Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

mojo

Members
 • Aantal items

  2.009
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Planetary
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.231 profielweergaven
 1. De Argentijnse tekenaar v oa Metabaronnen is overleden. Enkele niet officiƫle tweets v artiesten zeggen dat hij is overleden aan de gevolgen van Corona.
 2. Vandaag in perfecte staat aangekomen! Super bedankt! Mijn echtgenote schrok wel vd enveloppe waarin het verstuurd werd. šŸ˜‰
 3. mojo

  Marini vs Batman

  Marini toont de laatste tijd veel Noir schetsen. Ik vermoed dat dat album zijn volgende zal worden en de Adelaars 6 nog even zal moeten wachten.
 4. Bedankt om te delen! Ga het straks bekijken.
 5. Planetary nog eens aan het herlezen.
 6. Issue 64, maar die Annual heb ik idd ook niet. Ik was verward met die one shot die Wagner en Gaiman samen schreven.
 7. Sandman Mystery Theatre (Wagner/Seagle/Davis/...) Het heeft jaren geduurd, maar op 1 issue na heb ik nu de volledige run van Sandman Mystery Theatre in print en heb ik kunnen doorlezen tot het einde. Dit is een toffe serie over the Golden Age Sandman, Wesley Dodds, dat zich vnl afspeelt in NY eind jaren 30. Elke story arc bestaat uit 4 issues waarbij een moordzaak moet opgelost worden. Tot zover de formule. De wereld vh NY in de jaren dertig die wordt neergezet is echter subliem met al zijn rauwe en harde kantjes. Hoewel de verhalen geĆÆnspireerd zijn door Pulp uit die tijd, is er niets bovennatuurlijks, buiten Wesley zijn dromen die de link zijn met Gaimans Morpheus. Wat de serie echter ver boven de middelmaat doet uitsteken is de relatie v Wesley met Dian Belmont die als een rode draad door het verhaal loopt en hoe dit Wesleys dubbelleven als Sandman beĆÆnvloed. Het grootste deel werd getekend door Guy Davis, die de meesten wel zullen kennen v BPRD. Ik heb altijd wel een beetje moeite gehad met zijn stijl, zeker op het eerste zicht, maar als er dan een gasttekenaar was voor een arc, was ik toch weer blij dat Davis terug was. Jammer dat de serie vroegtijdig werd stopgezet en slechts 2 issues kreeg om een einde te voorzien, en helemaal jammer dat het zo moeilijk te verkrijgen is.
 8. Merci om een link toe te voegen. šŸ™‚
 9. Ivm Locke and Key, er is een cross over met Sandman aangekondigd. Ik heb nu wel even niet de link.
 10. Parker is 1 van mijn favoriete reeksen. Ik heb de boeken leren kennen door Cooke zijn bewerkingen en sindsdien koop ik er elk jaar een om te lezen tijdens de zomervakantie. The score vind ik persoonlijk de beste adaptatie, die gaat in die nieuwe Martini edition zitten. Ik ben benieuwd wat Brubaker en Phillips er van gaan maken.
 11. Goh, daar heb ik los over gelezen en niets van gemerkt eerlijk gezegd. Nu, piste gebruiken ipv spoor is voor mij niet echt een probleem. Ik ben geen taal specialist, maar op zijn minst rond Antwerpen wordt dat woord wel vaker gebruikt. Waarmee ik wil aangeven dat ik uit Antwerpen kom en het me niet fout klinkt, los vd discussie of het correct Nederlands is.
 12. Zwarte waterlelies Enorm genoten van dit moordmysterie in Giverny. Zat goed in elkaar.
 13. Het was altijd al de bedoeling dat er een vervolg kwam op The Old Guard (ik geloof dat Rucka ergens heeft gezegd dat het een trilogie wordt), maar die Netflix serie zal wel helpen. Ik ben benieuwd naar die serie. De cast met oa Charlize Theron en Matthias Schoenaerts spreekt me wel aan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...