Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

mojo

Members
 • Aantal items

  2.030
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Planetary
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.318 profielweergaven
 1. Volgens mij krijgt hij die vraag heel regelmatig. Ik heb in ieder geval zin gekregen om UW1 te herlezen. UW2 heb ik nooit gekocht, maar komt bovenaan het lijstje.
 2. mojo

  Blacksad

  De expo was serieus de moeite.
 3. mojo

  Blacksad

  De tickets voor de expo zijn gereserveerd. Ik kijk er naar uit. 🙂
 4. mojo

  Marini vs Batman

  Eind 2021 zou (in het Frans) Marini zijn volgende album verschijnen, een noir graphic novel van ongeveer 200 pagina’s. De eerste pagina is klaar.
 5. Yep, da’s ook een goeie. Ik vergeet die altijd omdat Tim Sale die heeft getekend.
 6. Klopt, maar om wat titels te noemen: Parker serie The New Frontier Before Watchmen: Minutemen (alleen al deze v Cooke maakt de hele prequel serie de moeite) Selina’s big score (Catwoman die met een Parker stand in een overval op een trein pleegt. ) The Art of Darwyn Cooke (een verzameling van bijna al zijn kortverhalen, incl het geweldige Solo, en covers voor DC) The Spirit
 7. Ja Cooke is fantastisch. Ik ben momenteel zijn Parker adaptaties aan het herlezen, wat 1 van mijn absoluut favoriete series is.
 8. mojo

  Auto strips

  Ik vond De terugkeer van Jan Kordaat altijd al een heel tof album. Er zijn nog wel andere Kordaat albums waarin auto’s Een rol spelen.
 9. De Adelaars van Rome aan het herlezen. Prachtig getekend epos. Ik ben onder de indruk.
 10. Ondertussen het laatste deel herlezen. Deze serie blijft na al die jaren even goed en leest enorm vlot. Een klassieker en aanrader.
 11. Begonnen met Y The last man (Vaughan/Guerra) te herlezen. Ondertussen al een jaar of 10 geleden en ben er hele stukken van vergeten, maar stelt zeker niet teleur.
 12. Ja, ik heb die toen blijkbaar gemist. Ik zal eens rondkijken of ik die nog ergens kan vinden.
 13. Black OP (Desberg/Labiano) aan het herlezen. Aangename verrassing. Ik wist dat ik dit ooit goed vond, maar nu zoveel jaren later geniet ik nog steeds van dit verhaal over de CIA en hun connecties met de Russische maffia. Net ontdekt dat er blijkbaar een vervolg is. Iemand dat al gelezen?
 14. mojo

  Blacksad

  Wanneer het stripmuseum in Brussel terug open gaat, is er een tentoonstelling over Guarnido. https://www.stripmuseum.be/nl/tentoonstellingen/tijdelijke-tentoonstellingen/juanjo-guarnido
 15. Monster - Naoki Urasawa Dit blijft toch mijn favoriete reeks van hem.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...