Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

ed hengeveld

Members
 • Aantal items

  230
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Nederland
 • Interesses
  strips, ruimtevaart
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  documentalist

Recente bezoekers van dit profiel

779 profielweergaven
 1. https://link.marktplaats.nl/m1462956900
 2. https://link.marktplaats.nl/m1458194189
 3. ed hengeveld

  Integrales

  Bedankt, maar ik heb ze maanden geleden al gekocht.
 4. ed hengeveld

  Integrales

  Volgens mij werkt Boumaar aan een herdruk die binnenkort moet verschijnen.
 5. Die eerste is Jose Antonio Domingo, ben ik inmiddels achter.
 6. Misschien niet helemaal 'strips' maar ik zoek de namen van twee illustratoren die in de jaren '70 veel middenplaten voor de PEP maakten. Iemand een idee?
 7. https://veiling.catawiki.nl/kavels/21600367-storm-don-lawrence-magazine-pandarve-nieuwsbrief-softcover-eerste-druk-1991-2009
 8. Ja, alleen de Uderzo delen. Net als Roodbaard alleen van Hubinon. Maar als ik de volgende delen inkijk begin ik wel eens te twijfelen. Het zijn wel erg mooie boeken allemaal. Zucht...
 9. Omdat ik alles van Hermann en Vance verzamel staan die auteurs apart. Omdat ik een fanatieke weekbladen-verzamelaar ben is de rest van mijn strips losjes gesorteerd op de striptijdschriften waarin ze werden voorgepubliceerd. Mijn uitgangspunt is Kuifje, ook omdat dat de eerste strip was die ik als zesjarige las. Vervolgens alle strips uit weekblad Kuifje, min of meer chronologisch op volgorde van eerste verschijning in het blad. Daarna volgt weekblad Sjors, dus titels als Sjors en Sjimmie en De Man van Staal. Dan volgt weekblad Pep en daaronder vallen ook reeksen die oorspronkelijk uit Pilote komen, zoals Roodbaard, Ravian en Blueberry. Gevolgd door Eppo, enzovoort. En tenslotte nog een aantal strips die niet in bovenstaande reeksen passen. Ach, het is een systeem en het werkt voor mij.
 10. De delen van William Vance heb ik destijds ook verzameld vanwege zijn tekenwerk, maar de verhalen vind ik een ramp. Met die vervelende Bill Ballantine, die alleen maar aan zijn whiskey kan denken. De latere delen ken ik niet zo goed, maar als de verhalen nog steeds van Vernes komen dan vrees ik het ergste.
 11. Speak for yourself. Geen groter plezier dan bij het uitkomen van een nieuw deel van een langlopende reeks de oude delen opnieuw te lezen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...