Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

feli

Members
 • Aantal items

  877
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.hallovaarwel.be

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Dobbelsteeninspecteur

Recente bezoekers van dit profiel

1.280 profielweergaven
 1. feli

  Feli

  Op dit moment teken ik live op twitch:
 2. feli

  Let's Go Digital !

  Ik werk bijna uitsluitend in mangastudio. Alles wat Yncke verteld over Krita kan Manga Studio ook. Het is echt het tekenprogramma voor strips bij uitstek. En voor mij is de brushengine ongeëvenaard. Dat zou ik eens moeten testen bij Krita maar ik denk niet dat het aan mangastudio tipt. Pen en papier is leuk. Maar om efficiënt te werken verkies ik zelf digitaal. Nadeel is dat ik nooit een afdruk zal kunnen verkopen aan Bonte! 😂
 3. feli

  De stripwereld in 2030 : quo vadis?

  Het zal net wel digitaal gaan. Kijk naar bvb. webtoons waar strips door miljoenen worden gelezen. (heus niet allemaal 50-plussers). Dat zijn community's die echt leven met heel veel jonge striplezers maar hier op het forum merk ik dat dit nog niet echt gekend is. Ik denk alles digitaal, merendeel Engels en de grote successen komen dan toch nog op papier uit. (als verzamelobject voor de die-hard fans). We gaan nooit meer naar de hele grote oplages. Striptekenaar is een carrière die je na je uren uitoefent tot je genoeg volgers hebt om er van te leven. En dat zal voor weinigen weg gelegd worden.
 4. feli

  Let's Go Digital !

  Wat bedoel je met iets artistiek tastbaar. Dat je geen fysieke pagina niet meer hebt? Het artistiek kun je weglaten uit je zin want digitaal is even artistiek. Momenteel hangt een tekening van mij in een tentoonstelling. De tekening is volledig op de Ipad gemaakt en ik voel soms aan de mensen dat ze denken dat je dan "zeurt". Dat er minder werk of vakmanschap aan te werk komt. En dat is iets dat mij echt ergert. Net alsof ik enkel moet zeggen 'Siri, maak eens een tekening' De shortcuts die je kan nemen door digitaal te werken zijn handig, maar doen toch niet af aan je vakmanschap? Er zit evenveel bloed, zweet en tranen in het werk.
 5. feli

  Het grote besteachtercovertoernooi

  Jep. Werd toen ik jong was voorgepubliceerd in de krant die we thuis hadden. (la derniere heure). Er moet in mijn oude kinderkamer nog ergens een map liggen met de knipsels. Ik vond dit een heel goede strip.
 6. feli

  Feli

  Uit het schetsboek gisteren: Rapheld Action Bronson
 7. feli

  Blake en Mortimer

  3000 exemplaren voor cartoons die al online, gratis te lezen waren. Dat is goed toch? Zijn grotere oplages (voor beginnende strips) wel mogelijk?
 8. feli

  Inktober Op De Getekende Reep

  Ik heb de laatste week afgehaakt. Maar proficiat aan alle volhouders. Het was weer een leuke maand met veel plezierige tekeningen. Ik kijk alweer uit naar de volgende editie!
 9. feli

  Inktober Op De Getekende Reep

  dag 24: The Wizard (1989)
 10. feli

  Inktober Op De Getekende Reep

  dag 23: Willow (1988) Derde keer deze maand dat ik terug met een pennetje en inkt werkt en ik begin het leuker en leuker te vinden. (met uitzondering van de spatten en vegen, leve de witte pen!)
 11. feli

  Overzicht scripts - Ivo VWS

  Dat insinueerde ik zeker niet. Peter is inderdaad altijd zeer correct. Ik gaf enkel mee dat, indien je er niet aan uitraakt waarom je niet geselecteerd bent, je altijd wat feedback bij hem kan vragen. Jammer dat er maar 1 stripwedstrijd in Vlaanderen bestaat.
 12. feli

  Overzicht scripts - Ivo VWS

  Vroeger werd wel wat geopperd dat De Plastieken Plunk een bepaald type strip er uitkoos. Er is daar nog een heel topic over geweest op de getekende reep. Ik vind wel dat de laatste 2 jaar ook andere 'leesbare' strips genomineerd worden. Dus het oude argument van dezelfde soort strips vind ik niet meer opgaan. Ik deed dit jaar voor de derde of vierde keer mee en ben er nog nooit bij geweest. Dat is wel zuur maar dat is nu eenmaal een wedstrijd met een jury. Je kan niet akkoord gaan maar je kan er niks aan doen. Ik heb een vorige keer wat feedback gevraagd aan Peter en heb een duidelijke uitleg gekregen waar ik me ook in kon vinden.
 13. feli

  Inktober Op De Getekende Reep

  2 dagen gemist. Die haal ik misschien wel nog in. Misschien ook niet 😃 dag 21: Scarface (1983) dag 22: Romancing the Stone (1984)
 14. feli

  Originelen

  Ontegensprekelijk één van mijn grootste invloeden. Ik zou mijn ziel verkocht hebben om (iets als) Octopus Pie gemaakt te hebben. Het is dan ook een vreemd gevoel die pagina in handen te nemen. Ik zou graag nog meer pagina's kopen maar de prijzen, vooral van eurostrips, zijn te hoog voor wat ik wil uitgeven. Eentje van de Onnoembaren zou fantastisch zijn, maar te duur voor mijn portemonnee.
 15. feli

  Originelen

  Ik heb voor het eerst een originele pagina gekocht. Pagina 918 van de webcomic Octopus Pie door Meredith Gran. (www.octopuspie.com) Ik had oorspronkelijk een andere pagina gekocht maar die was ze kwijt in een verhuis. Het heeft even geduurd maar alles werd goed opgevolgd. Uiteindelijk een andere pagina mogen kiezen die zelfs iets duurder was.
×