Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

esteban²

Members
 • Aantal items

  2.526
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door esteban²

 1. esteban²

  Integrales

  Ola, de integrale van Ragebol is prijzig. 45 €. Ik heb het zelf nooit of te nimmer gelezen, maar voel mij énorm aangetrokken door de tekenstijl.
 2. Je mag je mening zeker geven, daarom vraag ik er ook naar. Het kan nooit geen kwaad eens een andere visie te lezen. Zonder stand? Dat is vreemd, een Wacom Cintiq 24 HD is altijd geleverd mét stand, dat is (bij wijze van spreken) één stuk. Mogelijk zag je een ander model? Anders was het een gedemonteerde. Zonder stand zou ik er zelf nooit of te nimmer 500 € aan geven. En inderdaad, ik zie ze gemiddeld gaan rond de 900 €. Het nieuwe model is dan nog steeds meer dan het dubbele, dus die zie ik zelf niet als een 'aantrekkelijke overstap', maar misschien zien andere mensen dat anders. Het blijven flinke bedragen. De iPad Pro is idd een iets makkelijkere opstap, maar niet meteen zo aantrekkelijk voor wie echt op een Wacom aast, merk ik. Er hangt een soort van superieur aanzien over de naam Wacom. Vooral dat laatste zinnetje speelt mee, denk ik. Het blijft hoe dan ook waar voor je geld en ik merk dat mensen die dergelijk iets willen aankopen vaak niet de bijhorende budgetten hebben. Vandaar dat zo'n "verouderd" model nog steeds aantrekkelijk is, I guess. Het aanbod is eerder beperkt, er zijn niet zoveel alternatieven. Als je dan zo'n Cintiq kan scoren voor hetzelfde geld in vergelijking met een veel kleiner (maar nieuw) model ... Maar goed, merci. Stof tot nadenken.
 3. Handelaren als in winkeluitbaters? Want dat is idd wel zo. Deze zijn massaal achter de hand gehouden. Ik ontdek de ene na de andere speciaalzaak-eigenaar.
 4. Ah, meestal ben ik de uitverkorene qua ongeluk, dus ik gun het mijzelf wel eens.
 5. Mogelijk vroeg ik het al eerder, zonder reactie. Wat vinden de mensen die er thuis in zijn een aanvaardbare prijs voor een Wacom Cintiq 24 HD (met ergo-stand, non-touch) in perfecte staat? Geen krassen, deuken of afdrukken te zien. Ik heb er geen idee van, want zie de meest uiteenlopende dingen. Om een idee te geven: Eind 2013 was de prijs 1999 €, wat een promotie was. Zonder promotie ging het richting de 2400 €. De nieuwste Cintiq (24 inch) kost 1999 € zonder ergo-stand.
 6. Mail: "Je bestelling ligt voor je klaar bij Standaard Boekhandel." Ik: Huh? Bestelling? Ik heb toch geen bestelling? *leest verder* Mail: "Bestelling: De Laatste Farao" Ik: Dat zal toch niet ... de oblong? Neeeeeuh, dat kan ni... Mail: "Jaaaa!" Blijkbaar heb ik één van de weinige exemplaren, wat gewoon loterij was, die bij de Standaard Boekhandel terecht gekomen was. "We konden die van dag één al niet meer bestellen", zei de winkelierster. "Jij hebt heel, héél veel geluk." En dan heb ik er nog mijn boek.be bon voor kunnen gebruiken ook. 24,99 € heeft het mij gekost. Maak dat mee!
 7. Fijn compliment, dat verrast mij.
 8. esteban²

  Raad De Film

  ... *denkt zich onnozel*
 9. Een Robbedoes door ... Mauser, dat is nog eens een idee.
 10. Mercie, people, mercie. Die inktlijn was nochtans eerder noodzakelijk, want ik ben overal waar ik nogal bibberde dubbel en dik overgegaan. Maar vond het zelf ook nog best een leuk resultaat opleveren. Voortaan bibberen dus. 😛
 11. True. Ik heb nooit degelijk materiaal gehad, dus weet ook niet anders. Maar ik moet wel eens dringend gewone potloden kopen, me dunkt. Daar heb ik -bij wijze van spreken- een uur achter gezocht. Wat moet een mens anders doen, 's nachts?
 12. Dat schetsboek had ik nu graag eens van voor naar achter ingekeken.
 13. Awel, ik had er nu gewoon eens zin in. Jaren geleden, doodelen. En het leek dan wel een eeuwigheid te duren, maar ondanks de krampachtige en shaky handen, heb ik mij er toch maar mee geamuseerd. Ne mens heeft niet veel nodig, soms. 😊 't Was ivm een Twitter-ding omtrent Karl en z'n olifanten. Ik heb helemaal geen tekengerief of dergelijke, dus heb gewoon 'n standaard stift gebruikt. Niets dat het iets is om te delen en het wijkt enorm af van wat ik voor ogen had, maar ik was gewoon content. Meer moet dat niet zijn.
 14. Die heb ik ook al gezien op Marktplaats. Vond het al raar. Is dat een bootleg dan?
 15. Mijn bon werd ook geweigerd in een plaatselijke bookshop, ook al was het totaal aan strips meer dan 20 €. "Neen, niet op strips." Het stapeltje is dan maar op de toog blijven liggen.
 16. Destijds werd dit gemeld door SSZ, het was met zekerheid. Alleen werd nog geheim gehouden welke uitgever dit dan precies was. Ik veronderstel dat die nu stilletjes aan naar voor zal treden?
 17. esteban²

  Raad De Film

  Ik moet denken aan Elizabeth Taylor in Cleopatra, maar dat zal het wel niet zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...