Jump to content

velden8

Members
 • Posts

  528
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

867 profile views

velden8's Achievements

 1. Goede manier om overzicht te houden van je jaarlijkse aanwinsten/uitgaven.
 2. Ben niet bekend met het werk van Elaine Gerrits. Maar vindt het een erg leuke tekening.
 3. Ik heb me ooit eens laten vertellen dat de rechten om een serie uit te kunnen/mogen geven/vertalen komen te vervallen wanneer er een zekere periode geen nieuwe publicaties meer zijn geweest. Weet niet of dat per serie in een contract wordt opgenomen of dat dit standaard is bij vertalingen. En weet niet of dit bij Konvooi van toepassing is. Zou wel een verklaring kunnen zijn waarom bij Arboris geen nieuwe delen meer vertaald.... Wel jammer, zie de serie wel als één van de betere van het fonds van Arboris. Door te lang te wachten krijg je alleen maar een grotere groep die bij de serie afhaken.
 4. Martino heb ik reeds een tekening van. Kan echter niet terughalen van welke beurs. Is hij eerder op FACTS geweest? Tekening die ik heb is niet gedateerd helaas...
 5. Leuk festival, goed georganiseerd. Goed bier en strips, wat wil je nog meer
 6. Kresse en Piet Wijn voor Nederland. Walt Disney toch 1 van de grootste wereldwijd vermoed ik.
 7. Voor mij een geslaagde editie al zeg ik het zelf. Facts stelde me niet teleur met het ruime aanbod. Ook het spellenspectakel was een leuke toevoeging. Enige punt van kritiek was de catering. Schandalige prijzen voor ronduit slecht eten. Wat zij friet noemen, noem ik een aardappel.... Lange rijen, niet leuk maar die zijn te verwachten. Maar als je dan eindelijk je eten krijgt mag de prijs/kwaliteit wel een betere verhouding hebben. Volgende editie neem ik zelf wat mee van huis.
 8. Leuke foto's Was een goed opgezette beurs. Was voldoende te doen en de sfeer was goed. Het was gezellig druk, maar door de opzet van het festival, brede gangpaden, was het ook weer niet te druk. Veel tekenaars, complimenten aan de organisatie en alle standhouders die daar een bijdrage aan hebben geleverd. Heb nu al weer zin in de volgende editie. Wellicht toch maar eens vriend van het festival worden.
 9. Ziet er erg leuk uit. Ik dat een origineel of een gedrukte prent ?
 10. Ik erger me eraan dat tegenwoordig boeken uitverkocht zijn voordat ze in de winkel liggen. Mijn locale stripwinkel ergert zich hier ook over. Bestellen ze 10 HC van een album en krijgen ze er maar 1 binnen. En ondertussen op diverse veilingsites worden ze voor een veelvoud van de prijs aangeboden. Dat neemt de lol van verzamelen wel weg bij mij.
 11. Lijkt mij toch wel dezelfde pagina te zijn. Alleen de inkleuring heeft veel veranderd aan plaat. Er is ook een zwart wit uitgave van dit boek verschenen. Wellicht dat je hier duidelijker kunt zien of de platen daadwerkelijk verschillen.
×
×
 • Create New...