Ga naar inhoud

Boris Valeo

Members
 • Aantal items

  403
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Boris Valeo

 • Verjaardag 22-01-1982

Profile Information

 • Locatie
  Hoeilaart
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  SAP CRM Consultant

Recente bezoekers van dit profiel

1.811 profielweergaven
 1. Adrastée Intégrale van Mathieu Bablet: Zeer zeer goed. Griekse Mythologie prachtig in beeld gebracht. Mathieu speelt met de kleuren en woorden en zorgt ervoor dat de je de zon echt voelt als hij die beschrijft.
 2. Update 26 dec: Batman & Robin By Peter J. Tomasi and Patrick Gleason Omnibus Wonder Woman The Hiketia HC Deluxe My Heroes Have Always Been Junkies HC Pulp HC Gung Ho Vol 1 HC
 3. De kever en de koning - Thibau Vande Voorde Ik sluit me aan bij de bespreking van Waldorf. Het klopt dat we niet veel zien van de wandaden van de belgen, maar de intentie van de personages komt sterk naar voren wat de mogelijke wandaden aan de kaak stelt.
 4. Batman by Tom King & Lee Weeks Deluxe Edition: Zeer goed Batman story, verveeld geen seconde. Artwork is ook TOP!
 5. Batman The Man Who Laughs van Brubaker: tja Brubaker... een zekerheid als het goede verhalen betreft. Leuke combi van een dark Batman en een pulpy Joker. Zet hier toch wel een Batman klassieker neer!
 6. Wonder Woman The Hiketeia: Griekse tragedie, met mijn eerste introductie tot Wonder Woman. WW is een leuk personage, maar een beetje flauwe batman: hij zegt ergens in het boek 'het is niet aan jou om te beslissen wat gerechtigheid is! ', qué hij doet niet anders , of dat is nu juist de joke
 7. Les enfants de l'araignée van Mario Temura: Verhaal speelt zich af in een post-apocalyptische wereld, leest lekker vlot en is echt heel goed getekend. Heeft voor mij om 1 of andere reden een jaar 70 80 vibe genre Metal Hurlant maar ook Comès. Aanrader!!!
 8. Nee, maar ven wel benieuwd .. Heb je een referentie van internet, want ik vind niet direct terug wat ik moet kopen? Is er al een deluxe?
 9. They Called Us Enemy: A graphic memoir recounting actor/author/activist George Takei's childhood imprisoned within American concentration camps during World War II. Experience the forces that shaped an American icon -- and America itself. Zeer sterk memoire over een stuk amerikaanse geschiedenis dat niet vaak aan bod komt.
 10. Ben Gijsemans - Aaron: De twintigjarige Aaron spendeert zijn zomer thuis. Hij moet voor zijn herexamens studeren, maar heeft andere dingen aan het hoofd. Hij worstelt met zijn gevoelens en begrijpt zichzelf niet. In de geborgenheid van zijn kamer lijkt hij geen antwoorden te vinden, en zijn superheldenstrips helpen hem niet langer om te ontsnappen aan de dagelijkse onrust. Wanneer hij beslist om naar buiten te gaan, verandert zijn innerlijke worsteling in een maalstroom. Hij ontdekt wat hij ontkent, en ontkent wat hij ontdekt. De tragiek/traagheid in het verhaal is vin
 11. De 4 delen zijn GEEN oneshots en is dus 1 verhaal. Ik bevestig dat er nog pistes zijn voor een 2de cyclus, langs de andere kant denk ik hier te stoppen want cyclus 1 is wel mooi afgerond.
 12. Shi 1 tot 4: wat heb ik dit graag gelezen. Goed scenario dat ernorm vlot leest. En goh ja die lesbische scene in deel 3 is maar een fait-divers in het grote geheel. De tekeningen van Homs zijn
×
×
 • Nieuwe aanmaken...