Ga naar inhoud

Harly

Members
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Zou het event in juni doorgaan?
 2. Ik ben een beetje raar. Ik lees de strips en koop geen extra exemplaar voor de kast of dedicace. Of beide! Nog vreemder is dat ik af en toe terugkijk naar een opdracht of bij vervolgen naar het eerdere nr. Een plastic mapje is niet handig. Het gaat kapot bij gebruik en al die formaten helpt ook niet.
 3. Harly

  Breda 2022

  Gezien het fanatisme zal er weinig logica in deze redenering gezien worden. Ik zie weinig begrip voor de organisatie of men denkt een binnenactiveit zomaar naar buiten de verplaatsen (zie Contern)
 4. Harly

  Breda 2022

  Contern heeft signeren ook binnen zover ik weet.
 5. Harly

  Breda 2022

  Wat JIJ nog niet weet is dat het organiseren van een dergelijke activiteit heel veel voorbereiding en geld kost. Dat in een situatie eaarbij zich partijen niet of onvoldoende zeker kunnen binden. Alle stripgekkies ten spijt.
 6. Ik heb geen behoefte aan Heuveltjes hier. Dus graag correct blijven. Op markten mogen alleen etenswaren verkocht worden Tweety. En of het anders kan: misschien als ze alle ouwe stripverzamelaars, vanaf 67?, niet toelaten. Ik als duidelijk jongere ga óók niet want ik ben wel sociaal vaardig.
 7. Harly

  Haarlem 20\21

  De uitgestelde editie van Haarlem 2020 is nu ook voor 2021 geannuleerd. Op weg naar 2022!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...