Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

bammar

Members
 • Aantal items

  149
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over bammar

 • Verjaardag 29-09-1960

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  ICT-verantwoordelijke

Recente bezoekers van dit profiel

796 profielweergaven
 1. bammar

  De Rode Ridder

  Ik heb die negativiteit op dit forum al verschillende keren gemeld, maar blijkbaar zijn er een aantal die niet begrijpen dat strips een hobby(dus aangenaam tijdverdrijf) is voor de meesten en dat die negativiteit alleen maar mensen doet verdwijnen van dit forum. Zoals ik ook al meldde is er sinds het verdwijjnen van Kontiki, DDB en nog enkele interessante forumers weinig of geen nieuws te rapen.
 2. Ik heb deze 3 strips helemaal niet in mijn top 10 staan en voel mij dus zeker niet persoonlijk aangevallen. Ik reageerde enkel op deze quote 'welke andere slechtere strips je dan wel niet gelezen moet hebben.' Ik voelde mee met de mensen die 'Zie mij' 'Thorgal' en Sallie in hun top 10 hadden gezet. Deze mensen zullen niet snel meer (durven) reageren op dit forum, waar nu al zo weinig nieuws te rapen valt. 
 3. Ik verzamel al jaren strips en lees iedere strip nog alvorens klassering. Ik geniet nog altijd van een nieuwe 'Thorgal' of een 'Zie mij' of een nieuwe blauwbloezen.
 4. Daar loopt het dus fout op dit forum. Steeds een negatieve, subjectieve ondertoon bij vele reacties. Waarom mag iemand 'Zie mij', Sallie of Thorgal niet in zijn top 10 zetten?????
 5. bammar

  Integrales

  Gentlemen agreements bestaan blijkbaar niet meer in het kleine Nederlandstalige stripwereldje. Sherpa is in mei 2014 begonnen met de uitgaves van Ravian. Blijkbaar kochten zij toen de rechten(exclusief voor het Nederlandstalig taalgebied) niet van Dargaud die pas in april 2017(filmpremière van Valerian and the city of a thousand planets) begonnen met hun integrales en wel al 3 jaar cashten voor de uitgaverechten van Sherpa??
 6. Het zijn inderdaad cycli van 5 met telkens en ander elfenras in de hoofdrol: 1-6-11-16-21 De blauwe Elfen 2-7-12-17-22 De boselfen 3-8-13-18-23 De witte elfen 4-9-14-19-24 De halfelen 5-10-15-20-25 De zwarte elfen
 7. Dit staat bij deel 18 op de site van Delcourt : "Une fois encore, entrez dans le Mythe avec ce dix-huitième tome de Corbeyran et Richard Guérineau qui concluent magistralement la série devenue en vingt ans un véritable monument de la bande dessinée fantastique. " Vertaling: Nog een keer binnenkomen in de mythe met dit 18de deel door Corbeyran en Gyérineau, die deze serie, die in 20 jaar een waar monument van de fantastische strip is geworden, magistraal afsluiten. Het is dus duidelijk de afsluiter van de reeks.
 8. Dit heeft 'Indruk' mij geantwoord op de vraag "Zijn er nog plannen om lopende reeksen te vervolledigen?" : Goeiemiddag, die plannen zijn er zeker , maar wij hebben een hele tijd niet geproduceerd door wanbetaling van de verdeler van ons fonds.Noodgedwongen zijn we op zoek moeten gaan naar een nieuwe verdeler.Vanaf april wordt eindelijk alles terug opgestart met een nieuwe verdeler.De eerste twee die zullen verschijnen zijn In Vino Veritas deel 2 en Tiago Solan deel 2.
 9. Kwartaal 2 bij Daedalus: Narrenschip 6 Azimut 4 14-18 afsluitend deel 10 Darnand, de Franse beul 2/3 Carthago 7 Carthago adventures 5 Prometheus 15 Elfen 17 Sc Elfen 18 Dwergen 8 Orks & Goblins 3 De derde zoon van Rome 1 & 2 Kromneus(one-shot van Civiello) Meester inquisiteurs 6 SC Broceliande 3 Sc Broceliande 4 Holmes 4 (afsluitend deel) Senseï 3 (afsluitend deel) Uchronies New Delhi 3 (afsluitend deel) epiloog verschijnt nog in juli Wunderwaffen 9 Onthoofde arenden 26 Metabaron 6 30 jaar 2 katten Lodewijk XIV 2 (afsluitend deel) Napoleon 3(afsluitend deel) Nieuwe comic-collectie(nieuw formaat 168x240) introductieprijs €6,95: Bloodborne De dood van slaap 1 & 2 Lost Fleet Corsair 1& 2
 10. Waar heb jij Samber 8 al kunnen kopen? Verschijnt toch pas op 6 maart
 11. 18 albums heb je gelezen, de reeks is afgelopen .... en nu vraag je bij een reeks van Andreas waar het om ging en dat hij dat ook nog helder uit de doeken doet????
 12. Een musthave voor een stripliefhebber
 13. Wat wel opvalt, er is bijna geen nieuws of een headliner meer op het forum sinds het wegvallen van enkel grote informatiebronnen
 14. bammar

  Integrales

  Je moet niet hopen, er is al voldaan aan je wens : https://www.donlawrenceshop.com/c-3939116/storm-the-collection/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...