Blutch Geplaatst: 12 december 2021 Share Geplaatst: 12 december 2021 Qua frituur ben ik meer een frikadellen- en boulettenman. Stoofvlees eet ik liever in een goede bistro, bij voorkeur met kroketten. Quote Link naar reactie
sjaakie Geplaatst: 14 december 2021 Share Geplaatst: 14 december 2021 Hollandse frituur. Frikandel speciaal, kaassoufle, broodje kroket (met mosterd) en patatje met. De rest niet naar kijken. Of eventueel de kipcorn pinda Is er een Febo. De kroketten en kipkrokantje pinda Quote Link naar reactie
cinco Geplaatst: 12 januari 2022 Auteur Share Geplaatst: 12 januari 2022 Een nieuw jaar, dus ik heb alles gereset. Quote Link naar reactie
mister o Geplaatst: 12 januari 2022 Share Geplaatst: 12 januari 2022 Kan friet met alleen stoofvlees er ook bij? Quote Link naar reactie
cinco Geplaatst: 12 januari 2022 Auteur Share Geplaatst: 12 januari 2022 34 minuten geleden, mister o zei: Kan friet met alleen stoofvlees er ook bij? Ik heb een mayonaiseloze optie toegevoegd. Quote Link naar reactie
mister o Geplaatst: 12 januari 2022 Share Geplaatst: 12 januari 2022 49 minuten geleden, cinco zei: Ik heb een mayonaiseloze optie toegevoegd. Dank u. Nu kan ik hier ook ja zeggen. Quote Link naar reactie
cinco Geplaatst: 12 januari 2022 Auteur Share Geplaatst: 12 januari 2022 Aangezien het jaar nog maar pas zijn dertiende dag is ingegaan, had ik misschien beter even gewacht met dit te resetten. Quote Link naar reactie
cinco Geplaatst: 22 juli 2023 Auteur Share Geplaatst: 22 juli 2023 De volgende keer dat ik in België ben, moet ik toch nog eens een friet stoofvlees met mayonaise naar binnen werken voor ik de grens terug oversteek. Quote Link naar reactie
Gilles Geplaatst: 22 juli 2023 Share Geplaatst: 22 juli 2023 Maak dat gewoon zelf. Frituren zijn veel te duur tegenwoordig en wat je zelf doet, doe je beter. Quote Link naar reactie
Richard Boom-vavavoom Geplaatst: 24 juli 2023 Share Geplaatst: 24 juli 2023 On 12/9/2020 at 5:27 PM, cinco said: Friet met stoofvlees en mayonaise is hier natuurlijk een klassieker, eerste keer dat ik dat at in Belgie, bedacht ik bij mezelf "zo apart is dat toch niet"? Want men deed er nogal fier over. terwijl ik het een keer per maand wel gewoon bij de friettent bestel. Maar toen ging ik met wijlen George Perez (en vrouw) op restaurant in Gent en daar hadden ze het "frietje zuurvlees" (of friet stoofvlees) belachelijk lekker gemaakt. Dat was klasse. Dat was restaurant-level! On 12/9/2020 at 11:25 PM, Bonte said: Zijn dat nu vreemde combinaties of ben ik het die vreemd is? jij Beide zijn in NL redelijk standaard. On 12/9/2020 at 11:31 PM, esteban² said: Stoofvlees met friet en wat mayonaise on the side, dat is toch oer-Vlaamsch? (al ik eet het meestal zonder mayonaise) be proud On 12/10/2020 at 11:21 PM, Bonte said: Stoofvlees met mayonaise samen vind ik altijd zo'n rare combinatie, stoofvlees is grotendeels de saus en dan daarop nog eens mayonaise.... toch is die mayo erbij, juist nog extra lekker. Zelf doe ik alles op een bedje van komkommers. Zooooooooooo lekker Quote The Sisterhood: [CCO] comic book series (creator, writer) ComicsForSinners [EIC] comic news website Boom Art Department: [CEO] Art Agency, Editor Link naar reactie
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.