Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Tom B

Members
 • Aantal items

  2.968
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.372 profielweergaven
 1. Er is een verschil tussen een serie die sneuvelt en het hoofdpersonage dat sneuvelt.
 2. Mooie pagina, maar met nog zes dagen te gaan ligt de prijs me nu al te hoog.
 3. Was het effectief de bedoeling dat Johan zelf ook stierf? Dat Vandersteen nevenpersonages liet stierven, hoe belangrijk ze ook waren, kan ik nog begrijpen. Maar het hoofdpersonage?
 4. Tom B

  De Rode Ridder

  Hoe komt het dat ik niet kan reageren op berichten in dat topic?
 5. Er zit er toch één tussen die het probeert positief te bekijken. Er werd hier al een paar keer afgevraagd wat de Franstalige lezers van deze versie zouden vinden. Lezers die niet beïnvloed zijn door het andere (soms veel betere) werk van Legendre en Cambré of door de Vlaamse manier van werken (kwantiteit boven kwaliteit). Ik vrees dat die reacties wat dat betreft toch wel een indicatie geven van de richting waarin je moet denken.
 6. Je zit op het verkeerde facebook. Ik zie honderden reacties a la 'wat een mooie foto', 'wat een knappe gast/vrouw' of 'prachtig getekend' passeren. (allemaal van mensen met prut in hun ogen)
 7. Iemand heeft de eerste Robbedoes special in het Frans vertaald. Zij die willen weten waarom die niet door Dupuis in het Frans vertaald wordt, of wat de Franse lezers hiervan vinden moet de reacties op FB maar eens lezen.
 8. Tom B

  Jommeke

  Los van het feit dat ik die Red Knight niet als voorbeeld heb gegeven (voor alle duidelijkheid) is het op zich wel een goed voorbeeld van een interessante stripremake. De vraag blijft natuurlijk of daar veel mensen zitten op te wachten. Waar in ieder geval weinig mensen op zitten te wachten is een vernieuwe versie van Jerry Spring door ondergetekende.
 9. Tom B

  Jommeke

  Ik zou wel eens een Kroepie en Boelie Boemboem-remake van De Wollebollen willen maken. Maar dan zou het wel iets helemaal anders moeten worden.
 10. Tom B

  Jommeke

  Het ligt qua aanpak te dicht bij elkaar, he. Hetzelfde zal volgens mij gelden voor de komende Rode Ridder Remake. De enige manier waarop zo'n remake een meerwaarde kan bieden is indien het door een echt grote naam gebeurt, of indien het iets helemaal anders wordt. (zoals hieronder bvb)
 11. Tom B

  Suske En Wiske

  https://www.deperfectepodcast.nl/category/afleveringen/ Gisteren deze podcast met een twee uur durend interview met Paul Geerts beluisterd. Interessant om te horen, hij vertelt o.m over zijn beginjaren bij Studio Vandersteen en het einde van zijn periode aldaar (waarbij hij duidelijk het een en ander verzwijgt), zijn relatie met Vandersteen en je komt ook te weten wie zijn favoriete inkter was. Het was voor mij een grote verrassing toen hij zei dat die paar pagina's in Angst op de Amsterdam die anders geinkt waren hem zodanig bevielen dat hij daarom van inkter veranderde. Ik vond die namelijk altijd al minder goed geinkt. Maar ze liggen veel dichter bij Geerts eigen inktstijl dan die van Eugeen Goossens, dus ergens is dat wel te begrijpen.
 12. Die stond in mijn cursus Frans. (en is opgenomen in een van de niet vertaalde buiten reeks albums dacht ik)
 13. Gewoon bij mij. Ongeveer de helft van een Pom pagina
 14. De covers die ik voor enkele albums van PP en BB heb gemaakt zijn overigens ook nog steeds te koop. 't is maar dat jullie dat weten
 15. Dat zijn geen Vlaamse tekenaars hoor. De pagina's van die PP en BB albums die in zijn geheel zijn verkocht gaan binnenkort wel elders opduiken. Vorige keer was dat ook zo.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...