Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

feli

Members
 • Aantal items

  839
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.hallovaarwel.be

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Dobbelsteeninspecteur

Recente bezoekers van dit profiel

1.171 profielweergaven
 1. Aflevering 6 is bijna klaar. Dus nog een promotekeningetje:
 2. feli

  Drew&Isa

  Aaah, ooit geperfectioneerd door de heer Bruce Lee: De bloempot-kick. 😁
 3. Bedankt. Volledig gemaakt op Ipad pro. Echt geen spijt van die aankoop ook al ben ik geen Apple fan.
 4. Zelfde stijl wel wat maar hij tekent toch veel beter. Ik ben fan dus er zal wel invloed zijn. Ik heb alles van deadendia gekocht. De single comics, de tpb in eigen beheer en nu de officiële uitgave. Grappige was dat ik die laatste via bol.com had gepreordered en hem een maand voor hij uit was al in bezit had. Gewoon opgestuurd. Heel heel vreemd. Ik begrijp het nog steeds niet goed.
 5. Amai. Ik zal nog veel bokes mogen eten om aan de enkels van Hamish Steele te raken!
 6. Nieuwe week, nieuwe stripjes:
 7. feli

  Star Wars

  Waarom? Laat hem een goeie, interessante, originele sci-fi scrijven. En laat Star Wars puberaal zoals het hoort. Waarom willen veel mensen iets dat geen Star Wars is onder de noemer Star Wars?
 8. Laatste week van de dagelijkse stripjes. Misschien komen er later ooit nog meer.
 9. Elders gezien, bedoel je op mijn sociale media. Of dezelfde grap bij een andere strip. En indien het tweede, identiek dezelfde grap of iets soortgelijks. Want als het identiek is wil ik het wel eens zien. Ik streefde in de daily comics om wel een soort narratief te houden en niet lukraak grappen die alle kanten uitgaan. Het was trouwens de laatste week. Ik heb nog geen nieuwe geschreven/getekend en stort mij volgende week op iets anders. Oei, CalArts stijl! Dat is de laatste dagen eerder een verwijt dan een compliment! 😄 (de hele thundercats hetze is ook weer typisch twitter/tumblr/internet gewank) Ik ben enorm grote fan van Steven Universe. (Rebecca Sugar ging trouwens niet naar CalArts) Die cartoons en wat nog uit die stal komt zijn dus zeker een invloed op mijn werk. Een uitgever haalde ook eens onmiddelijk die stijl aan bij het zien van mijn tekeningen. Het is mijn smaak en ligt me dus ook het beste om te tekenen. Maar ik ga er niet specifiek naar op zoek.
 10. feli

  Bashdrive Tekent Zomaar Wat...

  Voor mij is het leesbaar. heel mooie opbouw van de pagina trouwens. Het figuurtje dat groter wordt kan opgelost worden met de inkleuring. Door die in schaduw, ofwel lise op de achtergrond in schaduw te zetten wordt dit veel duidelijker. Ik ben in dat geval wel wat jaloers op Tom. het lijkt mij een super strip om in te kleuren.
 11. feli

  Star Wars

  Dat weten we nog niet zeker. Want Finn heeft ook met één gevochten. En vooralsnog is hij geen jedi
 12. feli

  Star Wars

  Dat is niet hoe wij star wars zien, dat is gewoon wat star wars is. Star wars zijn films met jedi's, lightsabers, dogfights in space,... . Als je geen jedi's wilt in je film, vraag dan om een nieuwe reeks/idee. Als er zoals in solo en rogue one geen jedi's meedoen, vind ik het toch altijd een gemis. Eén van de beste scènes in TFA vond ik het lightsaber gevecht in het bos. Moeten ze meer doen ipv in spacestations. Solo vond ik trouwens meh. Begon goed met de treinscene maar zwakte dan enorm af. Weinig spanning en heel duidelijk dat Ron Howard geen actieregisseur is.
 13. feli

  Bashdrive Tekent Zomaar Wat...

  is enkel de gier van Lectrr of ook de cactus?
 14. feli

  Star Wars

  Dan is dit toch geen Star Wars film niet meer?
×