Jump to content

Illustrator Pascal

Members
 • Posts

  55
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.curioos.com/pascalagotha

Recent Profile Visitors

462 profile views

Illustrator Pascal's Achievements

 1. Ik denk dat ik die e-boeken dan maar ga laten voor wat het is ... Ik heb er wat over gelezen en het lijkt me vooral veel werk.
 2. Bij mij gaat het er meer om mijn werk te publiceren. Het zou mooi zijn moest ik dit digitaal kunnen doen, maar ik weet nog niet langs waar en of ik dit ook op deze manier zal doen. Ik heb wel een website, maar als ik die hiervoor gebruik stelen mensen mijn werk gewoon.
 3. Hallo, Ik heb enkele vragen over digitale strips. Lezen jullie strips ook digitaal ? En op welke manier (tablet ?, online in een browser ?, downloads ?) Welke manieren zijn hiervoor beschikbaar en wat wordt het meest gebruikt?
 4. Waarom wordt Wis dan al jaloers vanaf ze nog maar een vermoeden heeft dat Sus zijn tijd spendeert aan een andere vrouw?
 5. Zijn Sus en Wis in Amoras nu eigenlijk vrienden of een koppel?
 6. De Katamarom nr 12. De saga van Thorgull. Getekend in de Star wars periode begin jaren 80. Kijk maar naar de robot-man op de cover, denk er een cape bij en dan weet je direct waar de inspiratie vandaan kwam.
 7. Dat is wel knap getekend (en inkleuring).
 8. Goed interview met Marc Legendre. Cono vind ik nog steeds het grappigste boek.
 9. Zijn dit geschilderde tekeningen? Of nog een andere techniek? Indien het van 1987 is zal het alvast geen Photoshop zijn.
 10. Dit zou kunnen. Ik heb een scan gemaakt en er staat inderdaad de naam Dany 87 op. De strip ken ik echter niet.
 11. Hallo, Bij het opruimwerk heb ik veel oude Kuifje-magazines gevonden. Ik heb alles weggedaan, behalve de cover van één van de magazines omdat ik die goed vond. Ik zou graag willen weten wie de tekenaar van deze cover is, maar de inhoud heb ik nu niet meer. Kent iemand de tekenaar van deze illustratie? En eventueel welke strip?
×
×
 • Create New...