Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

bammar

Members
 • Aantal items

  168
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over bammar

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  ICT-verantwoordelijke

Recente bezoekers van dit profiel

856 profielweergaven
 1. Het is spijtig dat je alle uitgeverijen over dezelfde kam scheert louter met veronderstellingen. Al de reeksen die je noemt werden of worden vervolgd. De tekenaars en scenaristen worden op de hoogte gehouden over hun vertaalde reeksen. De onderhandelingen gaan in eerste instantie natuurlijk met de uitgever.
 2. Noem mij eens een reeks waarmee Daedalus definitief gestopt is en die in het Frans wel nog verder loopt? En hoe kom je erbij dat het geen probleem is voor tekenaars omdat ze niets zien van de doorverkoop??????
 3. Dat laatste zinnetje is toch weer iets te veel. Eerst wordt er hier moeilijk gedaan over de maar 1000(duizend) stuks in oblong. Nu wordt zelfs in vraag gesteld wie dit leest. En de meesten van dit forum waren zelfs gepikeerd dat ze deze niet vast kregen en wilden zelfs extra geld uitgeven aan de luxe-uitgave. Strange forum(maar als het maar negatief klinkt, is het blijkbaar ok).
 4. En dan wordt er op dit forum kritiek gegeven als reeksen niet(of niet snel genoeg) worden vervolledigd. Raar wereldje op dit forum, gelukkig is het wereldje van Arran nog aangenaam om volgen
 5. Ben jij dan in zoveel winkels klant, dat je hun bestel- en leverhoeveelheid kent of veronderstel je dit?
 6. Een stripwinkel bestelt normaal gezien extra bij zulke toptitels(buiten de bestellingen voor zijn vaste klanten), zodat hij reserve heeft. Krijgt de SSZj dan te weinig, kan hij tenminste zijn vaste klanten, die het stripwereldje volgen en op tijd gereserveerd hebben, voorzien van de 'speciale' uitgaves.
 7. Een stripverzamelaar, die waarschijnlijk toch regelmatig een goede SSZ bezoekt en er regelmatig strips koopt, zal toch wel een exemplaar gereserveerd hebben en gekregen hebben.
 8. Bij mijn SSZ geen problemen met de limited edition
 9. Prachtig toch..dat positivisme op dit forum...we zijn hier op een hobbyforum, maar voor mij lijkt dit meer op ergernisforum
 10. Dat is waarschijnlijk de reden waarom het zo goed is. Een doorslagje van Lotr met extra elementen: kan toch niet slecht zijn.
 11. Heel knap hoe de verschillende volkeren in het universum Arran zijn uitgewerkt. Zeer knappe tekeningen en verhalen. Ook knap hoe verschillende personages verweven zijn in de verschillende reeksen van het universum. Een van de betere stripreeksen van de laatste jaren.
 12. Inderdaad, gewoon blij zijn mag ook eens op dit forum
 13. Op dit forum te koop zetten door mijn nazaten....alle reeksen compleet van de laatste 40 jaar... nu al een beetje teasen om mijn kids het later iets gemakkelijker te maken
 14. Ik blijf het een goede reeks vinden met betere en slechtere albums zoals iedere langlopende reeks. Maar ik volg met plezier de avonturen van Jeremiah en Kurdy. Ik zou het spijtig vinden als er geen nieuwe avonturen meer zouden verschijnen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...