Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Theodoor

Members
 • Aantal items

  467
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Theodoor

 • Verjaardag 13-02-1963

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

837 profielweergaven
 1. Theodoor

  Suske En Wiske

  Ik weet niet hoor, maar zou die mop al niet eens gebruikt zijn in een ander Suske en Wiske verhaal? En misschien zelfs in een door Paul Geerts getekend verhaal. Welke grote Suske en Wiske kenner weet dit uit het hoofd?
 2. Ik heb mijn excel-bestand nog eens naast deze lijst gelegd. We zaten hier aan (194 opgaven x 4) + (1 opgave x 3) = 779 en nog 9 te raden covers = 770 reeds verdeelde punten. Voor wie de punten van alle deelnemers samentelt: er zijn ook nog 19 punten gescoord door hij-die-niet-mag-genoemd-worden in dit tweede klassement. En toch zaten er nog 2 kleine foutjes in (die ik vorige keer ook over het hoofd had gezien, damn) nl. één puntje te veel voor Theoak (had 5 punten en stond na het raden van een schild in opgave 183 opeens op 7 punten) én één niet toegekend puntje voor Boekenmagazijn (vond de derde trechter in opgave 92) die hiermee ook zijn score opende. @ Veto: n.a.v. jouw vraag van enige pagina's terug: als het voor jou OK is, dan zal ik nu en dan wel eens mijn scorebord naast dat van jou leggen om eventuele verschillen op te sporen. Maar het lukt me wel niet om zo frequent als jij dit doet een aangepast scorebord te publiceren. Ik vul mijn bestand ook maar ongeveer één keer per week aan.
 3. Bijters 2: De lichten van de Amalou - Goeals
 4. Theodoor

  Suske En Wiske

  In het boek van Ronald Grossey "Studio Vandersteen - Kroniek van een legende" staat (tussen pagina's 96 en 97) een foto-sectie met daarin een gelijkaardige foto. 't Is te zeggen: genomen tijdens dezelfde fotosessie met dezelfde mensen. Foto wordt daar gedateerd in 1968.
 5. En u vraagt, wij draaien... Een nieuwe opgave: Draagbare kruisjes
 6. Terwijl we bezig zijn: Halsketting 1: Na de apocalypse
 7. Nog wat tijd zoek gemaakt om enkele resterende covers te vinden. Blij dat het me gelukt is. Vooruitstekende beeldekes 3: Zodiak - De terugweg Vooruitstekende beeldekes 4: XXe ciel.com - Memoires98
 8. In de jaren '80 gaf Arboris in de reeks "Uit de Toonder studio's" vijf albums uit van Student Tijloos. De andere vier werden getekend door Gerrit Stapel (die ook nog vijf Arman en Ilva verhalen heeft getekend). De Student Tijloos verhalen (en de meeste Arman en Ilva verhalen) zijn vandaag nog steeds erg goed te pruimen en dat is zeker (ook) de verdienste van scenarist Lo Hartog van Banda.
 9. Tip voor de laatste swastika
 10. En we blijven bewegen... Nieuwe opgave: fezzen. En die zullen vlug gevonden worden (denk ik).
 11. Laatste uil dankzij de tip gevonden. En de tip was ook geen "walk in the park". Op de afbeelding de 7 exoplaneten van de dwergster TRAPPIST-1. En dat bracht me naar Orval - deel 2.
 12. Niet alleen Tweetie mag een reeks posten. Ook Yncke mag dat nog doen want ze vond niet alleen de laatste vuilnisbak en de laatste damesschoen maar ook de laatste kettingzaag. Dan zijn er opnieuw 4 reeksen in roulatie.
 13. De eerste twee swastika's zijn (uiteraard) correct.
 14. Ik heb mijn excel-bestand nog eens naast deze lijst gelegd en een aantal correcties genoteerd. (180 opgaven x 4) + (1 opgave x 3) = 723 en nog 3 te raden covers = 720 reeds verdeelde punten. Voor wie de punten van alle deelnemers samentelt: er zijn ook nog 19 punten gescoord door hij-die-niet-mag-genoemd-worden in dit tweede klassement. Bij de meeste correcties krijgen de betrokken deelnemers er 1 punt bij, alleen Rik heeft er 4 te veel. Ik heb niet alles in detail herbekeken maar zag wel dat 3 door Rik geraden bijlen tweemaal punten opleverden. Als er geen bezwaren zijn, kan de stand aangepast worden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...