Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Timothy van Damme

Members
 • Aantal items

  306
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

836 profielweergaven
 1. Het bleek dit te zijn. Wel slim gedaan, een beetje zoals Avengers Endgame beelden in de trailer bewerkte om mensen op een verkeerd been te zetten.
 2. Mag jij het volgende Rode Ridder eerbetoon verzorgen? 😀
 3. Hier wel interesse in. En mocht je deze reeks los verkopen, dan hier ook interesse in (beide andere reeksen heb ik compleet).
 4. Ik dacht dat er al een topic over onomatopeeën was, maar kan het niet terugvinden. Strips zijn natuurlijk hét medium voor het uitschrijven van bepaalde klanken. Denk aan VROEM voor auto's of - zoals Wikipedia ons leert - VRÔÔÔÔT voor het geluid van een scheet in de strips van Urbanus. Uiteraard kan hier eens lekker gepraat worden over deze creatieve uitingen. Maar daarnaast ben ik op zoek naar een mooie onomatopee voor het geluid van brekend glas. In het Engels zou ik er wel uitkomen, maar in het Nederlands klinken mijn ideeën net iets te tam.
 5. En wat vind je van de Amerikaanse versie? UrbanUS heet dat volgens mij. Aparte spinoff, met een pratende vlieg en een soort hond die uit twee delen bestaat. Mij boeit het in ieder geval mateloos.
 6. Zoals je weet, hou ik van je stijl. Die komt ook hier weer goed tot zijn recht.
 7. Ik zal niet pretenderen dat ik Yncke's diepste zielenroerselen ken, maar ik weet zo goed als zeker dat ze niet de draak met je wil steken. Niet al te lichtgeraakt zijn en soms een grapje ook gewoon een grapje laten zijn.
 8. Wouw, die had ik nog nooit gezien! Ik hou zelf wel van Conrad's werk, maar ben benieuwd wat Daan er van gemaakt had. Zijn er ook pagina's waar hij de vaste personages getekend heeft?
 9. Ik ben behoorlijk fan van hun werk, maar wat betekent precies die "langs Tram 3"?
 10. Wat we zelf in de hand hadden, hebben we zo goed mogelijk geprobeerd neer te zetten. Het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd werd. We hebben onszelf ook enorm geamuseerd en de meesten van jullie zie ik gelukkig op andere beurzen weer.
 11. Helaas niet. ------ De Aftermovie van Stripfestival Terneuzen 2017, gemaakt door Maarten Boer. Het was weer een feestje. Het filmpje sluit helaas af met een treurige boodschap. Na twee edities valt het doek voor Stripfestival Terneuzen. Ondanks de zeer positieve reacties op de opzet, werd er in de praktijk te weinig verkocht door auteurs en standhouders. En zij zijn onmisbaar bij een evenement als dit. Dank aan alle auteurs, standhouders en bezoekers. Speciale dank aan alle vrijwilligers en iedereen die op welke manier dan ook een steentje heeft bijgedragen aan Stripfestival Terneuzen. Zonder jullie was deze ervaring nooit zo mooi geweest. Timothy & Natalie, organisatie Stripfestival Terneuzen
 12. Mocht India Dreams toch terug in de verkoop komen, dan hou ik me graag aanbevolen.
 13. Back by popular demand. Dutch Garrison is de Nederlandse tak van de 501st Legion, de wereldwijde vereniging die zich richt op de kostuums van de ‘bad guys’ uit de bekende sciencefictionreeks.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...