Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

feli

Members
 • Aantal items

  913
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Dobbelsteeninspecteur

Recente bezoekers van dit profiel

1.488 profielweergaven
 1. Inderdaad. Top tv! Vooral wanneer JB Smoove mee doet vind ik het hilarisch.
 2. feli

  Feli

  Bedankt. Facebook is wel altijd het laatste dat ik update van mijn sociale media. Dus daar vind je meer een dump aan posts. Laat mij zeker weten wat je er van vond. En nog eentje uit mijn schetsboek:
 3. feli

  Feli

  Aflevering 4 heb ik eens ingekleurd. 5 en 6 zijn nooit op papier verschenen. Anders geen wijzigingen nee.
 4. feli

  Feli

  Voor de mensen die geen zin hebben om een pdf te downloaden, aflevering 6 is nu ook op facebook te lezen. https://www.facebook.com/pg/hallovaarwelcomic/photos/?tab=album&album_id=1768730273270347
 5. feli

  Feli

  Ik heb het volledige seizoen 1 van Hallo Vaarwel online geplaatst. Wie zin heeft om de strip te lezen, dit kan hier: http://tiny.cc/hallovaarwel1 Het is een pdf van 129 pagina's. Alle 6 afleveringen zijn er in opgenomen. De laatste aflevering had ik nog nooit online geplaatst. Hallo Vaarwel is begonnen als mijn afstudeerproject van de opleiding Stripauteur aan Syntra West. Aflevering 1 werd in 2013 getekend. Hiervoor werd ik begeleid door mijn leerkrachten Marc Verhaegen, Hans Dijckmans en Joris Vermassen, van wie ik enorm veel heb opgestoken. De andere afleveringen werden over de periode 2013-2019 getekend. Er zit dus wel wat verschil tussen de verschillende afleveringen. Van seizoen 2 zijn alle verhalen reeds (in synopsis) geschreven. Afspraak binnen 6 jaar voor de volgende pdf! Als je de strip hebt gelezen. Geef me zeker een seintje. Veel leesplezier!
 6. feli

  Feli

  Uit mijn schetsboek:
 7. Het heeft een reden dat alle westerse studio's hun inbetweens in het Azië laten animeren. Hier nog een goed artikel: https://kotaku.com/average-anime-industry-salaries-get-depressing-1774852881
 8. Het gaat hem er niet om dat ze te slim zijn voor school, maar wel dat ze te slim zijn om de leerstof aan het tempo te leren zoals ze in de klas wordt gegeven. En jammer genoeg wordt er niet genoeg gedifferentieerd en krijgen die leerlingen geen aangepaste leerstof.
 9. Jammer dat je de tekening niet gespiegeld hebt gemaakt. Dan kom je eerst de social media tegen en dan het opstapje. Dat ging de mop ten goede komen. Voor de rest heel leuk!
 10. feli

  Tekenkunst

  Hier eentje van de tekenaar van One Piece:
 11. feli

  Feli

  Heel binnenkort online te lezen:
 12. feli

  FACTS 2019

  Ik bedoelde om zelf in de alley te zitten. De local artist alley of wat de naam ook is.
 13. feli

  FACTS 2019

  Weet iemand waar je de prijzen voor de Artist Alley kan terugvinden?
 14. Geef toe dat 'Jeddah - Al Qiddiya' niet echt bekt. Ik zou het ook op Paris - Dakar houden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...