Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Tuizentfloot

Members
 • Aantal items

  310
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Beroep
  Kaper

Recente bezoekers van dit profiel

496 profielweergaven
 1. @Boekenmagazijn U vraagt, wij draaien. Zonet opgezocht op mijn zolder. Alstublieft. Alice in Wonderland is inderdaad de versie getekend door Daluc en Turbo, op scenario van Greg. De strip liep in Ons Volkske van 1973 nr. 19 t.e.m. 1973 nr 44. De publicatie liep niet volgens en vast patroon. Soms 1 pagina per nummer, meestal twee. In Ons Volkske 1973 nr. 43, toen het enkel nog wachten was op de slotpagina, stond zelfs geen aflevering opgenomen.
 2. Indien interesse, ik heb hier nog een stapeltje dubbele Franse stripmagazines ( Pilote, Vécu, A suivre, Métal Hurlant, Phenix,... ) liggen. Mogen weg voor een zacht prijsje of in ruil voor andere (Franse) stripmagazines die ik nog niet heb.
 3. Stomp, sinds juni dit jaar in La Hulpe
 4. Blake en Mortimer, station Angoulème
 5. Lucien in Angoulème Na eerder al eens onthoofd te zijn
 6. De Blauwbloezen in Tamines ( Sambreville )
 7. Deze mag aha ook niet ontbreken !
 8. Dankjewel Tanuki en Yncke ! Mysterie eindelijk opgelost, gedaan met slapeloze nachten. Nu kan ik eindelijk weer de draad opnemen met andere strips te lezen. Waar was ik weer gebleven ? Juist ja, in 1987. 🙂
 9. In 1987 leerde ik Shukumei van De Onnoembaren kennen. Maar wat het woord Shukumei betekent weet ik meer dan 30 jaar later nog steeds niet. En het rare is, in heel de strip komt het woord niet één keer voor.
 10. Beide stroken komen uit 'De windmakers'.
 11. Ah,goed nieuws, Popokabaka terug onder de levenden ! Ik vreesde reeds het ergste na het onheilspellende bericht in september vorig jaar.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...