Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

mojo

Members
 • Aantal items

  1.992
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Planetary
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.178 profielweergaven
 1. Momenteel heeft mijn jongste zoon (8) Orphanimo ontdekt, de eerste stripreeks waar hij super enthousiast over is. Helaas heb ik niet alle delen, ik ga eens moeten kijken naar de ontbrekende delen.
 2. Ziet er goed uit. Ik kijk ook wel uit naar de nieuwe comic serie.
 3. Als ik me niet vergis, gaat Desberg de serie verder zetten met een andere tekenaar, maar behoudt Marini het recht om als hij zin heeft een one shot uit te brengen. Het lijkt er trouwens op dat het volgende album v Marini een crime Noir verhaal wordt.
 4. Idd, het zijn vooral die Dass Jennir delen die de moeite zijn, al ben ik van plan om de rest ook te herlezen.
 5. Onder de kerstboom lag de Deluxe HC v Kill or be killed. Mooie uitgave.
 6. Begonnen met het kijken van Mandalorian. Toffe serie, het is allemaal al wel eens eerder verteld en heeft duidelijk invloeden v westerns, kurasawa, lone wolf en cub etc, maar het is een goede mix en leuk verteld. Ik kijk er naar uit om te weten hoe het afloopt en dat is al lang geleden dat ik dat gevoel nog had. ik heb door de serie ook zin gekregen om Dark Times nog eens boven te halen, 1 vd laatste series door Dark Horse. Benieuwd of ik ze nog steeds zo goed vind.
 7. mojo

  Ed Brubaker

  Idd zeer tof. Dat is ondertussen de 3e OGN HC op 3 jaar tijd die ze uitbrengen (De vorige 2 waren in het Criminal universum). Ik heb ergens gelezen dat zowel Brubaker als Phillips fan is van dit formaat, dus ik verwacht er nog wel meer in de toekomst.
 8. Ik volg momenteel de hoofdreeks X-men in single issues. Die schrijft hij zelf, maar van de eerste twee delen was ik niet echt onder de indruk. Voorlopig blijf ik het nog even volgen, maar sowieso niet alle reeksen. Hoogstens een tpb hier en daar.
 9. Ah ik wist dat die uit was, maar ik wist niet dat jullie het niet wisten. eeuhmm zoiets toch. In ieder geval, nog niet gekocht maar staat op mijn lijstje ( naast Berlin).
 10. Die heeft zich ook serieus afgereageerd, hoewel ik zijn irritatie soms wel kan begrijpen. Hickman zijn set up is ambitieus, maar ik kan niet zeggen dat alle plotwendingen me even goed bevallen. In ieder geval, artikel niet lezen als je SPOILERS wil vermijden.
 11. Lang geleden ondertussen. Ik vond die toen wel goed, maar niet super. Ik zou hem eens moeten herlezen.
 12. mojo

  Bobbedoes

  De naam tot daar aan toe (ook al zijn daar verschillen op) maar het jaartal 1979 is duidelijk niet in Pratt zijn geschrift.
 13. mojo

  Manga kast

  Daar kan ik alleen maar jaloers op zijn. Ziet er prachtig uit.
 14. Ik heb ook meerdere favorieten, keuze was uiteindelijk vooral tussen vallei der ballingen en luna fatale. Voor vallei... gekozen, maar had even goed luna kunnen zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...