Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

bammar

Members
 • Aantal items

  51
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over bammar

 • Verjaardag 29-09-1960

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  ICT-verantwoordelijke

Recente bezoekers van dit profiel

378 profielweergaven
 1. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Kontiki, wanneer wordt een aankondiging verwacht van Silvester voor kwartaal 2?
 2. Vers Aangekondigd

  Dark dragon leest zijn eigen uitgaves(wel blijkbaar pas bij uitzet in de winkels, ruim laat toch), vindt het super en vindt de eigen uitgave ook nog eens een aanrader
 3. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Kontiki, laat ons maar genieten van de strips. En deze puristen lezen best geen strips, want zij vinden in iedere strip wel iets om over te klagen.
 4. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Is er in het weekend geen update van de stripspeciaalzaak geweest?
 5. Vers Aangekondigd

  Deze vraag stelde ik op 16/12 aan Silvester Zijn de delen 17 en 18 van de facsimile uitgaven van Prins Valiant niet voor deze maand, zoals in de folder staat? Silvester antwoordde Helaas. Het samenstellen van boek 18 heeft meer tijd nodig. We hopen beide boeken in februari alsnog uit te leveren.
 6. Strips : Promoties / Aanbiedingen

  Bij 'De poort' betaal je nooit verzendkosten bij besteding van 50 €
 7. Vers Aangekondigd

  De Hollander zei : Is dit jiet het laatste deel? Shakeitupguy zei : Inderdaad. De titel is : Shalim' Première partie' (eerste deel). Verschijnt er dan geen 'Deuxième partie' (tweede deel)
 8. Stripwinkel 'Bloomies' sluit

  Mededeling van Luk van Bloomies : "Zaakvoerder Luk Schrijvers besliste onlangs om stripspeciaalzaak Bloomie's in Genk te sluiten na 36 jaar toegewijde dienst. Bloomie's was een van de pioniers onder de stripwinkels en een graag bezochte locatie waar menig stripliefhebber zijn verzameling is gestart. Luk stond bekend om zijn encyclopedische kennis van strips en was altijd te vinden voor een babbel en advies, al dan niet met gecombineerd met een drankje. De combinatie met uitgeverij Daedalus bleek echter niet langer haalbaar. Luk is namelijk ook de mede-eigenaar van Daedalus en sinds de oprichting in 2006 gaat het met de uitgeverij alsmaar meer in stijgende lijn. Een laatste verkoopsucces is de nieuwe reeks Zij Schreven Geschiedenis terwijl reeksen als Samoerai, De Druïden, Elfen, Dwergen, Wunderwaffen, Bloedkoninginnen al langer aanslaan en een aanhoudend succes betekenen. Samen met zijn medewerkers wil Luk zich voortaan volop inzetten om de kwaliteit en productie van Daedalus te blijven verzekeren. Er zijn dan ook volop toekomstplannen met vervolgen op bestaande series en gloednieuwe reeksen en collecties voor de komende jaren. Tevens wordt er gewerkt aan een splinternieuwe, uitgebreide website om weer helemaal up to date te zijn." Ik kom er sinds de opening, 36 jaar geleden, wekelijks voor de nieuwe strips en een leuke babbel. Ik zal dit stukje van mijn leven enorm missen. Ik zal me nu regelmatig naar Rigo en Carla van Wonderland in Hasselt begeven(nog de enige stripspeciaalzaak in Limburg). Gelukkig ook 2 heel gezellige mensen. Luk, Koen en overige medewerkers, dat jullie nog veel goede Daedalus-strips mogen uitgeven.
 9. Vers Aangekondigd

  Wanneer verschijnt dit dan bij de stripspeciaal-zaak?
 10. De ultieme stripbibliotheek

  Canardo Corto Maltese Magasin General
 11. De ultieme stripbibliotheek

  Blueberry Thorgal Largo Winch
 12. Wordt Deze Vertaald?

  Zelfs 3 afgeronde reeksen deze week bij Daedalus : Azimut, Wegen van de Heer & U-boot
 13. Rw Uitgeverij

  Nog altijd geen witte rook om het goede(en slechte nieuws) mee te delen?
 14. Iedereen is niet met zoveel gaves geboren en begunstigd
 15. Ja, ik ben een domme ICT-manager die boekjes leest.
×