Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Timothy van Damme

Members
 • Aantal items

  312
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

942 profielweergaven
 1. Als ik overal vrijwilliger moest zijn waar ik kritiek op had, zou ik mijn vaste baan moeten opgeven 🤣
 2. Ik kende het niet, maar wat een geweldige tekenstijl!
 3. Het was voor mij ook geen spoiler en het zal me werkelijk oxideren op een plaats waar de zon niet schijnt. Zelf zal ik namelijk nooit een thread of bericht lezen dat ingaat op een film die ik nog niet gezien heb. Maar uiteraard weet ik dat bestaat. Net zoals ik weet dat Ook dat was inmiddels te lezen op grote websites. Maar wil dat zeggen dat ik het moet verpesten voor die enkele fan die misschien nog niet de kans heeft gehad het zelf te ontdekken?
 4. Dat is letterlijk de grootste verrassing die Mandalorian herbergt. Deze werd bewust uit alle trailers en teasers (!) weggelaten.
 5. Wel consequent blijven, Ambreville. Niet iedereen heeft Mandalorian al gezien (in België is bijvoorbeeld nog geen Disney+) en is toch een behoorlijke SPOILER!
 6. Het bleek dit te zijn. Wel slim gedaan, een beetje zoals Avengers Endgame beelden in de trailer bewerkte om mensen op een verkeerd been te zetten.
 7. Mag jij het volgende Rode Ridder eerbetoon verzorgen? 😀
 8. Hier wel interesse in. En mocht je deze reeks los verkopen, dan hier ook interesse in (beide andere reeksen heb ik compleet).
 9. Ik dacht dat er al een topic over onomatopeeën was, maar kan het niet terugvinden. Strips zijn natuurlijk hét medium voor het uitschrijven van bepaalde klanken. Denk aan VROEM voor auto's of - zoals Wikipedia ons leert - VRÔÔÔÔT voor het geluid van een scheet in de strips van Urbanus. Uiteraard kan hier eens lekker gepraat worden over deze creatieve uitingen. Maar daarnaast ben ik op zoek naar een mooie onomatopee voor het geluid van brekend glas. In het Engels zou ik er wel uitkomen, maar in het Nederlands klinken mijn ideeën net iets te tam.
 10. Allereerst een biecht; ik lees eigenlijk nooit manga en daarom ben ik dus niet goed thuis in die wereld. Maar aangezien ik (niet alleen uiteraard) een breed georiënteerd stripfestival wil neerzetten, ben ik wel geïnteresseerd in de vraag of Nederland eigenlijk ook goede manga tekenaars heeft rondlopen. Ik weet namelijk dat dit een genre is dat erg leeft op de middelbare scholen (hier althans). Het is dus aan u - de kenner - om mij te overtuigen van de beste / leukste / sympathiekste manga tekenaar van Nederland
×
×
 • Nieuwe aanmaken...