Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

feli

Members
 • Aantal items

  906
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Dobbelsteeninspecteur

Recente bezoekers van dit profiel

1.426 profielweergaven
 1. Het heeft een reden dat alle westerse studio's hun inbetweens in het Azië laten animeren. Hier nog een goed artikel: https://kotaku.com/average-anime-industry-salaries-get-depressing-1774852881
 2. Het gaat hem er niet om dat ze te slim zijn voor school, maar wel dat ze te slim zijn om de leerstof aan het tempo te leren zoals ze in de klas wordt gegeven. En jammer genoeg wordt er niet genoeg gedifferentieerd en krijgen die leerlingen geen aangepaste leerstof.
 3. Jammer dat je de tekening niet gespiegeld hebt gemaakt. Dan kom je eerst de social media tegen en dan het opstapje. Dat ging de mop ten goede komen. Voor de rest heel leuk!
 4. feli

  Tekenkunst

  Hier eentje van de tekenaar van One Piece:
 5. feli

  Feli

  Heel binnenkort online te lezen:
 6. feli

  FACTS 2019

  Ik bedoelde om zelf in de alley te zitten. De local artist alley of wat de naam ook is.
 7. feli

  FACTS 2019

  Weet iemand waar je de prijzen voor de Artist Alley kan terugvinden?
 8. Geef toe dat 'Jeddah - Al Qiddiya' niet echt bekt. Ik zou het ook op Paris - Dakar houden.
 9. feli

  Gamer Thread

  Ik zou beginnen aan Breath of the wild of Mario odyssey. 😁
 10. Waarom niet? Ik heb een fulltime job en teken enkel achter mijn uren. Geen mens in de stripwereld die mijn naam kent. (En voor alle duidelijkheid, dat is geen probleem. Zolang ik maar plezier heb met tekenen)
 11. Mijn desktop zit niet in hetzelfde netwerk als mijn wifi netwerk. Ik moet ook geen extra app als het met google drive kan. Het probleem ligt hem dan nog bij apple dat ik dit via de app moet doen, en dus niet alles (uit verschillende programma's) kan selecteren in een mappenstructuur en doorsturen. Seriously? Het probleem ligt hem echt wel aan de kant van Apple. Ik doe op mijn Windows en Android gerief wat ik wil, wanneer ik wil. Ik kan perfect aan alle bestanden als ik mijn samsung android tablet aansluit op mijn pc, waarom kan dit voor mijn Ipad dan niet? Apple is het bedrijf die niks toelaat en de vrijheid van de gebruiker beknot. Waarom? Ik teken graag digitaal, en de pluspunten wegen veel meer door dan die paar minpunten. Digitaal werken gaat over echt meer dan inscannen, inkleuren, retoucheren uitsluiten. Ik zit hier wel te zeggen dat het uploaden een probleem is maar dit kun je ook minimaliseren. Het tekenen zelf, waar het uiteindelijk om draait, gaat vlot en plezierig. Waarom zou ik mij nog bezighouden met het scannen op papier. Ik leef niet meer in 2005! 😏 Ja want als amateur/liefhebber/hobbyist moet ik daarmee rekening houden. Wie zit nu te wachten op een originele plaat of illustratie van David Felizarda Real? Al die miljoenen dat ik heb laten liggen 😄
 12. Dat is nog niet volledig wat ik nodig heb. Eigenlijk moet ik mijn Ipad kunnen aansluiten op mijn pc, en dat ik dan gewoon mijn bestanden kan overzetten (en terug). Maar natuurlijk wel al een verbetering. Toch zot dat je iets van $65 moet kopen om een hdd aan te sluiten.
 13. Van het buig euvel heb ik geen last. Het is echt een top apparaat. Ik gebruik het bijna elke dag om in mijn pauze te tekenen. Je tekent ook echt 1 op 1. Op de wacom zit je met het glas ertussen en is er toch ruimte tussen je pen en je cursor. Je komt dat gewend, ik heb er geen last van. Het kan ook zijn dat dit op moderne wacoms zo niet meer is. De mijne is nog een oud model, 21ux. De connectiviteit van de Ipad is wel een groot probleem. Om tussen mijn ipad en pc te wisselen moet ik mijn bestanden vanuit de app (want je kunt niet aan de HD in een mappenstructuur) uploaden naar mijn google Drive. Bij grote bestanden is dit echt vervelend. Zelfde om van pc naar Ipad up te loaden. Op dat vlak haat ik Apple echt. (maar dan ook echt!) Als je daarover kunt zetten heb je echt wel een goed apparaat voor een ok prijs. Clip Studio Paint heeft een volledige versie van hun programma voor de Ipad wat echt wel zot is. (wel 7,99 per maand)
 14. Als je echt de prijs laag wilt houden kun je altijd voor een Monoprice of Huion tablet gaan. Die zijn er volgens de reviews enorm op vooruit gegaan de laatste jaren. De prijzen zijn een pak lager dan wacom. De Ipad kan ook. Adobe komt binnenkort ook met en volledige versie van photoshop op de Ipad. Nadeel is dat je dan het Apple eco systeem erbij nemen. Voor mij persoonlijk is dit echt een nadeel. Ik mis de flexibiliteit dat ik op windows/android wel heb.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...