. Blij dat je het vraagt, Stuuf. Sinds vorige woensdag is de behandeling ten einde en alles is ok volgens de dokters. Hii heeft ook zijn examens meegedaan en is geslaagd. Dank aan school in UZ Leuven, thuisonderwijs en Bednet. Nu begint de revalidatie want hij draagt 15 extra kilo's mee door de cortisonen.
 6. Vandaag gescoord in Knokke: Een ex-libris van d'Auwe, Een dedi van Tom Bouden voor de dochter, Een begroeting van Bonte, Een fijn gesprek met Yncke. Het was de rit dus meer dan waard 😀.
 7. knobbel

  Leuke Dingen

  De PET-scan van Tiber was volledig negatief. De kanker is dus gestopt, nu nog 4 maanden chemo om de dode cellen te vernietigen. Tegen september dus terug een normaal leven.
 8. Vandaag begonnen met 2e reeks chemo. De moed zit goed en zijn bloedwaarden zijn twrug in orde.
 9. De aandachtige kijker had al lang gezien dat er 2 van tennisracket hebben gewisseld.
 10. knobbel

  Leuke Dingen

  Tiber zijn haar is, na de eerste 5 chemo's, preventief verwijderd. Maar hij is thuis. Ik ben gescheiden van zijn ma, maar met een goede verstandhouding en co-ouderschap (week ma, week pa). Nooit gedacht dat ik zo blij zou zijn met gewoon thuis. Is als alleenstaande vader van 3 niet altijd evident geweest en wordt de volgende maanden ook een uitdaging. Maar ik heb hem nog.
 11. Maandag de definitieve diagnose gekregen dat Tiber, mijn oudste zoon, lymfeklierkanker heeft in stadium 4. Ze geven hem wel 80 tot 90% kans op genezing, maar hij zal 6 chemokuren moeten ondergaan en eventueel daarna nog bestraling. En plots relativeer je een hele hoop zaken in het leven. Een 15-jarige zou andere dingen moeten doen dan voor zijn leven vechten...
 12. Heb op voorhand voor mezelf beslist dat ik in dit toernooi ofwel ging stemmen, ofwel reageren. Beide backcovers doen me niks. Verwacht dus geen commentaar van mij in de andere halve finale. In de finale zal ik alvast sneller stemmen dan mijn schaduw.
 13. Da's de eerste keer dit toernooi dat ik een paar dagen bedenktijd nodig heb...
 14. De Marsupilami hoort er ook bij. Zeg nu nog dat een man geen 2 zaken tegelijk kan doen...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...