Jump to content

156

Members
 • Posts

  8,896
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

2,002 profile views

156's Achievements

 1. Dat denk ik niet: If your PayPal account is inactive for at least 12 consecutive months, we may charge an annual inactivity fee. The inactivity fee will be the lesser of the fee listed below or the remaining balance in your account. Eur 10 euro We may also close your account at any time if: 2. You do not access your account for three years; or Dus als er minder dan 10 euro op je balance account staat gaan ze je niet méér aanrekenen dan wat er nog op staat.
 2. Mogen we ons boek gebruiken voor deze vraag?
 3. ik heb dat probleem ook. Zoals gezegd heb ik geen GSM en heb dus nooit een nummer opgegeven in paypal. Als ik nu wil inloggen krijg ik zo een Gotcha te zien, maar hoe vaak ik ook die letters en cijfers ingeef die er getoond worden, ik krijg altijd een foutmelding. Nu, ik trek er mij verder niets meer van aan. Daar heeft nooit geen geld op gestaan. Het was altijd gekoppeld aan mijn MasterCard en die MasterCard is inmiddels vervallen. Als je je account enkel maar kan opzeggen door in te loggen, en ze maken het je onmogelijk om in te loggen, ...
 4. Waarom niet gewoon MasterCard of Visa? Er zijn genoeg banken die dat ook gratis aanbieden, het is net zo gemakkelijk en je komt er in real life veel verder mee dan met paypal. Toen dat ik nog volop aankopen deed in Amerika waren er trouwens meerdere verkopers die geen paypal wensten te gebruiken zodat je wel moest betalen met credit card.
 5. Omdat ze al die miljarden die op de spaarrekeningen staan moeten parkeren bij de centrale bank waar ze negatieve intrest moeten op betalen. Nog genoeg banken die meer rente aanbieden? Ik ben benieuwd met welke je gaat afkomen. Ik zal alvast wat helpen: Triodos? Dat gedoe met corona was nog maar enkele weken bezig of ze lieten al weten dat tengevolge van corona ze geen dividend aan hun coöperanten konden uitkeren. Enkele weken later lieten ze weten dat ze de handel in hun coöperatieve aandelen tijdelijk stop zetten. Je kon dus niet meer aan je geld en je had totaal geen idee hoe lang dat ging duren. Een half jaar later werd de handel terug opgestart om een week later hierop terug te komen. Verkopen kon enkel maar voor max 1000 euro per week. Op kopen waren geen limieten. En dan weer een paar maanden later stoppen ze hun spaarrekening en schakelen ze iedereen over naar een niet-gereglementeerde spaarrekening, zodat ze geen intrest meer moeten geven. Maar ze zijn wel nog gratis Argenta? Hun intrest is al lang even laag als de grootbanken (0,11%) En dit jaar hebben ze hun formules aangepast. Het grootste deel van hun klanten werden standaard overgeschakeld naar betalende zichtrekening. Als je de gratis rekening wilde hebben moest je dit expliciet laten weten. Rabobank? Die mannen bollen het gewoon af in België. En er is geen enkele bank bereid om hun klanten over te nemen. Omdat geen enkele bank staat te springen voor al die miljarden dat geparkeerd staat op spaarboekjes. Maar het moet gezegd, van deze drie is Rabobank altijd het meest correct geweest naar zijn klanten toe. En van deze heb ik het meeste spijt. En welke banken blijven er dan nu nog over hier in België die een intrest van een paar centjes hoger aanbieden? Keytrade? En dan nog enkele obscure internetbankjes uit landen als Spanje en zo? Ik wens je alvast veel geluk met die kleine internet bankjes. Neen, de banken willen zoveel mogelijk van die spaarrekening af en pushen je om te beleggen. Beleggen voor je oude dag, beleggen voor je kinderen, beleggen voor ... Maar dan wel liefst in hun fondsen. Niet rechtstreeks in aandelen. Zij zijn dan zeker van hun inkomen en ze moeten geen garanties bieden.
 6. Of Paypal zich terug aan het trekken is weet ik niet, maar als dat het geval is zijn ze zeker niet de enige. Er zijn ook meerdere banken die zich terugtrekken of serieus aan het terug krabbelen zijn. Ik denk dat wij nog niet echt beseffen wat de toestand is. Hoe los je dat op: enerzijds pensioenfondsen die het geen jaren meer gaan kunnen trekken aan de huidige rente, banken die geen miljarden meer op spaarboekjes kunnen blijven aanbieden aan de huidige rente, en anderzijds rentevoeten niet kunnen verhogen omdat dan overheden in de problemen gaan komen met het terug betalen van hun schulden. De vraag is, is de corona pandemie de grote oorzaak of is het verdomd handig dat ze corona als pandemie hebben kunnen uitroepen om alzo de financiële problemen die er reeds waren nu allemaal aan de pandemie te kunnen gaan wijten.
 7. Zo is het maar net. Leven-in-de-dood is de enige juiste vertaling. Eenieder die nog begrijpt wat er met "Laat de doden hun doden begraven" bedoeld wordt, begrijpt ook wat er met Leven-in-de-dood bedoeld wordt en waarom in vergelijking hiermee de dood sympathiek is. Coleridge was per slot van rekening ook een theoloog.
 8. En wat denk je dan zoal te kunnen gaan doen op een administratieve zetel ergens in Luxemburg? En hoe denk je daar binnen te geraken? Nu doe je me toch denken aan een simpele ziel uit een of ander gat dat met zijn volle portefeuille eens naar de grote stad trekt om dat eens in een bank te gaan deponeren. Ik heb jaren lang met volle tevredenheid met paypal gewerkt maar toen ze aankondigden dat ze TFA gingen gebruiken en ze een GSM nummer nodig hadden ben ik gestopt met paypal. Ik heb hun support nog gecontacteerd om te zeggen dat ik geen GSM had en er ook geen wenste aan te schaffen. Hun antwoord? "Je hoeft geen GSM nummer op te geven. Als je de app installeert heb je nog toegang zonder je nummer op te moeten geven" . Dat antwoord was te idioot om nog verder op in te gaan.
 9. New discovery shows human cells can write RNA sequences into DNA Thomas Jefferson University researchers provide the first evidence that RNA segments can be written back into DNA, which potentially challenges the central dogma in biology and could have wide implications affecting many fields of biology. https://www.jefferson.edu/about/news-and-events/2021/6/discovery-shows-human-cells-can-write-rna-sequences-to-dna.html
 10. NOTAR ("no tail rotor") is a helicopter system which avoids the use of a tail rotor. It was developed by McDonnell Douglas Helicopter Systems. https://en.wikipedia.org/wiki/NOTAR
 11. Als je graag de drie verschillende versies van De Zwarte Rotsen met elkaar vergelijkt, dan moet je proberen om de groot formaat versie van Dossier Tintin l'Ile Noire ergens op de kop te tikken die Casterman in 2005 uitgebracht heeft. Het is wel in het Frans, maar dan heb je elke pagina mooi naast mekaar.
 12. Uit mijn handboek Biology , Starr & Taggert ,7the ed. : "Introns are transcribed right along with exons, but enzymes snip them out before the mRNA leaves the nucleus in mature form". (pg 223) In de normale gang van zaken is mRNA een cruciale schakel voor het repliceren van DNA. In deze ketting op één of andere manier een stukje kunstmatig tussen wringen is in mijn handboek een handeling op genen niveau. Zelfs al brengt dat stukje mRNA geen permanente veranderingen teweeg. Iets wat enkel de toekomst zal uitwijzen. En nu neem ik me voor van in deze draad hier verder niets meer over te posten. Ik heb het nu wel gehad met je betweterige opmerkingen.
 13. Vorige maand had Waldorf het laatste woord. Laat dat deze maand niet meer gebeuren!
 14. Hebben ze die dan ook gedeponeerd?
 15. Stelletje bangeriken. Chia heeft die bitcoins toch niet gratis gekregen? Ze heeft daar een enquete voor moeten invullen. En ze krijgt daar 0.00001832 BTC voor, oftewel 0,85 euro aan de huidige koers. Voor een kwartiertje werk is dat momenteel wel dik onderbetaald natuurlijk. Maar over enkele jaren kan dat misschien wel 100.000 euro waard kan zijn, maar evengoed 0,00000001 euro ... Maar een scam is het niet.
×
×
 • Create New...