Ga naar inhoud

Ptrck

Members
 • Aantal items

  71
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

428 profielweergaven
 1. Doortje en Ronnie natuurlijk. Alhoewel Hannelore 'Frau Oberbührfrau' Potzdam, Toon Ladder en de Biereco’s ook fijn zijn.
 2. Black panter maar, we zijn wel behoorlijk off-topic in het Asterixdraadje.
 3. ik geloof niet dat ik onder de indruk ben van de logistiek rondom dit tijdschrift. Heb het proefnummer nog hier nog niet in de brievenbus mogen ontvangen. Ik denk dat ik deze maar voorbij laat gaan.
 4. Ptrck

  Zoo 1

  Dank je wel voor deze beschrijving. Mijn interesse is gewekt. Zin de andere twee delen van eenzelfde kwaliteit?
 5. Het Stripschap heeft het album en jeugdalbum van het Jaar 2020 bekend gemaakt (linkje) De nominaties voor Album van het jaar Licht (Wilbert van der Steen), Blloan Dating for Geeks 11 – The Next Generation (Kenny Rubenis), Uitgeverij L Huidhonger en andere ongemakken – Een dagboek ten tijde van corona (Michiel van de Pol), Scratch Books Max Havelaar (Eric Heuvel / Jos van Waterschoot), Uitgeverij L Driftwereld 2 – Een verhaal over tovenaars (Ken Broeders), Uitgeverij L De nominaties voor Jeugdalbum van het Jaar 2020
 6. Toepasselijk stripje uit de meest recente Eppo Nieuwsbrief.
 7. Op https://hancokolk.com/#home kan je voornamelijk de Eppo’s bestellen waar Poppy in staat. Het album kan ik daar nog niet vinden. Waar moet ik dan zoeken?
 8. Poppy is ook al enkele weken te lezen in de Eppo. Gewoon in het Nederlands.
 9. Ptrck

  Suske En Wiske

  Stevig aan de prijs, deze albums.
 10. Wilbert van der Steen, maker van de prachtige albums Zon en Licht, heeft een crowd-funding opgestart voor zijn nieuwste project: https://www.voordekunst.nl/projecten/11641-salto-ubba-een-gay-comic-1 Aanrader!
 11. Het valt reuze mee met de bespreking van deze saaie, kwalitatief mindere strip uit de reeks. Door de achtergrondverhalen en de discussies in dit draadje wordt het geheel toch erg interessant. Zeer waardevol, deze bespreking!
 12. Oei, ik heb daar een groot kapitaal op zolder liggen. Als twee of drie nummers al 1000 euro op moet leveren. Ergens in een doos zit de hele jaargang Eppo van 1978 of 1983...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...