Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

mojo

Members
 • Aantal items

  1.986
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Planetary
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.156 profielweergaven
 1. mojo

  Ed Brubaker

  Idd zeer tof. Dat is ondertussen de 3e OGN HC op 3 jaar tijd die ze uitbrengen (De vorige 2 waren in het Criminal universum). Ik heb ergens gelezen dat zowel Brubaker als Phillips fan is van dit formaat, dus ik verwacht er nog wel meer in de toekomst.
 2. Ik volg momenteel de hoofdreeks X-men in single issues. Die schrijft hij zelf, maar van de eerste twee delen was ik niet echt onder de indruk. Voorlopig blijf ik het nog even volgen, maar sowieso niet alle reeksen. Hoogstens een tpb hier en daar.
 3. Ah ik wist dat die uit was, maar ik wist niet dat jullie het niet wisten. eeuhmm zoiets toch. In ieder geval, nog niet gekocht maar staat op mijn lijstje ( naast Berlin).
 4. Die heeft zich ook serieus afgereageerd, hoewel ik zijn irritatie soms wel kan begrijpen. Hickman zijn set up is ambitieus, maar ik kan niet zeggen dat alle plotwendingen me even goed bevallen. In ieder geval, artikel niet lezen als je SPOILERS wil vermijden.
 5. Lang geleden ondertussen. Ik vond die toen wel goed, maar niet super. Ik zou hem eens moeten herlezen.
 6. mojo

  Bobbedoes

  De naam tot daar aan toe (ook al zijn daar verschillen op) maar het jaartal 1979 is duidelijk niet in Pratt zijn geschrift.
 7. mojo

  Manga kast

  Daar kan ik alleen maar jaloers op zijn. Ziet er prachtig uit.
 8. Ik heb ook meerdere favorieten, keuze was uiteindelijk vooral tussen vallei der ballingen en luna fatale. Voor vallei... gekozen, maar had even goed luna kunnen zijn.
 9. mojo

  FACTS 2019

  Grappig, hij/zij heeft de nummering vd print weggehaald op de foto.
 10. Ik heb er 1 bij Mekanik kunnen bestellen, maar heeft weken geduurd. Hun distributie lijkt me nog niet helemaal op punt te staan.
 11. Heb ik ondertussen gekocht via cheap comics. Blijkbaar is de GN Fairest in all the land een vervolg op die serie. Achteraf gezien, ook absoluut de moeite om Fairest te lezen naast de hoofdserie. Er zitten toch wel enkele belangrijke zaken in.
 12. Na het lezen en genieten v de fables GN Fairest in all the land, dat ik op Facts bij cheap comics had gekocht, kon ik aan hun sale v Fairest niet weerstaan.
 13. Fables GN: Fairest in all the land Cinderella moet enkele moorden oplossen. Het verhaal wordt verteld door de magische spiegel uit Sneeuwwitje en bevat deels tekst en deels kortverhaaltjes door verschillende tekenaars. Ik heb er enorm van genoten, niet omdat het de beste strip ooit is (wel een heel leuke), maar vooral omdat ik die Fables wereld miste. Ik heb enkel de hoofdserie gevolgd, mss toch eens die spin off series bekijken.
 14. Battlechasers vond ik vroeger geweldig, maar zou het eens moeten herlezen. De buit v Facts
×
×
 • Nieuwe aanmaken...