Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Timothy van Damme

Members
 • Aantal items

  318
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.022 profielweergaven
 1. Ik lees hier geen vermelding van de oplage, overigens. Ik hoor ook vaak dingen, maar dat is niet altijd de waarheid.
 2. Ik doelde meer het personage uit de Kiekeboe strips.
 3. Firmin Van De Kasseien kennende, zal het wel nattevingerwerk zijn 🤣
 4. Als dit er echt stond: wat de fok is er mis met je? Ten eerste is het een onnozele aanval op de vrouw, in plaats van op de reactie. Daarnaast is de reactie van Yncke een uitstekende samenvatting van het stukje. De auteur zegt letterlijk dat hij een "kunstenaar" is en ieder ander een "verongelijkte auteur". Dat is uiteraard met de nodige spot, maar dat is wel de sfeer die vaak rond Graphic Novels hangt. Graphic novel is the nigger of literature? Nee, graphic novel is de elitaire betweter van de strips. Dat laatste meen ik overigens niet, want er zijn voldoende prachtige voorbeelden. Maar het is en blijft een strip. Ik ken namelijk ook een Engelse uitspraak: If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck.
 5. Gilles is zo'n reeks die ik als vroege tiener altijd geweldig vond in Sjors & Sjimmie. Toen ik wat ouder werd en echt strips ging kopen, was deze een beetje van de radar verdwenen. Naast een enkel verdwaald album heb ik dus nooit iets in huis gehaald. Deze integrale is dus echt voor mij gemaakt. Nu kan ik eindelijk weer eens genieten van al die fantastische verhalen. Het wordt na Boes volgens mij de eerste integrale die ik ga volgen 🙂
 6. Ik dacht dat Eric Schreurs al jaren uit de stripwereld weg was. Hoe heb je hem benaderd?
 7. Als ik overal vrijwilliger moest zijn waar ik kritiek op had, zou ik mijn vaste baan moeten opgeven 🤣
 8. Ik kende het niet, maar wat een geweldige tekenstijl!
 9. Het was voor mij ook geen spoiler en het zal me werkelijk oxideren op een plaats waar de zon niet schijnt. Zelf zal ik namelijk nooit een thread of bericht lezen dat ingaat op een film die ik nog niet gezien heb. Maar uiteraard weet ik dat bestaat. Net zoals ik weet dat Ook dat was inmiddels te lezen op grote websites. Maar wil dat zeggen dat ik het moet verpesten voor die enkele fan die misschien nog niet de kans heeft gehad het zelf te ontdekken?
 10. Dat is letterlijk de grootste verrassing die Mandalorian herbergt. Deze werd bewust uit alle trailers en teasers (!) weggelaten.
 11. Wel consequent blijven, Ambreville. Niet iedereen heeft Mandalorian al gezien (in België is bijvoorbeeld nog geen Disney+) en is toch een behoorlijke SPOILER!
 12. Het bleek dit te zijn. Wel slim gedaan, een beetje zoals Avengers Endgame beelden in de trailer bewerkte om mensen op een verkeerd been te zetten.
 13. Mag jij het volgende Rode Ridder eerbetoon verzorgen? 😀
 14. Hier wel interesse in. En mocht je deze reeks los verkopen, dan hier ook interesse in (beide andere reeksen heb ik compleet).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...