Simon

Members
 • Aantal items

  680
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Simon

Recente bezoekers van dit profiel

118 profielweergaven
 1. Het blijft toch vreemd dat deze nu plots voor 2350 euro minder wordt verkocht. Hier hangt precies een geurtje aan.
 2. Voor sommige uitgaven met een linnen rug en prent, betaal je al snel 50-60 euro!
 3. De uitgaven van Sherpa zien er wel heel mooi uit!
 4. Libertalia 1 Liefde en haat XIII mystery HC 11 Stella 2 Mooie Zomers 3 Berentand 5 Bouncer - Integraal 3 Mister Blueberry & Schaduwen over tombstone
 5. Wat ook best wel tof is!
 6. Volgen er nog delen of is het derde deel het laatste? :-)
 7. Iedereen die het album heeft gelezen.
 8. Zou dat geen witwaspraktijken zijn? Het is niet de eerste keer dat er waanzinnige bedragen worden betaald voor een kavel.
 9. Ik heb hier de facsimile liggen (weet niet of dit volledig hetzelfde is), hier begint het avontuur ook op pagina 5. Witte pagina Titel: De avonturen van Robbedoes Een uitgebreidere titel: De avonturen van Robbedoes door André Franquin met eronder nog het adres van uitgeverij Dupuis. 4e blz: Het avontuur, waarvan de nummering begint met blz 5.
 10. Op catawiki kan je filteren op de reeks. https://www.catawiki.nl/catalogus/strips/albumreeksen/31997-robbedoes-door?scope=10343&filters[6751]=10343
 11. Op zo'n momenten vind ik het jammer dat ik niet beter Frans spreek.
 12. Ben benieuwd naar die actie.
 13. Hmmm, zojuist een mail gehad dat mijn levering (figurine - Fariboles) pas halfweg juli geleverd wordt. Als ik vraag van waar de langere levertermijn komt, dan krijg ik als antwoord dat het beeldje nog gemaakt moet worden. Klopt dit??
 14. Is dat letterlijk een nieuwe iPhone die van de band komt of een iPhone die hersteld is geweest die oorspronkelijk van iemand anders was?