Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

feli

Members
 • Aantal items

  883
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.hallovaarwel.be

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Dobbelsteeninspecteur

Recente bezoekers van dit profiel

1.326 profielweergaven
 1. feli

  De Grote Strippitch: Stripmuseum Brussel

  Nog een tip is heel goed vooraf kijken bij wie je pitcht. Ik ben eenmaal geweest en had een jeugdstrip bij. Ik had 3 uitgeverijen gekozen zonder ten volle onderzoek te doen naar wat ze allemaal uitgeven. De ene was net gestopt met jeugdstrips, de andere gaf geen jeugdstrips uit (maar had ik vooral gekozen omdat ik fan was van de persoon die daar zat), en de laatste zei dat er geen markt was voor nieuwe jeugdstrips. Misschien had ik bij een andere uitgeverij meer "succes" gehad. Eén van de uitgeverijen was de stripgilde en daar heb ik wel een boel goede feedback gekregen. Dus was het niet helemaal een verloren zaak.
 2. feli

  Feli

 3. feli

  Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  Dat is toch de premisse van de hele film en bij uitstek heel hun cinematic universe?
 4. Hoewel ik het een leuke variatie op de toren vind is de achtergrond heel saai. Was er echt niks beter te doen dan al dat grijs? Hoe jammer.
 5. Ik had dat nog nooit door dat de backcover van Frommeltje en Viola een parodie was op het gele teken. Van mij mag deze winnen.
 6. Ik kies voor A terwijl ik B zeker heel mooi vind. Maar ik heb het voor enkel de tekening, geen tekstjes, overzichten of aankondiging van nieuwe albums. Laat het tekenwerk maar primeren. Ik kies ook vaak strips enkel op de tekeningen, terwijl ik in geen 1000 jaar weet waarover het gaat.
 7. feli

  Feli

  Op dit moment teken ik live op twitch:
 8. feli

  Let's Go Digital !

  Ik werk bijna uitsluitend in mangastudio. Alles wat Yncke verteld over Krita kan Manga Studio ook. Het is echt het tekenprogramma voor strips bij uitstek. En voor mij is de brushengine ongeëvenaard. Dat zou ik eens moeten testen bij Krita maar ik denk niet dat het aan mangastudio tipt. Pen en papier is leuk. Maar om efficiënt te werken verkies ik zelf digitaal. Nadeel is dat ik nooit een afdruk zal kunnen verkopen aan Bonte! 😂
 9. feli

  De stripwereld in 2030 : quo vadis?

  Het zal net wel digitaal gaan. Kijk naar bvb. webtoons waar strips door miljoenen worden gelezen. (heus niet allemaal 50-plussers). Dat zijn community's die echt leven met heel veel jonge striplezers maar hier op het forum merk ik dat dit nog niet echt gekend is. Ik denk alles digitaal, merendeel Engels en de grote successen komen dan toch nog op papier uit. (als verzamelobject voor de die-hard fans). We gaan nooit meer naar de hele grote oplages. Striptekenaar is een carrière die je na je uren uitoefent tot je genoeg volgers hebt om er van te leven. En dat zal voor weinigen weg gelegd worden.
 10. feli

  Let's Go Digital !

  Wat bedoel je met iets artistiek tastbaar. Dat je geen fysieke pagina niet meer hebt? Het artistiek kun je weglaten uit je zin want digitaal is even artistiek. Momenteel hangt een tekening van mij in een tentoonstelling. De tekening is volledig op de Ipad gemaakt en ik voel soms aan de mensen dat ze denken dat je dan "zeurt". Dat er minder werk of vakmanschap aan te werk komt. En dat is iets dat mij echt ergert. Net alsof ik enkel moet zeggen 'Siri, maak eens een tekening' De shortcuts die je kan nemen door digitaal te werken zijn handig, maar doen toch niet af aan je vakmanschap? Er zit evenveel bloed, zweet en tranen in het werk.
 11. feli

  Het grote besteachtercovertoernooi

  Jep. Werd toen ik jong was voorgepubliceerd in de krant die we thuis hadden. (la derniere heure). Er moet in mijn oude kinderkamer nog ergens een map liggen met de knipsels. Ik vond dit een heel goede strip.
 12. feli

  Feli

  Uit het schetsboek gisteren: Rapheld Action Bronson
 13. feli

  Blake en Mortimer

  3000 exemplaren voor cartoons die al online, gratis te lezen waren. Dat is goed toch? Zijn grotere oplages (voor beginnende strips) wel mogelijk?
 14. feli

  Inktober Op De Getekende Reep

  Ik heb de laatste week afgehaakt. Maar proficiat aan alle volhouders. Het was weer een leuke maand met veel plezierige tekeningen. Ik kijk alweer uit naar de volgende editie!
 15. feli

  Inktober Op De Getekende Reep

  dag 24: The Wizard (1989)
×