Ga naar inhoud

Illustrator Pascal

Members
 • Aantal items

  46
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.curioos.com/pascalagotha

Recente bezoekers van dit profiel

313 profielweergaven
 1. Zijn dit geschilderde tekeningen? Of nog een andere techniek? Indien het van 1987 is zal het alvast geen Photoshop zijn.
 2. Dit zou kunnen. Ik heb een scan gemaakt en er staat inderdaad de naam Dany 87 op. De strip ken ik echter niet.
 3. Hallo, Bij het opruimwerk heb ik veel oude Kuifje-magazines gevonden. Ik heb alles weggedaan, behalve de cover van één van de magazines omdat ik die goed vond. Ik zou graag willen weten wie de tekenaar van deze cover is, maar de inhoud heb ik nu niet meer. Kent iemand de tekenaar van deze illustratie? En eventueel welke strip?
 4. Voor mensen die digitaal tekenen en één van de beste illustratieprogramma's willen is dit een buitenkans.
 5. Met gebruiksgemak had ik het niet over het systeem, maar gewoon het feit dat ikoontjes nu eenmaal gemakkelijker zijn om mee te werken dan een code typen. Waarschijnlijk omdat het probleem zich enkel bij linux voordoet en mensen zich niet bewust zijn dat Wacom Linux niet ondersteund.
 6. Als je van deze technische zaken houdt is Linux fantastisch, maar de meeste eindgebruikers willen hiermee niets te maken hebben. Mensen willen gebruiksgemak. Daarom hebben fabrikanten net de command line vervangen door de Graphical User Interface. Ik heb de terminal ook een tijdje gebruikt om de express keys van mijn Wacom tablet werkende te krijgen. Na een paar dagen zoekwerk en uren frustraties had ik dan eindelijk een paar toetsen aan de praat gekregen. Superblij natuurlijk De volgende keer dat ik mijn computer opstartte was Linux alles weer vergeten. Op forums is er een goede
 7. Dat is nu het nadeel van open-source en waardoor ik vind dat linux niet geschikt is voor grafisch werk en zelfs productiviteit in het algemeen indien je een beetje professioneel wil blijven. Bij Linux is namelijk zowat alles open-source. Gratis is prachtig, maar als je het werk een beetje serieuzer neemt en zeker wanneer het je werk is zou ik toch voor commerciele software kiezen. Maar dan wel zo veel mogelijk een alternatief zoeken voor de Adobe software, want die moet je elke maand opnieuw betalen. Goede alternatieven voor Photoshop zijn: Affinity Photo, Pixelmator Pro (enkel Mac OS en
 8. Dat is niet het enige probleem met Linux. Ik heb tussen 20177 en 2019 met Linux Mint gewerkt en dat systeem was onstabiel en liep regelmatig vast. Oplossingen waren erg technisch en ik hield me uiteindelijk meer met het oplossen van deze problemen bezig dan met het productieve gedeelte. Verder zijn ook niet alle drivers beschikbaar die je voor Windows en Mac OS hebt. Heb je bv. een geavanceerde scanner met fantastische software, dan moet je dit vervangen met een pruts scan programmaatje dat je scanner reduceert tot een instap scanner. Een teken tablet? Dat werkt, maar je superhandige fun
 9. Krita heb ik ooit gebruikt, maar ik ben er na zo'n jaar mee gestopt vanwege allerlei technische problemen, maar dat kwam dan waarschijnlijk weer omdat ik het op een Linux systeem gebruikte. Een advies voor andere illustrators: gebruik geen Linux voor creatieve toepassingen, je bespaart jezelf veel technische problemen.
 10. Voor mij was de Cintiq 24 HD te groot als scherm. Het is met 30 kg. meer een tekentafel en goed indien je uitsluitend tekent. Omdat ik meer doe dan tekenen alleen en de Cintiq 24 ook als hoofdscherm gebruikte, moest ik hem regelmatig van stand veranderen. Dat stoorde mij. En ik had ook maar beperkt plaats. Nu heb ik een Cintiq 16 om te tekenen en een gewoon scherm voor de rest. Dat werkt beter voor mij. Maar de Cintiq 24 HD blijft natuurlijk een indrukwekkend tekenscherm.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...