Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Theodoor

Members
 • Aantal items

  503
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Theodoor

 • Verjaardag 13-02-1963

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

889 profielweergaven
 1. Die tweede komt niet van een "Kuifje in de Sovjetunie" (legaal noch illegaal). Ik had die wel op mijn "longlist" staan maar heb 'm er uiteindelijk van tussen gelaten wegens te voor de hand liggend. De twee waarvan ik dacht dat ze het snelst gevonden zouden worden, zijn intussen ook geraden. Benieuwd of de andere twee gevonden zullen worden zonder tips.
 2. Tijd voor een nieuwe opgave en nog eens een toeristische trekpleister. Als we er niet heen kunnen/mogen dan behelpen we ons maar met een zoekspelletje op "De Reep".
 3. Eens ik door had dat er nog een link was tussen de vier hoofddeksels vond ik vrij snel de eerste cover van Johan Pikbroek. En omdat ik er ten onrechte van uitging dat de covers alle vier uit een verschillende serie moeten komen, heb ik daarna nog het hele oeuvre van Uderzo doorploegd alvorens ik nog eens bij Johan Pikbroek ging kijken. Bingo!
 4. Dat weet ik niet maar ik denk van niet. Ik vermoed dat het ging over enkele ideeën, een verhaallijn, een stuk van een synopsis die men opeens "op overschot" had en die men dan gerecupereerd heeft voor een nieuw verhaal.
 5. Deze vind ik ook speciaal: de aankondiging van "De amoureuse amazone". Het verhaal rond de nieuwe brandstof zou zich deels bij de Oude Grieken afspelen maar (onder invloed van de Star Wars film) zaten onze helden opeens op een andere planeet. Tante Sidonia moest zich dan op een motor rijdend laten ontvallen dat ze zich een "amoureuze amazone" voelde want anders zou de titel van het verhaal echt nergens op geslagen hebben. Het voorziene amazone-gedeelte bij de Oude Grieken werd uiteindelijk verwerkt in het verhaal "De kadulle Cupido".
 6. Ik weet niet of je onderstaand album bedoelt. Het is een softcover uitgave uit 1987 met de aankondigingen van 94 Suske en Wiske verhalen. Prijs was toen (omgerekend) € 7,50 maar een jaar later lag het al in de ramsj voor € 3,00. Op Catawiki staan er enkele te koop.
 7. Sterk. Alle vliegende rode auto's zijn al gevonden. 't Is aan Aleksandr om een nieuwe opgave te posten.
 8. Ergens halverwege dit draadje heb ik vier "vliegende" auto's gepost met als bedenking dat die steeds (of toch meestal) rood zijn. Ter staving hiervan een nieuwe opgave met vier andere "vliegende" en rode (!) auto's.
 9. Laatste uithangbord eindelijk gevonden. Een nieuwe opgave komt er spoedig aan.
 10. Een uithangbord gevonden dankzij de tip van Rik. Zeer sfeerrijke covers, eigenlijk.
 11. Tweemaal correct, Rik. En nu wachten we natuurlijk vol spanning op een nieuwe opgave.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...