Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

feli

Members
 • Aantal items

  772
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over feli

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.hallovaarwel.be

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Dobbelsteeninspecteur

Recente bezoekers van dit profiel

870 profielweergaven
 1. Bashdrive Tekent Zomaar Wat...

  Je vergat hier en daar een stuk achtergrondkleur.
 2. Ik ben begonnen aan een illustratie dat ik graag zou geven aan mijn vader voor zijn verjaardag. Om eens wat afwisseling te hebben wil ik eens inkten met een andere pen. Ik heb een paar pennen uitgeprobeerd en hoewel ik al een voorkeur heb vroeg ik mij toch af wat een ander denkt. Hebben jullie een duidelijke voorkeur? (let op, heel slordig geïnkt)
 3. Typische striptaal

 4. POLL - Grote of kleine panelen?

  aye aye captain
 5. POLL - Grote of kleine panelen?

  3 stroken op 6072 * 9000 pixels - 600 dpi (canvas size, niet page size)
 6. POLL - Grote of kleine panelen?

  Ik heb nog niet gestemd want de vraag lijkt mij dubbel. Je kan grote kaders op klein papier tekenen en je kan kleine kaders op groot papier tekenen. Dus het aantal details hangt meer af van papierkeuze dan van het aantal kaders zou ik denken. Wanneer men digitaal tekent kan men nog beginnen inzoomen om details toe te voegen, los van formaten. Zelf teken ik het liefst in 3 stroken. (meer zoals comics) Dus minder kaders dan de 4 stroken dat we gewoon zijn van de traditionele Vlaamse strips. Verder denk ik dat je altijd moet kijken welk soort strip, verhaal je maakt. Ieder verhaal vraagt om een andere aanpak.
 7. Chimi Art

  Ik heb geen moeite dat ze dat doen, ik vind het enkel zo ontzettend jammer dat mensen daar dan geld aan uitgeven. Men zou beter zijn centen dan uitgeven aan (jonge) tekenaars die wat fanart prints maken. Ik heb zo nog een Naruto print verkocht voor €1 (€1!!!!) en hoewel veel mensen stopten aan mijn tafel en de print leuk vonden, toonden aan hun vrienden enzo, heb ik er 2 verkocht op een heel weekend. Ik ben daarin het tegenovergestelde, ik koop liever de fancreaties. On topic: Inderdaad goed bezig Chimi. Ik vind de stijl van de X-men Storm super leuk.
 8. Per'Bat - Mijn online strip

  Inderdaad, het feit dat de lijnen symmetrisch zijn doet dit aanvoelen. Ik zou ook wat meer speling geven en eentje verder laten komen. Of misschien wat breder gaan met de helling.
 9. Hedendaags aquarel

  Ik heb thuis een deel prints uit zijn 'Tokyo Storefronts' serie. Moet ze wel nog inkaderen en uithangen. Fantastische tekenaar. Prints zijn goede prijs/kwaliteit, verzendingskost valt goed mee en alles is wel degelijk ingepakt ook. (dit gebeurt niet altijd).
 10. Hedendaags aquarel

  Ik heb het persoonlijk wel voor de illustraties van Iraville. De bookstore vind ik fantastisch gedaan.
 11. Auteurs Aan Het Werk

  Eén van mijn favoriete tekenaars, Fabien Mense, post ook geregeld video's. (Agito Cosmos is zeker de moeite te lezen, al was het maar voor de tekeningen) Nog meer te zien op zijn kanaal.
 12. Nutteloze Mededeling Van De Dag

  Nu vraag ik me af hoe je de smaak van een pinguïnreet kent... Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk
×