Jump to content

Ptrck

Members
 • Posts

  114
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

947 profile views

Ptrck's Achievements

 1. Eric Schreurs, van Klepzeiker, heeft eens een dichtbundel gemaakt met daarin ook wat van zijn karakteristieke plaatjes.
 2. Vandaag de nieuwe van Jeff Smith (Bone) binnengekregen. Het wordt weer een mooi weekend.
 3. Op het Stripspektakel in Kampen weer wat leesvoer op de kop getikt. Het hoogtepunt was gewoon het rondlopen op dat stripfeest. Dat was lang geleden. Goed geregeld, daar in Kampen.
 4. Missie geslaagd, met dank aan onze vrienden uit Knokke Heist. Dank je wel @Bonte. Ik kreeg ook een magazine van hunzelf mee. Verderop ook een Maxix op de kop getikt. Het was fijn om weer eens op een stripfeest rond te lopen. Dat was lang geleden.
 5. ai, dat zou jammer zijn als deze niet vertaald zou worden.
 6. Dank, ik ga er langs. psst, boekie kopen ?
 7. Hopelijk kan ik een exemplaar scoren op het Kamper Stripspektakel volgende week.
 8. Die Balade van de ouwe zeeman is al eens verstript. In de Donald Duck, uiteraard. Carl Barks in 1966. The Not-so-Ancient Mariner
 9. Op YouTube de balade gesproken in het Nederlands. ik heb een epub met de tekst maar die kan ik hier uiteraard niet kwijt. PM me even een emailadres @eriktex
 10. Ptrck

  Integrales

  Wat is een geldige strippas? En hoe kom je daaraan?
 11. Vandaag een stapeltje leesvoer voor de vakantie op de kop getikt. Lekker hoor. de proloog van MacGuffin & Alan Smithee was helaas niet verkrijgbaar. Dat gaat een speurtocht worden.
 12. Stripnieuws is een kwartaalblad van het Stripschap met nieuws en strips (Whats in the name). en laatst kwam ik ook nog een ander obscuur blaadje tegen:
×
×
 • Create New...