Jump to content

volwassen Miekes (poll)


cinco

volwassen Miekes  

25 members have voted

 1. 1. favoriete interpretatie

  • Ward De Graeve (linksboven)
  • Thomas Du Caju (rechtsboven)
  • Philip Paquet (linksonder)
  • Bruno Vansteenkiste (rechtsonder)


Recommended Posts

'Jommeke' en 'volwassen' in één topic. Hahahaha! Ondanks de 'creep' factor om die tienermeisjes te sexualiseren zal ik hier mijn ongezouten mening op los laten.  Die van Ward De Graeve zien eruit als twee domme ganzen die zich bij een eerste ontmoeting door een boerenkinkel zouden laten bezwangeren. De tweeling van Du Caju ziet eruit alsof ze beiden een mes op hun rug dragen gezien de satanische grijns en psychopatische blik in hun ogen. Die van Paquet lijken veelbelovend sexy maar lullen je in slaap met hun avantgardistische nouvelle vague bullshit. En Manga meisjes hebben in de regel de neiging om alles onder te spetteren. Da's dan weer slecht voor je boekjes. Ik pas... Die van Bosschaert komen het dichts bij, maar ook dan zou een stripliefhebber van middelbare leeftijd veroordeeld worden tot een celstraf. Bovendien zijn ze al 2dehands.be... Bleh...

Link to comment
 • 4 months later...

Eerlijk?  Ik vind geen enkele écht geslaagd.  De ietwat realistische versie van Du Caju kan mij dan nog 't meest bekoren.  En ik vind het ook wat ... tjah, hoe moet ik het noemen?  Blijkbaar kunnen er geen leuke volwassen versies van vrouwelijke personages bedacht worden zonder het te seksualiseren?  Jammer.

STEUNACTIE 🍀 #SHARINGISCARING #DELENISLIEF

Link to comment

Sexualiseren is bij niet-officiele uitgaves het enige parcours dat ze een beetje interessant maakt. Vandaar dat de Spirou-varianten zoveel beter zijn. Puur naar artwork is er geen concurrentie voor Jan Bosschaert. Die nastycomics variant is zelfs simpelweg vervelend en overbodig.

btw. jullie weten toch allemaal nog dat de Miekes niet echt zijn?

 

 

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
 • Create New...