Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Timothy van Damme

Members
 • Aantal items

  289
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Timothy van Damme

Recente bezoekers van dit profiel

215 profielweergaven
 1. Stripfestival Terneuzen - 28 Oktober 2017

  Stripkameraden Pascal Schokaert (Dobbelo Stephen en Bekend van…) en Ivan Bulté (The Burqas en Qwibes) komen uiteraard weer samen naar Stripfestival Terneuzen.
 2. Stripfestival Terneuzen - 28 Oktober 2017

  Steve Van Bael werkte mee aan bekende reeksen als de Kiekeboes, maar is vooral bekend van zijn eigen strips Figaro, een spannende reeks over een geheim detectivebureau, de avonturen van de voluptueuze journaliste Iris en de belevenissen van voetbalcoach Marc Coucke.
 3. Stripfestival Terneuzen - 28 Oktober 2017

  Stripfestival Terneuzen is niet compleet zonder de woordgrappen van Bertus. Geestelijk vader Alexander Neels schuift aan om de avonturen van de goedlachse krullenbol te signeren.
 4. Stripfestival Terneuzen - 28 Oktober 2017

  Deze moet je even uitleggen :-)
 5. Stripfestival Terneuzen - 28 Oktober 2017

  Niemand minder dan Lucky Luke, de snelste revolverheld uit het Wilde Westen, zal langskomen op Stripfestival Terneuzen. Je kunt met de poor lonesome cowboy op de foto, maar hij zal ook tekeningen maken voor zijn fans.
 6. Stripfestival Terneuzen - 28 Oktober 2017

  Het grootste deel van het jaar is Lük Bey niet in de lage landen te vinden, maar gelukkig kon hij 28 oktober vrij maken om zijn albums van Verhalen Voor Canterbury en Grenzen te signeren op Stripfestival Terneuzen.
 7. Stripfestival Terneuzen - 28 Oktober 2017

  Voor de eerste editie omschreef hij zichzelf nog als “nobele onbekende”, maar daar is inmiddels gen sprake meer van. Kristof Berte is tegenwoordig een graag geziene gast op stripevenementen, niet in de laatste plaats door zijn fantastische familiestrip Lise op Monstereiland.
 8. Stripfestival Terneuzen - 28 Oktober 2017

  Hansha (een pseudoniem van Hans Harleman) is naast zijn herkenbare cartoons vooral ook bekend van zijn vele tekeningen op bierviltjes. Op Stripfestival Terneuzen kun je zien hoe deze tot stand komen.
 9. Alexander De Grote: voorpublicatie

  Het is misschien de laatste kans voor Breda, dus ik zou het zeker aanraden.
 10. Alexander De Grote: voorpublicatie

  Ik ga zo goed als zeker, dus ik kan een exemplaar voor je meenemen. We zien elkaar twee weken later sowieso.
 11. Bashdrive Tekent Zomaar Wat...

  Ik zou het in ieder geval niet in dit origineel doen. Stiekem ben ik benieuwd hoe het er in kleur uit zou zien, maar dan zou ik dat eerder eens digitaal proberen.
 12. Stripfestival Terneuzen - 28 Oktober 2017

  Als Stripfestival Terneuzen bieden we met veel plezier een podium aan lokaal talent. En talentvol, zo kunnen we airbrusher Andy de Bruin gerust noemen. Zijn kunstwerken zet hij net zo makkelijk op canvas als op metaal of zelfs vogelveren. Daarnaast ontwerpt Andy ook 3D modellen.
 13. Bashdrive Tekent Zomaar Wat...

  Wouw!
 14. Stripfestival Terneuzen - 28 Oktober 2017

  Hoewel Nederland in de Eerste Wereldoorlog neutraal bleef, is er in Zeeuws Vlaanderen natuurlijk veel verbintenis met de Belgische geschiedenis. Luk Martens maakte er met Verminkte Vleugels een indrukwekkend stripverhaal van, dat hij uiteraard zal signeren op Stripfestival Terneuzen.
 15. Stripfestival Terneuzen - 28 Oktober 2017

  Het Rotterdamse stripkwartaalblad Hollandsch Metaal reist af naar Stripfestival Terneuzen om te laten zien wat voor moois ze allemaal in hun mars hebben. Zij nemen stripmakers Alkyrius en Dinesh van den Berg mee om hun werk te signeren.
×