Ga naar inhoud

Yan

Members
 • Aantal items

  486
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.yan-gevuld.be

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.167 profielweergaven
 1. ik weet daar wat van , er zijn wekelijks sneaky previews in het ‘atelier’
 2. De helft van de pagina's zijn geïnkt. Ik ben nu ook gestart met een testversie van de lay-out voor het album. Elk hoofdstuk krijgt een titelblad en op de achterzijde ervan komt een grotendeels blanco pagina met enkel onderaan een uitvergroot detail van een tekening uit dat hoofdstuk. Het zijn de enige pagina's die niet in kleur komen, hierbij een voorsmaakje. Drie van de twaalf pagina's (elf hoofdstukken en de prequel).
 3. De Art Bubble in Aarhus (Denemarken) gaat door op 17, 18 en 19 september (ter compensatie van de schrapping van de editie 2020 komt er een extra dag bij). Je moet beschikken over een vaccinatiepas. Ik ben benieuwd ...
 4. Terug een volledige pagina, een beetje saai (veel tekst), maar noodzakelijk. Ik ben benieuwd hoe Shirow dit zal inkleuren.
 5. En zoals beloofd, hier een tweede fragment.
 6. Deze week geen volledige pagina maar twee fragmenten uit een pagina (spoilers vermijden, he). Dit is het eerste.
 7. Ik heb onlangs vastgesteld dat in 3 van de 11 hoofdstukken van Grueson #5 toiletten een prominente rol spelen , shit! zou je denken ...
 8. Nog eens een pagina in kleur. Het verhaal is geschreven in drie talen: Nederlands, Frans en Engels. Jullie zien hier de Engelse versie.
 9. Komt in kleur, en de pagina’s die jullie zien zijn random, geen tekst en geven niet te veel weg
 10. In een misdaadverhaal mag een achtervolging niet ontbreken ...
 11. Het is je vergeven, er komt trouwens een prequel voor het reguliere verhaal zodat iedereen bij is. Je zal wat geduld moeten hebben het album (in principe een hardcover, Amerikaans formaat) is pas voorzien voorjaar 2022. En Shirow is zeker een meerwaarde. Ondertussen zal ongeveer een pagina per week hier verschijnen (zonder te veel spoilers weg te geven ). Het verhaal is eerder een misdaadverhaal met nu en dan een absurde insteek (zelden).
 12. Dankuwel, ik doe mijn best. Het is een bestaande reeks, die nu een andere richting inslaat. Het tekenwerk verandert ook iets, ik hou nu rekening met de inkleuring (die er bij de voorgaande albums niet was) en de personages zouden iets realistischer moeten zijn.
 13. Pagina uit hoofdstuk 2, een volledig hoofdstuk zonder dialogen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...