Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

bammar

Members
 • Aantal items

  261
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over bammar

 • Verjaardag 29-09-1960

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  ICT-verantwoordelijke

Recente bezoekers van dit profiel

1.350 profielweergaven
 1. Maar Nederland met 3x zoveel inwoners als Vlaanderen koopt 1/3 van het aantal Nederlandstalige strips. Dus KORTVERHALEN mag voor de grotere groep(Vlamingen) strips lezende Nederlandstaligen.
 2. Strips als Kuifje, Robbedoes, Lucky Luke,...komen uit de tijd toen er nog geen tv(laat staan internet) was. In die tijd waren dat heel deftige verhalen met helden zoals Kuifje.
 3. Ik vraag mij af waarom sommige forummers nog vertaalde 'Nederlandstalige' strips kopen als zij het Frans toch 'plezant' vinden, een strip lezen is toch ontspanning in je moedertaal
 4. Voor uitgeverij ballon(standaard) is 500 dus blijkbaar echt veel te weinig en daarom stoppen zij met zoveel reeksen. Gelukkig zijn er dan verschillende Nederlandstalige uitgeverijen die deze titels dan toch met een risico vertalen, maar hier iedere keer een gok nemen
 5. Misschien gaan sommigen op dit forum nu beseffen hoeveel exemplaren er verkocht worden van een 'goede reeks' en hoeveel(weinig) van een mindere reeks in het Nederrlandstalig taalgebied.
 6. Eindelijk kan je positief reageren op en bericht...het is toch zo plezant om op dit stripforum te zijn
 7. 1 album per jaar in Frankrijk, behalve tussen 2 en 3 'maar' 10 maanden: Le venin 1 op 9/1/2019, Le venin 2 op 8/1/2020 en le venin 3 op 28/10/2020. Dus vijfde en laatste deel in 2022. Als de tekenaar ondertussen natuurlijk geen andere reeks erbij neemt, wat dikwijls gebeurt door 'succes'- tekenaars en dan zouden wij opeens lang moeten wachten op een vervolg van het venijn. En dat wil Daedalus juist vermijden.
 8. Iedere reeks die gestart is door Daedalus, wordt vervolgd en afgewerkt...
 9. Jaarlijks een deel, zoals met veel reeksen, dus einde van het jaar 'Het venijn 2'.
 10. Het eerste deel is toch pas van een half jaar geleden!!!!! Waarom zouden ze er dan mee stoppen als het bovendien ook nog eens goed verkocht heeft????
 11. Ik gebruikte ook stripmunk. Maar nu gebruik ik stripinfo.be. Zeker zo goed, uptodate en van iedere uitgave alle jaargangen.
 12. een afknapper van jewelste???? Serieus?????????????????
 13. Het ergerlijkste aan strips verzamelen vind ik als reeksen niet worden afgewerkt. Daarom vind ik Daedalus zo goed omdat zij al hun gestarte reeksen afronden. Verleden jaar hebben zij er een 10-tal afgerond en in de plaats moeten er andere opgestart worden.
 14. Dat weet ik wel van een forum....maar er zijn hier te veel 'stripverzamelaars' dit niet happy zijn met hun hobby en er beter mee stoppen. Een hobby is toch niet om je constant te ergeren...en ik erger mij dikwijls aan de reacties hier. Waarom zijn adners de SSZ, DDB,...gestopt met reageren op dit forum.
 15. En dan wordt er moord en brand gescheeuwd op dit forum als de HC's te snel zijn uitverkocht. Moeilijk te volgen soms op dit forum.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...