Ga naar inhoud

Aloys Oosterwijk

Members
  • Aantal items

    52
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Aloys Oosterwijk

  1. Wat leuk zo`n pagina met al het gebruikte documateriaal erbij Alex. Ik zal het doorsturen naar mijn uitgever. Wellicht `n idee voor hem mocht hij in de toekomst ook van de andere Open Dossiers een integrale willen maken. Hoop dat je Marengoboek met plezier heb gelezen. En tja, signeren in de PI Vught? Eerst met mijn vrouw overleggen (en die zegt nee)

  2. LIBER CLAUSUS verschijnt begin april bij Arboris. Presentatie op de Deventer Stripmarkt 6 april. Eerder verschijnt- de presentatie is komende 21 maart bij Scheltema Amsterdam- MARENGO, `het meest verziekte en vergiftigde proces ooit`. Samen met ANP-journalist Marieke de Witte heb ik hier zes jaar aan gewerkt. 

     

    marengo cover v19 RUDY coverklein.jpg

  3. 6 uren geleden, bouncer zei:

     

    Ik bedoel eigenlijk, een samenwerkingsverband zoals Peter de Wit en Hanko Kolk met Gilles de Geus, met welke

    auteur/tekenaar zou u willen samenwerken.

     

    Ah, op die manier. Altijd jaloers geweest op de samenwerking tussen Hanco en Peter maar kwam er al vroeg achter dat dat er voor mij niet inzat, terwijl ik Hanco al ken sinds m`n 18e en Peter van ietsje later. Zo`n klik is vrij uitzonderlijk. Ik heb wél vrij veel contact met andere tekenaars en scenaristen, altijd in studioverband gewerkt bijvoorbeeld, spreek ideeën door e.d. Maar behalve een zeer prettige samenwerking in de jaren negentig met Patty Klein (Blanche & Gijske) is het er bij nooit van gekomen.

  4. Op 2/12/2023 om 16:13, bouncer zei:

     

    Dag Aloys, als jij met iemand een duo presentatie zou willen doen, welke Nederlandse tekenaar zou jouw

    voorkeur hebben ?

     

    Wat is precies een duo-presentatie Bouncer? 

  5. Eliane heeft ondermeer een wekelijkse pagina in het Nederlandse tijdschrift Elsevier waarin ze meestal commentaar geeft op de politiek. Deze tekening heeft ze gemaakt vanuit haar woning aan een van de grachten van Amsterdam. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...