Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

knobbel

Members
 • Aantal items

  201
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over knobbel

 • Verjaardag 02-01-1974

Profile Information

 • Locatie
  Lier
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Consultant bodem

Recente bezoekers van dit profiel

246 profielweergaven
 1. De Grote Finale: pagina 40 vs. pagina 46

  B. A is voor mij de minste van de laatste 4. Gelukkig verschillen smaken. Ook van mij hulde aan de organisatoren. Heb te weinig tijd gehad om mijn keuzes toe te lichten, maar heb steeds met overtuiging gestemd.
 2. Je Laatste Non-Strip Aankoop

  Min of meer 4 dan. Ben al ca. 20 jaar projectleider bodemonderzoek. Niet langs de analytische zijde maar eerder risicoanalyse en verspreidingsgedrag van chemische parameters in de ondergrond.
 3. Soms Vraagt Een Mens Zich Af...

  Ik heb ca. 25 jaar geleden in een bedrijf gewerkt die zo'n zaken maakte. Wat ik me herinner over satekruiden: Ongeveer 75% zout, 15% paprikapoeder, 2% cayennepoeder, 1% peper en 5% monosodiumglutamaat, een smaakversterker. En dus nog 2% andere rommel die ik me niet meer herinner.
 4. Vooruitzichten 2018

  Het laatste deel van Sara Lone.
 5. Stripjaar 2017

  39 strips waarvan 4 in HC en nog een stuk of 10 gepland om te kopen. 25% van vorig jaar, door allerlei omstandigheden.
 6. [Eerste Ronde (3)] pagina 55 vs. pagina 11

  Ik had zó graag minstens 1 keer op beiden gestemd... Voorlopig ga ik zelf niet kiezen.
 7. Brabant Strip Magazine

  Ik ben een van de gelukkigen die alle BS-uitgaven heeft kunnen lezen. Voor de eerste 20 magazines zelfs ooit een ruilhandeltje opgezet met o.a. Wouter Goudswaard en de betreurde Erik aka Spirit. Op ledendagen allerhande toffe gesprekken gehad en Duvels gedronken met echte nostalgisten als Willem Gay en medeforummers en/of latere medewerkers als Gert Bussens, Daniel met zijn vele m-en en die rare ex-Stripeljee, ex-Stripgidser die ergens in Brussel nog strips zou gidsen. Met als misschien grappigste anekdote dat ik ooit op de Gentse stripbeurs mijn toenmalige overbuur tegenkwam en we allebei even verbaasd waren van onze gezamenlijke hobby. En ik nog meer verbaasd dat hij een BSer van het eerste uur was en dè Sleen-autoriteit bij uitstek. Ik had enkele weken later het voorrecht om zijn verzameling te mogen bekijken... Van schaamte ben ik enkele straten verder gaan wonen :-). Mijn punt is eigenlijk dat BSM nostalgie is, en daar is niks mis mee. Alleen zijn ze er, ondanks de pogingen tot vernieuwing met de door mij zeer gewaardeerde inzet en artikels van o.a. Veto en de eerder genoemde Gert, P@per e.d., nooit in geslaagd zichzelf her uit te vinden zoals bvb de Stripspeciaalzaak dat wel heeft gedaan. Zonder afbreuk te willen doen aan het onmeetbare plezier ik heb gehad met hun uitgaven.
 8. Brabant Strip Magazine

  Akkoord!
 9. Brabant Strip Magazine

  Ah was daar sprake van? Er woont een bestuurslid hier om de hoek, als ik hem de volgende dagen tegenkom spreek ik hem er toch eens over aan.
 10. Catawiki Zaagdraad

  Ik wens niet misbruikt te worden voor commerciële redenen.
 11. TOERNOOI: DE MOOISTE STRIPPAGINA OOIT

  Top! Er zitten er veel mooie in dit jaar.
 12. Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Het Vredeswapen van PP en BB. Ga de hele reeks nog eens teruglezen, en daarna het gehele Pom-archief bij een goede vriend.
 13. TOERNOOI: DE MOOISTE STRIPPAGINA OOIT

  Nu is uw nickname eigenlijk ook redelijk verdacht 😁. Geen probleem met mooie plaatjes hoor, deze heeft zeker zijn plaats. Maar de manier van posten is als van iemand die regelmatig een forum bezoekt. Zou heel toevallig zijn dat een vaste catawiki-waarde nu pas dit forum ontdekt en daar direct op inspeelt. Maar het kan natuurlijk... Peter zal dit ongetwijfeld door zijn IP-checker mangelen.
 14. TOERNOOI: DE MOOISTE STRIPPAGINA OOIT

  Lid geregistreerd 4 uur geleden. Paranoïden zouden dit verdacht kunnen beschouwen. Hopelijk speelt iedereen het '1 vrouw/man, 1 stem' spelletje eerlijk. Dat respect verdienen de organisatoren.
×