Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Bart 01

Members
 • Aantal items

  1.065
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Bart 01

 1. Had je jezelf dan voorgedragen als leider van die veertig rovers?
 2. Blijkbaar is de oude alcohol draad hier verdwenen. Bij deze een nieuwe. Met het goede weer is er altijd wel een excuus om een speciale geuze open te doen. 😁 Afgelopen weekend twee speciale edities geuze boon opengedaan. Vat 79. Op fles gestoken in 2014. Volgens het etiket de oudste foeder en lieveling van de brouwerij. Dit vat werd in 1883 gemaakt met toendertijd bomen van meer dan 200 jaar oud. Bijzondere smaak waarbij het hout nogal sterk is. Ruikt wat van ver naar sherry. Om rustig te degusteren. Op fles in 2016. Veel jonger en lichter dan de vat 79. Ik had ze beter in omgekeerde volgorde gedronken denk ik.
 3. Bart 01

  Asterix box

  Lagen twee weken terug inderdaad ook in onze carrefour. Aan een lagere prijs dan dewelke ik destijds bij Humo betaald heb. Maar hoeveel dat precies was weet ik niet meer.
 4. Is na anderhalve meter bier niet alles een gigantische opportuniteit?
 5. De nevenreeks over Kriss begint net na de dood van Kriss en gaat er over hoe ze terug levend wordt met eerst wat flash backs naar het verleden. Zoals Rik zegt: na deel 28 te lezen. Naar mate de albums vorderen is het sterk aangeraden om de cyclus over Jolan in de hoofdreeks eerst te lezen. Vanaf dan lopen beide verhalen wat door elkaar.
 6. Afgelopen weekend een hele mooie reportage in Sabato bij De Tijd over het nieuwe Stripmuseum in Gent.
 7. Ik heb het eerste deel gelezen en het is zeker leesbaar zonder de film 'El Topo' gezien te hebben. Maar het is wel weer een echt Jodo verhaal. Bijzonder. I'm hooked :-).
 8. Ik ben benieuwd wat je van Gilles De Geus vindt.
 9. De vraag is natuurlijk of je iets moet oplossen wat geen probleem is. Hieronder drie strips: 2003, 2014 en 2019. Die cover is altijd al iets te klein geweest. Dat is me tot nu nooit opgevallen, laat staan dat ik er last van had. Dus of de doelgroep dit als een probleem aanziet is nog maar de vraag.
 10. Die Hard Boiled is een prachtige uitgave voor weinig geld! En wat een fantastisch verhaal en dito tekenwerk! Classic!
 11. Ik vind HG ook heel aangenaam. Gewoon verstand op nul en genieten. Ideaal ter ontspanning na een drukke dag.
 12. Links boven John Munro uit Warship Jolly Rodger. Rechts boven misschien Rorschach uit Watchmen met in de buurt Djinn?
 13. Dit museum ligt recht tegenover het Belgisch Stripmuseum en is volgens mij zelf gratis als je het stripmuseum bezoekt. Maar ik ben er zelf ook niet binnen geweest.
 14. Ja toch wel. Dat wordt één volle rugzak in handbagage met enkel strips voor mij en mn zoon. Clyde Fans is wel een prachtige uitgave zeg. Die box, het papier, de kleurtinten, …
 15. Vakantielectuur voor deze zomer En 3 lopende series aangevuld
×
×
 • Nieuwe aanmaken...