Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Gilles

Members
 • Aantal items

  1.492
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Gilles

 • Titel
  It's Morphin' Time!
 • Verjaardag 15-01-1988

Profile Information

 • Locatie
  Torhout
 • Geslacht
  Mannelijk

Contact Methods

Recente bezoekers van dit profiel

2.781 profielweergaven
 1. De afgelopen vier à vijf jaar eigenlijk. Enfin, hou het maar op de reden waarom David vertrokken is. Anders wordt het vermoedelijk te uitgebreid.
 2. Is David hier weg? Wat heb ik gemist?
 3. Dat is de stripversie van Mevrouw De Bolle (Jeannine De Bolle). In de tv-reeks vertolkt door wijlen An Petersen. Samen en Gert hadden een stripreeks die in de jaren '90 en begin jaren 2000 liep.
 4. Gilles

  Jommeke

  Dat Nys medewerkers had, dat wist ik natuurlijk. Dat het er echter zoveel waren, daar schrik ik toch even van. Omdat hij echt leefde van Jommeke verbaast het me dat hij zoveel uit handen kon geven. Dat was voor mij altijd het verschil tussen Nys en Vandersteen. Ik dacht altijd dat Nys al zijn energie in Jommeke stak, en dat hij dus minder "personeel" had dan Vandersteen, die veel reeksen produceerde.
 5. Dit staat er sowieso standaard in hoor.
 6. The Long Halloween Dark Victory Hush Death in the Family Death Of the Family The Black Mirror Niet Batman maar wel fantastisch: Joker door Bermejo.
 7. Gilles

  Integrales

  Hmmmm, Ragebol aanschaffen zal een beslissing in de winkel zelf worden. Op zich interesseert de reeks me wel, maar niet genoeg om d'r zonder twijfel € 45 voor neer te leggen.
 8. Gilles

  De Rode Ridder

  Is er weer een club? Blijkbaar heb ik dingen gemist.
 9. Hmmm, geef mij toch maar een hard copy. Dat het enkel op dvd verschijnt vind ik op zich niet erg, maar het betekent wel dat ik het niet bij uitgifte zal gaan oppikken. Een dvd is de nieuwprijs al lang niet meer waard. Overigens, sinds kort ben ik de urbanusstrips (opnieuw) aan het kopen. In m'n puberjaren heb ik er een flink aantal verkocht wegens geld- en vooral plaatsgebrek.
 10. Gilles

  Leuke Dingen

  Uh, dank je. Denk ik.
 11. Gilles

  Pokemon GO

  Ik heb jullie allebei toegevoegd. De mijne is 0891 4021 2294 trouwens.
 12. Gilles

  Pokemon GO

  In 2016 heb ik een aantal maanden (redelijk intensief) gespeeld. Toen heb ik alles verzameld wat op dat moment beschikbaar was in Europa. Omdat het vanaf dan enkel repetitief was, heb ik dat toen stilgelegd. Vorig jaar heb ik het hernomen. In de twee jaar dat ik het niet heb gespeeld is er heel wat bijgekomen. Raids, en nieuwe generaties om maar iets op te noemen. Sindsdien speel ik het quasi elke dag wel even.
 13. Inderdaad een prachtstuk. Zelf ben ik aan het overwegen om Tinkerbell en Alice (in Wonderland) in huis te halen van dezelfde collectie.
 14. Gates of Gotham is een miniserie van onder meer Scott Snyder die zich afspeelt voor de New 52. Dick Grayson is Batman van Gotham City terwijl Bruce zich bezighoudt met zijn Incorporated-project. In Gotham blijkt een crimineel actief te zijn die het op de oude gebouwen van de stad heeft gemunt. Gedurende het verhaal komen we een paar zaken van de geschiedenis van Gotham City te weten, velen zien het verhaal ook een beetje als een voorbode van The Court of Owl/Night of the Owls waarin Gotham pas echt uit de doeken wordt gedaan. Het is een zeer entertainende trade met een Cartoony tekenstijl door Trevor McCarthy. Geen essentieel verhaal, maar toch wel zeker een aanradertje.
 15. Ik ga me straks toch nog eens scheren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...