Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

bammar

Members
 • Aantal items

  45
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over bammar

 • Verjaardag 29-09-60

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  ICT-verantwoordelijke

Recente bezoekers van dit profiel

234 profielweergaven
 1. Vers Aangekondigd

  De Hollander zei : Is dit jiet het laatste deel? Shakeitupguy zei : Inderdaad. De titel is : Shalim' Première partie' (eerste deel). Verschijnt er dan geen 'Deuxième partie' (tweede deel)
 2. Stripwinkel 'Bloomies' sluit

  Mededeling van Luk van Bloomies : "Zaakvoerder Luk Schrijvers besliste onlangs om stripspeciaalzaak Bloomie's in Genk te sluiten na 36 jaar toegewijde dienst. Bloomie's was een van de pioniers onder de stripwinkels en een graag bezochte locatie waar menig stripliefhebber zijn verzameling is gestart. Luk stond bekend om zijn encyclopedische kennis van strips en was altijd te vinden voor een babbel en advies, al dan niet met gecombineerd met een drankje. De combinatie met uitgeverij Daedalus bleek echter niet langer haalbaar. Luk is namelijk ook de mede-eigenaar van Daedalus en sinds de oprichting in 2006 gaat het met de uitgeverij alsmaar meer in stijgende lijn. Een laatste verkoopsucces is de nieuwe reeks Zij Schreven Geschiedenis terwijl reeksen als Samoerai, De Druïden, Elfen, Dwergen, Wunderwaffen, Bloedkoninginnen al langer aanslaan en een aanhoudend succes betekenen. Samen met zijn medewerkers wil Luk zich voortaan volop inzetten om de kwaliteit en productie van Daedalus te blijven verzekeren. Er zijn dan ook volop toekomstplannen met vervolgen op bestaande series en gloednieuwe reeksen en collecties voor de komende jaren. Tevens wordt er gewerkt aan een splinternieuwe, uitgebreide website om weer helemaal up to date te zijn." Ik kom er sinds de opening, 36 jaar geleden, wekelijks voor de nieuwe strips en een leuke babbel. Ik zal dit stukje van mijn leven enorm missen. Ik zal me nu regelmatig naar Rigo en Carla van Wonderland in Hasselt begeven(nog de enige stripspeciaalzaak in Limburg). Gelukkig ook 2 heel gezellige mensen. Luk, Koen en overige medewerkers, dat jullie nog veel goede Daedalus-strips mogen uitgeven.
 3. Vers Aangekondigd

  Wanneer verschijnt dit dan bij de stripspeciaal-zaak?
 4. De ultieme stripbibliotheek

  Canardo Corto Maltese Magasin General
 5. De ultieme stripbibliotheek

  Blueberry Thorgal Largo Winch
 6. Wordt Deze Vertaald?

  Zelfs 3 afgeronde reeksen deze week bij Daedalus : Azimut, Wegen van de Heer & U-boot
 7. Rw Uitgeverij

  Nog altijd geen witte rook om het goede(en slechte nieuws) mee te delen?
 8. Iedereen is niet met zoveel gaves geboren en begunstigd
 9. Ja, ik ben een domme ICT-manager die boekjes leest.
 10. Ik reageer zelden op het forum, maar ergerde mij na een week aan hetgeen in deze topic allemaal verteld werd. Ik kreeg dan volgende reactie : ___________________________________________________________________________________________ 12 uren geleden, JPAR zei: 34 posts. Hoe durf je hier zo'n reactie te geven! Als je niet meer kunt posten dan tel je niet mee. Dit is precies eenzelfde reactie als die van jou. Hou nou eens op het op de man te spelen! Dit gaat gewoon helemaal nergens meer over. Ik ben er klaar mee. ___________________________________________________________________________________________ Dus ik mocht blijkbaar niet posten, want ik tel niet mee.
 11. Ik ben een stripverzamelaar met een collectie van 35000 stuks. Ik bezoek wekelijks SSZ. Ik ben losse medewerker van een stripuitgeverij. Ik vind dus dat ik het recht heb om te posten als het niet meer redelijk is wat er verteld wordt op het forum. Ik ben al decennia stripverzamelaar en voel me goed in dat wereldje.(zeker door iemand als Kontiki, die ons wekelijks op de hoogte houdt over wat er reilt en zeilt in het stripwereldje)
 12. December 2016 op het forum : Hoeveel strips per jaar koop jij? Geplaatst: 19 december 2016 Op 19-12-2016 om 10:21, Kontiki zei: Eigenlijk zijn er hier al veel die niet uitzonderlijk veel strips kopen, maar enigszins wel laten uitschijnen dat de markt wel zal instorten als ze voortaan elders of zelfs geen strips meer zullen kopen. Ik probeer het ironisch te bekijken, maar die algemene indruk valt me nu wel op. Had dezelfde opmerking willen geven. Iemand die nog geen 100 strips koopt(of zelfs leest) als er meer dan 1000 per jaar verschijnen en dan denkt hier op het forum even te komen vertellen welke strips goed of slecht zijn, hoe het in de stripwereld reilt en zeilt,.. Paul-NL : Blijkbaar een hardleerse man
 13. Guust Flater

  In klagen en zeuren ben jij wel de nummer 1 van het Nederlandstalige stripwereldje
 14. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Zou Tweetie het stripwereldje eindelijk beginnen te snappen????
 15. Vandaag Gekocht

×