Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

feli

Members
 • Aantal items

  890
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Dobbelsteeninspecteur

Recente bezoekers van dit profiel

1.376 profielweergaven
 1. Mocht de rambo franchise gestopt zijn na First blood, dan stond die film héééél hoog in de lijstjes van beste films.
 2. feli

  Feli

  Nog een mopje
 3. feli

  Feli

  Merci Kristof. Deze had ik nog vergeten te posten. Ben ik wel trots op.
 4. feli

  Feli

  Ik post hier veel te weinig dus bij deze een dump van tekeningen die ik de laatste tijd heb gemaakt. Mensen die mij volgen op sociale media zullen deze wel al gezien hebben.
 5. feli

  Feli

  Deze stond nog als schets in mijn bestanden en heb ik gisteren dan maar eens afgewerkt.
 6. Nog een tip is heel goed vooraf kijken bij wie je pitcht. Ik ben eenmaal geweest en had een jeugdstrip bij. Ik had 3 uitgeverijen gekozen zonder ten volle onderzoek te doen naar wat ze allemaal uitgeven. De ene was net gestopt met jeugdstrips, de andere gaf geen jeugdstrips uit (maar had ik vooral gekozen omdat ik fan was van de persoon die daar zat), en de laatste zei dat er geen markt was voor nieuwe jeugdstrips. Misschien had ik bij een andere uitgeverij meer "succes" gehad. Eén van de uitgeverijen was de stripgilde en daar heb ik wel een boel goede feedback gekregen. Dus was het niet helemaal een verloren zaak.
 7. Dat is toch de premisse van de hele film en bij uitstek heel hun cinematic universe?
 8. Hoewel ik het een leuke variatie op de toren vind is de achtergrond heel saai. Was er echt niks beter te doen dan al dat grijs? Hoe jammer.
 9. Ik had dat nog nooit door dat de backcover van Frommeltje en Viola een parodie was op het gele teken. Van mij mag deze winnen.
 10. Ik kies voor A terwijl ik B zeker heel mooi vind. Maar ik heb het voor enkel de tekening, geen tekstjes, overzichten of aankondiging van nieuwe albums. Laat het tekenwerk maar primeren. Ik kies ook vaak strips enkel op de tekeningen, terwijl ik in geen 1000 jaar weet waarover het gaat.
 11. feli

  Feli

  Op dit moment teken ik live op twitch:
 12. Ik werk bijna uitsluitend in mangastudio. Alles wat Yncke verteld over Krita kan Manga Studio ook. Het is echt het tekenprogramma voor strips bij uitstek. En voor mij is de brushengine ongeëvenaard. Dat zou ik eens moeten testen bij Krita maar ik denk niet dat het aan mangastudio tipt. Pen en papier is leuk. Maar om efficiënt te werken verkies ik zelf digitaal. Nadeel is dat ik nooit een afdruk zal kunnen verkopen aan Bonte! 😂
×
×
 • Nieuwe aanmaken...