Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Willem II

Members
 • Aantal items

  84
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Interesses
  Lezen; historische strips
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

404 profielweergaven
 1. Rode Ridder integraal deel 2 : o.a. De zilveren adelaar. Heerlijk!
 2. Nooit van Chrostin gehoord... Enfin, postzegels en strips zijn toch een mooie combinatie. Ze hebben ook veel gemeen. Ik verzamel al bijna 50 jaar beide. Hoogtepuntje vond ik de zegels met Bommel en Tom Poes in de jaren 90 in NL.
 3. Ik vind In De schaduw van de Thugs een van de beste Biddeloo's. Vooral het begin vind ik erg sterk. Ook grafisch.
 4. Ik was al lang geen kind meer toen dit verhaal verscheen. Ik herinner me wel dat het een heel andersoortig album was dan ik gewend was. Veel gruwelijker en wreder natuurlijk. Ik kan me voorstellen dat als je dit als kind las, het de nodige indruk maakte. De hoogtijperiode van Biddeloo lag voor mij tussen de albums 50 tot 75. Daarna werden de tekeningen en scenario's rap minder. Gelukkig waren er af en toe nog wel lichtpuntjes.
 5. Is Leonidas of Cato Maior...
 6. Als vijftiger en Vandersteen-liefhebber ben ik erg tevreden over de integrale uitgaven van RR 1-12. Mooie uitgaven en passende cover. Karel Verschuere was een toptekenaar! Van mij mag het wel stoppen na deel 6, of anders na deel 7, album 42. De sterkste verhalen heb je dan echt gehad. Biddeloo heeft zeker ook verdienstelijke verhalen getekend en geschreven, maar nog veel meer bagger. Wat dat betreft ben ik het niet met Acor eens. Verhalen van Lodewijk en Claus waren stuk interessanter dan veel Biddeloo's vanaf nr. 80. Mijn hemel, wat een afknapper was dat eind jaren 70, toen de SF in de verhalen werd ingejast... Dus mijn complimenten voor de integrales! Voor mij een herbeleving van de enige echte Rode Ridder!
 7. Ik hoop zeker op veel meer dan alleen de verhalen zelf! Overigens prachtige tekening uit De Draak van Moerdal nr. 9 op de cover van deel 2!
 8. het valt me bij deze 2 titelpagina's ook weer op hoeveel beter getekend Johan op zijn paard is op de oude, linker pagina! Veel meer expressie. Vind ik.
 9. kijk maar op de site van SSZ.
 10. In 2019 integrales RR 1-36!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...