Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

mojo

Members
 • Aantal items

  1.974
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over mojo

Profile Information

 • Locatie
  Planetary
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.114 profielweergaven
 1. Na het lezen en genieten v de fables GN Fairest in all the land, dat ik op Facts bij cheap comics had gekocht, kon ik aan hun sale v Fairest niet weerstaan.
 2. Fables GN: Fairest in all the land Cinderella moet enkele moorden oplossen. Het verhaal wordt verteld door de magische spiegel uit Sneeuwwitje en bevat deels tekst en deels kortverhaaltjes door verschillende tekenaars. Ik heb er enorm van genoten, niet omdat het de beste strip ooit is (wel een heel leuke), maar vooral omdat ik die Fables wereld miste. Ik heb enkel de hoofdserie gevolgd, mss toch eens die spin off series bekijken.
 3. Battlechasers vond ik vroeger geweldig, maar zou het eens moeten herlezen. De buit v Facts
 4. Die battle chasers, is dat een bundeling v die oude issues of zitten er ook nieuwe bij die het verhaal afmaken?
 5. mojo

  Ken Broeders

  Mijn mailtje is ook verstuurd. Deze strip komt sowieso onder de kerstboom. In welk formaat zal vd wedstrijd afhangen. 😁
 6. mojo

  FACTS 2019

  Tof, ik ga wss enkel Locke en Key kunnen doen.
 7. mojo

  Tome overleden

  Hommage nr verschijnt op woensdag 6 november, volgens de nieuwsbrief. Numéro hommage à Philippe Tome Disparu le 5 octobre dernier, Philippe Tome était l'une des plus grandes signatures du journal Spirou, dont il fut un fidèle compagnon de route avec Spirou & Fantasio, Le Petit Spirou et Soda. La rédaction prépare un numéro hommage qui sera disponible en kiosque le mercredi 6 novembre.
 8. mojo

  Tome overleden

  Echt wel jammer. Ik las zijn strips altijd graag. Hij is een hele periode mijn favoriete scenarist geweest en de laatste maanden heb ik met onverwacht veel plezier albums van hem herlezen ( vnl Robbedoes en Soda).
 9. mojo

  Beste strip 2019

  Tja, niet te veel bij nadenken zou ik zeggen.
 10. mojo

  Beste strip 2019

  Carrefour heeft blijkbaar een actie lopen om de beste strip v 2019 te kiezen. http://www.strip2019.be Persoonlijk heb ik er niets van gelezen, dus geen idee of die selectie strips ook echt de moeite is. Stemmen kan tot 23/10.
 11. Ik denk dat er een trade of 8 van is verschenen (ben nu niet thuis om het te controleren). Op een bepaald moment is vertigo begonnen met SMT te verzamelen in die omnibus edities, maar blijkbaar is dat volledig stil gevallen. Ik zal binnenkort op Facts en later dit jaar in Melbourne eens zoeken naar mijn ontbrekende issues.
 12. Momenteel bezig met het (her)lezen v Sandman Mystery Theatre. Heel toffe serie. Aan de ene kant de donkere misdaad verhalen, aan de andere kant het melodrama vd relatie tussen de hoofdpersonages Wesley Dodds en Dian Belmont. Zou volgens mij perfect kunnen als tv serie. Ik heb net tpb 6 gelezen, maar helaas is niet alles verzameld. Ik heb een deel vd niet-verzamelde single issues ondertussen al wel gevonden, maar ik vrees dat het nog wel even zal duren voor ik alles kan lezen.
 13. Klopt, als je Descender goed vindt, ga je Ascender ook graag lezen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...