Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Tuizentfloot

Members
 • Aantal items

  294
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Beroep
  Kaper

Recente bezoekers van dit profiel

400 profielweergaven
 1. Heel blij om dit hier te lezen !
 2. Tuizentfloot

  Op zoek

  @Hamirubi Deze deed me niet onmiddellijk een belletje rinkelen, maar helaas momenteel te ziek en te mottig ( koppijn, oorpijn, keelpijn, hoest en snipverkouden ) om het zelf op te zoeken in mijn strips. Ik ben dus blij voor jou maar ook voor mezelf dat jij het antwoord op jouw vraag zelf hebt gevonden.
 3. Jeremiah - Cedric - Natasja - Meneer Peuk - Johan - Prinses Anna - Asterix - Mamy - Jojo - Lambik - Joe Dalton - Aria - Kid Ordin - Sidonia - een verpleegster uit Vrouwen in 't Wit - Dog Bull - Titia/Lolo - Casper/Calvin - Tarzan - Kleine Robbe - Titeuf - Franka - Spek - Vlinder - Professor Mortimer - Lucky Luke - Agent 212
 4. OK, rechtzetting van foute veronderstelling 😎
 5. Ook nerven te bespeuren bij Sarah en Robin.
 6. Volgens mij zit daar de oorzaak van de snellere Luke dan zijn schaduw: in zijn rol van schaduw is hij genoodzaakt met linkerhand te schieten, en dat terwijl de schaduw net als Lucky Luke rechtshandig is. Indien de schaduw met rechts mocht schieten, dan was hij even snel als Luke.
 7. Geen stem uitgebracht. Alle favorieten liggen er al uit.
 8. Leuk om de originelen van deze illustraties hier te zien.
 9. Altijd graag Slemper en Slof gelezen.
 10. Toeval bestaat blijkbaar. T48 / 59 leek me uiteraard wel een makkelijke hint naar het bewuste Tintin-nummer. Maar toevallig lagen op mijn bureau 3 Kuifjemagazines die ik vorige week gekocht had, waaronder dit bewuste nummer. Fijn dat ik je ermee kan helpen.
 11. Komt uit het weekblad Kuifje jaargang 1959, nr. 48.
 12. Deze backcover van Stallaert is een feest van herkenning en is bovendien heel knap, verfijnd en gedetailleerd getekend. Maar dat is ook zijn zwakte, het is te druk, te overladen. Mijn voorkeur gaat met volle overtuiging nog steeds naar de Nero-backcover die meestreed in het toernooi.
 13. Frommeltje aangeschoten door Luke in dit duel 😢
×
×
 • Nieuwe aanmaken...