Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

ed hengeveld

Members
 • Aantal items

  215
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Nederland
 • Interesses
  strips, ruimtevaart
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  documentalist

Recente bezoekers van dit profiel

451 profielweergaven
 1. Ik zou het even moeten checken, maar uit mijn hoofd: je geeft het gewicht van het item op en dan worden de verzendkosten vanzelf ingevuld.
 2. ed hengeveld

  Stripmakers in hun eigen strips

  Jean Graton in Michel Vaillant. Tibet en Duchateau in Rik Ringers. Uderzo en Charlier in Michel Tanguy.
 3. Da's inderdaad aan de hoge kant. Een CataWiki dingetje, ik heb dat niet bepaald. Misschien moet ik maar wat extra hebbedingetjes toevoegen voor een eventuele Belgische koper. 😉
 4. Map met daarin het complete Kuifje-verhaal ‘De Zonnetempel’ door Hergé, gepubliceerd in de Vlaamse krant ‘De Morgen’ in 2001. Het gaat om de originele versie van de strip, zoals die in 1946-48 werd gepubliceerd op de middenpagina’s van weekblad Kuifje. De map bevat naast het complete verhaal in 73 afleveringen ook het inleidende artikel in ‘De Morgen’ en een viertal aankondigingen die de krant in de week daaraan voorafgaand publiceerde. Drie aankondigingen waren pagina-groot. Voor de volledigheid is een reproductie toegevoegd van de voorplaat van het eerste nummer van weekblad Kuifje, waarin 'De Zonnetempel' in 1946 van start ging. Alles in zeer goede staat. https://veiling.catawiki.nl/kavels/19266227-kuifje-de-zonnetempel-uit-de-morgen-compleet-73-delen-+-artikel-+-4-aankondigingen-losbladig
 5. ed hengeveld

  Vandaag Gekocht

 6. ed hengeveld

  Nostalgia

  Helemaal niet vreemd, ik herken dat. Ik herlees regelmatig strips die eigenlijk vreselijk slecht zijn, maar die ik graag las toen ik pakweg 6 tot 12 jaar oud was. Die zal ik ook nooit weg doen. En in zekere mate geldt dat natuurlijk ook voor muziek of films/televisieseries. Dingen die je rond die leeftijd ontdekt maken nu eenmaal een blijvende indruk.
 7. ed hengeveld

  Brabant Strip Magazine

  Inderdaad ook vandaag ontvangen.
 8. ed hengeveld

  Brabant Strip Magazine

  Iemand in Nederland het laatste nummer al ontvangen?
 9. ed hengeveld

  Integrales

  Goed, dan even over 'De Integrale Dan Cooper' deel 1. Mooi uitgevoerd, daar niet van, maar eigenlijk is het een beetje gemakzuchtige uitgave. Ze laten de kans schieten om die storende fout bij de inkleuring op de derde pagina van 'De meester van de zon' te herstellen. Moet toch een koud kunstje zijn om rood digitaal in blauw te veranderen? Nu is er nog altijd verwarring over wie wie achtervolgt. Bovendien zijn de laatste drie pagina's van het verhaal zoals het oorspronkelijk in weekblad Kuifje verscheen weer weggelaten, net als in het reguliere album. Integraal betekent toch 'allesomvattend', 'onverkort'? Dat het dossier maar 4 pagina's telt valt ook wat tegen, maar dat is muggenziften.
 10. ed hengeveld

  Integrales

  Ik zou ook wel belangstelling hebben voor een integrale uitgave van Toenga door Aidans. Vooral de eerste helft van de verhalen vind ik de moeite waard. Later gleed het wat af, inclusief het tekenwerk.
 11. ed hengeveld

  Uitgeverij Boumaar

  Precies!
 12. ed hengeveld

  Uitgeverij Boumaar

  Bedankt Peter, maar ik denk dat jouw info achterhaald is. Volgens de site waar ik bestelde (https://www.boumaaruitgeverij.nl/) zitten ze in Kerkrade. En mijn bestelling ging om een uitgave uit 2018, dus ik neem aan dat die site recent is. Dus als ze niet reageren op mijn mails ga ik geen geld overmaken. Overigens keek ik in hun beursagenda 2018 of ze binnenkort op een beurs staan, zodat ik het boek daar kan kopen. Ze vermelden de beurs in Haarlem op 2 en 3 juni. Maar het beursweekend is op 26 en 27 mei. Lekker bezig, Boumaar!
 13. ed hengeveld

  Uitgeverij Boumaar

  Iemand wel eens iets online bij Uitgeverij Boumaar besteld? Ik krijg een mail met bevestiging van mijn bestelling en de mededeling dat de bestelling verwerkt wordt als ik betaald heb. Maar hoe dan? Er zijn in de mail geen betalingsgegevens vermeld. Op de hele site is geen bankrekening-nummer te vinden. Tweemaal een mail gestuurd, maar ik krijg geen antwoord. Op deze manier zullen ze niet veel boeken verkopen.
 14. ed hengeveld

  Drie delen GRAND PRIX door Marvano

  Verkocht.
 15. ed hengeveld

  Drie delen GRAND PRIX door Marvano

  Drie delen GRAND PRIX door Marvano hardcover, complete serie 1. Renaissance (2010) 2. Rosmeyer! (2011) 3. Adieu (2012) Boeken zijn in nieuwstaat.
×