Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

feli

Members
 • Aantal items

  777
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.hallovaarwel.be

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Dobbelsteeninspecteur

Recente bezoekers van dit profiel

909 profielweergaven
 1. Nieuwe batch: hallo vaarwel, beatles, stranger things...
 2. Inktober Op De Getekende Reep

  Proficiat aan iedereen! Het was een leuke maand!
 3. Ik heb de boeken thuis en hoewel het verhaal voor mij toch wat "been there, done that is" leest het wel vlot weg. De tekeningen zijn echter wel prachtig. ik durf het dus wel aanraden.
 4. Inktober Op De Getekende Reep

  De tijger is en elk geval fierce!
 5. Inktober Op De Getekende Reep

  Dit jaar doe ik eens niet mee. Ik vind het jammer maar ik heb het net iets te druk om mee te doen. Ik volg wel het topic en geniet van wat ik zie passeren. Veel succes nog allemaal!
 6. Bashdrive Tekent Zomaar Wat...

  Je vergat hier en daar een stuk achtergrondkleur.
 7. Ik ben begonnen aan een illustratie dat ik graag zou geven aan mijn vader voor zijn verjaardag. Om eens wat afwisseling te hebben wil ik eens inkten met een andere pen. Ik heb een paar pennen uitgeprobeerd en hoewel ik al een voorkeur heb vroeg ik mij toch af wat een ander denkt. Hebben jullie een duidelijke voorkeur? (let op, heel slordig geïnkt)
 8. Typische striptaal

 9. POLL - Grote of kleine panelen?

  aye aye captain
 10. POLL - Grote of kleine panelen?

  3 stroken op 6072 * 9000 pixels - 600 dpi (canvas size, niet page size)
 11. POLL - Grote of kleine panelen?

  Ik heb nog niet gestemd want de vraag lijkt mij dubbel. Je kan grote kaders op klein papier tekenen en je kan kleine kaders op groot papier tekenen. Dus het aantal details hangt meer af van papierkeuze dan van het aantal kaders zou ik denken. Wanneer men digitaal tekent kan men nog beginnen inzoomen om details toe te voegen, los van formaten. Zelf teken ik het liefst in 3 stroken. (meer zoals comics) Dus minder kaders dan de 4 stroken dat we gewoon zijn van de traditionele Vlaamse strips. Verder denk ik dat je altijd moet kijken welk soort strip, verhaal je maakt. Ieder verhaal vraagt om een andere aanpak.
 12. Chimi Art

  Ik heb geen moeite dat ze dat doen, ik vind het enkel zo ontzettend jammer dat mensen daar dan geld aan uitgeven. Men zou beter zijn centen dan uitgeven aan (jonge) tekenaars die wat fanart prints maken. Ik heb zo nog een Naruto print verkocht voor €1 (€1!!!!) en hoewel veel mensen stopten aan mijn tafel en de print leuk vonden, toonden aan hun vrienden enzo, heb ik er 2 verkocht op een heel weekend. Ik ben daarin het tegenovergestelde, ik koop liever de fancreaties. On topic: Inderdaad goed bezig Chimi. Ik vind de stijl van de X-men Storm super leuk.
 13. Per'Bat - Mijn online strip

  Inderdaad, het feit dat de lijnen symmetrisch zijn doet dit aanvoelen. Ik zou ook wat meer speling geven en eentje verder laten komen. Of misschien wat breder gaan met de helling.
×