Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

mojo

Members
 • Aantal items

  1.815
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Planetary
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

777 profielweergaven
 1. Vandaag is blijkbaar Walking Dead Day. Een hoop festiviteiten en speciale uitgaven want de reeks bestaat ondertussen 15 jaar. Worlds End Comics in Gent is de enigste ssz in Belgie die officieel mee doet, met oa een exclusieve variant cover. Ik heb het nog maar net ontdekt en geraak er niet, maar lijkt me wel de moeite om eens te passeren.
 2. mojo

  Ed Brubaker

  All my heroes are junkies 😉
 3. mojo

  Ed Brubaker

  Mijn preorder was een dagje te vroeg. Heb daarnet erg genoten van de nieuwe Criminal GN. Een leuke twist op het einde die het verhaal zeer duidelijk in het Criminal universum plaatst en uitnodigt om ouder werk te herlezen.
 4. mojo

  De nooit gelezen klassieker

  Ik heb ze alle 16 gelezen en het zijn niet allemaal favorieten, maar ik vind ze wel allemaal beter dan gemiddeld. Een klassieker die ik nog niet gelezen heb, kan ik niet direct bedenken (al zullen er ongetwijfeld zijn). Of wacht, telt De gezellen van de Schemering? Ik heb die knappe integrale, maar geraak er niet door.
 5. mojo

  Spider-Man

  Peter Parker The Spectacular Spider-man #310 door Chip Zdarsky is een absolute aanrader. Geweldig one-shot, duidelijk met veel liefde gemaakt.
 6. Bprd: Hell on earth omnibus 2
 7. Volgend jaar verschijnt met The devil you know 15 het allerlaatste deel v BPRD. De serie en het verhaal van Hellboy zijn dan afgelopen. Die derde verhaallijn v BPRD is wel heel kort in vergelijking met de vorige. https://comicbook.com/comics/2018/10/02/exclusive-first-look-at-the-end-of-bprd/
 8. In december verschijnt er een kortverhaal in de Hellboy Winter special als vervolg op Vampire en volgend jaar een nieuwe editie (met het kortverhaal en een hoop extras).
 9. mojo

  Nog meer hokjesdenken?

  Dat topic overzicht is een ontdekking. Voegt alle subfora die ik regelmatig bekijk samen en zorgt ervoor dat je die opdeling volledig kan negeren. Super handig.
 10. mojo

  Ed Brubaker

  Een vroege spoilervrije bespreking van My heroes have always been junkies met een hoop extra preview pagina’s. http://www.page45.com/world/2018/09/page-45-comic-graphic-novel-reviews-september-2018-week-four/
×