Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

bammar

Members
 • Aantal items

  171
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over bammar

 • Verjaardag 29-09-1960

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  ICT-verantwoordelijke

Recente bezoekers van dit profiel

897 profielweergaven
 1. SSZ op 13 juni 'Daedalus blijft in de komende maanden haar belofte nakomen om vertaalachterstanden bij te benen, zie ook dit lijstje.'zie SSZ')? BloodBorne is de lancering van comics voor Daedalus en daarmee de snelle uitgave.
 2. Dit is de reeks 'Vorstenbloed' van Jorodowsky. 4 delen in het Frans verschenen, waarvan er 3 vertaald zijn in het Nederlands doorj Glenat.
 3. 2 uur geleden hier op deze thread 'Zeg Timhardt, waarom staan de 3 integrales dan bij je in de kast?' Deel 3 van de intergrales verschenen in 2015 bij Le Lombard.
 4. Het is spijtig dat je alle uitgeverijen over dezelfde kam scheert louter met veronderstellingen. Al de reeksen die je noemt werden of worden vervolgd. De tekenaars en scenaristen worden op de hoogte gehouden over hun vertaalde reeksen. De onderhandelingen gaan in eerste instantie natuurlijk met de uitgever.
 5. Noem mij eens een reeks waarmee Daedalus definitief gestopt is en die in het Frans wel nog verder loopt? En hoe kom je erbij dat het geen probleem is voor tekenaars omdat ze niets zien van de doorverkoop??????
 6. Dat laatste zinnetje is toch weer iets te veel. Eerst wordt er hier moeilijk gedaan over de maar 1000(duizend) stuks in oblong. Nu wordt zelfs in vraag gesteld wie dit leest. En de meesten van dit forum waren zelfs gepikeerd dat ze deze niet vast kregen en wilden zelfs extra geld uitgeven aan de luxe-uitgave. Strange forum(maar als het maar negatief klinkt, is het blijkbaar ok).
 7. En dan wordt er op dit forum kritiek gegeven als reeksen niet(of niet snel genoeg) worden vervolledigd. Raar wereldje op dit forum, gelukkig is het wereldje van Arran nog aangenaam om volgen
 8. Ben jij dan in zoveel winkels klant, dat je hun bestel- en leverhoeveelheid kent of veronderstel je dit?
 9. Een stripwinkel bestelt normaal gezien extra bij zulke toptitels(buiten de bestellingen voor zijn vaste klanten), zodat hij reserve heeft. Krijgt de SSZj dan te weinig, kan hij tenminste zijn vaste klanten, die het stripwereldje volgen en op tijd gereserveerd hebben, voorzien van de 'speciale' uitgaves.
 10. Een stripverzamelaar, die waarschijnlijk toch regelmatig een goede SSZ bezoekt en er regelmatig strips koopt, zal toch wel een exemplaar gereserveerd hebben en gekregen hebben.
 11. Bij mijn SSZ geen problemen met de limited edition
 12. Prachtig toch..dat positivisme op dit forum...we zijn hier op een hobbyforum, maar voor mij lijkt dit meer op ergernisforum
 13. Dat is waarschijnlijk de reden waarom het zo goed is. Een doorslagje van Lotr met extra elementen: kan toch niet slecht zijn.
 14. Heel knap hoe de verschillende volkeren in het universum Arran zijn uitgewerkt. Zeer knappe tekeningen en verhalen. Ook knap hoe verschillende personages verweven zijn in de verschillende reeksen van het universum. Een van de betere stripreeksen van de laatste jaren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...