Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Theodoor

Members
 • Aantal items

  279
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Theodoor

 • Verjaardag 13-02-1963

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

572 profielweergaven
 1. Theodoor

  Integrales

  Nostalgie allemaal goed en wel maar wie heeft "Wolf" gelezen toen hij/zij jong was? Enkel zij die de strip eind jaren '80 konden volgen in de krant "Het Volk". Door steeds verder dalende verkoop werd deze krant in 1994 overgenomen door de VUM en in 2008 verdween de titel volledig. De publicatie gebeurde dus op het einde van de periode dat er nog (meerdere) strips in (meerdere) kranten verschenen en dat het aantal lezers van kranten en krantenstrips al serieus daalde. Op deze krantenpublicatie volgde destijds geen albumuitgave. Pas 15 jaar later werden de verhalen in album uitgegeven en dat gebeurde, zoals hierboven reeds vermeld, in een beperkte oplage van 500 exemplaren. Daarenboven was het formaat maar 17 op 24 en in zwart-wit. Ook hier dus de vraag: hoeveel (nieuwe) lezers heeft deze albumuitgave bereikt? Maar misschien moet de doelgroep voor zo'n integrale helemaal niet zo groot zijn. Er zijn immers ook integrales verschenen van "Nino", "Sarah & Robin" en "Nero - De Stallaert Jaren". Enfin, we zien wel.
 2. Zie ik dat goed op de foto: 70 (!) delen. Mooie rugtekening voor in de boekenkast maar ook veel te veel "harde kaft-centimeters" in verhouding tot de "lees-centimeters".
 3. Vandaag geleverd: Félix integraal (Franstalig) deel 3 en deel 4.
 4. Theodoor

  Catawiki Zaagdraad

  Dat is ongeveer € 10 per pagina zeker?
 5. Zojuist gestemd. Stand is nu 33-35. Blijft spannend.
 6. Theodoor

  Integrales

  Dat is precies wat die fake cover, backcover en infofiche toonden. Maar met telkens een hardcover voor elk apart verhaal van 34 pagina's krijg je wel veel centimeters "kaft" in je kast in verhouding tot de centimeters "strippagina". Kijk maar naar de "Robert en Bertrand" uitgaven bij Adhemar. Neen, dan lijkt me een integrale van een 6-tal albums toch beter maar dan liefst in een mooie uitvoering.
 7. Theodoor

  Integrales

  En zeggen dat het ook iets zoals onderstaande fake uitgave had kunnen worden...
 8. Hey, gasten, dat moet toch allemaal niet zo héél juist zijn. Als we ons maar amuseren.
 9. Ik heb eens nagedacht over die Engelse quote en kan alleen maar concluderen dat Lucky Luke dus sneller schiet dan de lichtsnelheid. Hey, very impressive after all.
 10. Beetje veraf voor ons Vlamingen maar kwam de stripinfokrant "De Zaak Zonnebloem" (15-tal nummers halverwege de jaren '80) daar niet vandaan? Die raakten wel tot bij ons. Heb nog enkele van die kranten liggen.
 11. Theodoor

  Cameo?!

  Professor Gobelijn als figurant in Suske en Wiske "Operatie Siggy".
 12. Een podcast van 2 uur waarin Alex Agnew Urbanus laat vertellen. Eén camerastandpunt. 'k Heb het eerste uur aan één stuk bekeken en het verveelt geen seconde. Dat Urbanus een geboren verteller is bewijst hij hier nog eens met verve. Laat al die talkshows op televisie met hun strikt getimede items-annex-verkooppraatjes van 5 minuutjes maar verder pruttelen.
 13. Persoonlijk gebruik ik https://www.catawiki.be/catalogus/1888-strips Dan zit ik direct in de Stripcatalogus en hoef ik niet eerst de theezakjes, sleutelhangers en koffiemelkcupdeksels te passeren
 14. Theodoor

  2019

  Aan iedereen op de Reep en zijn of haar familie een gezond en voorspoedig 2019 gewenst. En veel goede strips uiteraard.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...