Ga naar inhoud

Sherpa

Members
 • Aantal items

  107
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Contact Methods

Profile Information

 • Beroep
  uitgeverij

Recente bezoekers van dit profiel

528 profielweergaven
 1. We zijn natuurlijk niet geheel onbevooroordeeld, maar kijk ook even naar de grote versie van B. Mooie kerstsfeer
 2. Sherpa

  Toernooi

  Voor de volledigheid hierbij de complete Ravian-tekening (halve spread): (Wordt blijkbaar geschaald naar kleiner formaat, en via URL invoegen lukt niet. Jammer. Zie: http://www.sherpa.nu/toernooi.jpg)
 3. Dat is geen cover, maar de titelpagina.
 4. Ger wist met enig zoekwerk inderdaad het antwoord te vinden: 1978. Bedankt voor de hulp.
 5. Vóór 1988 is toch ouder dan na 1988...?! Heel gedoe met creditcard om die site een week gratis uit te proberen, blijkt het Hagar-archief maar tot 5 oktober 1998 terug te gaan... Nou ja, toch bedankt voor de tip.
 6. Is er hier misschien een liefhebber van Hägar de Verschrikkelijke die onderstaande strook kan dateren? Hij is gesigneerd Dik Browne 10-18, dus kan niet jonger zijn dan 1988 (toen zijn zoon Chris het overnam) en moet op 18 oktober verschenen zijn, maar welk jaar? Of in welke boekuitgave stond de strook? De engelstalige versie mag ook (liever zelfs).
 7. Niet opzettelijk, maar er waren van die delen inderdaad te weinig geleverd door de drukker.
 8. Sherpa

  Inspiratie

  Van eind 1967 tot begin 1968 maakten Jan Godschalk en Ton Kooreman voor het weekblad Haagse Post de pop art-strip Sadine. Na deze publicatie raakte de strip geheel in de vergetelheid. Voor een eventuele heruitgave zijn wij momenteel op zoek naar achtergrondinformatie. Hoewel het tekenwerk niet onder doet voor andere 'progressieve' strips uit het tijdperk (Jodelle, Pravda, Varoomshka), zal Kooreman zich voor diverse tekeningen uit dit militair-politieke stripverhaal toch hebben moeten documenteren. Onderstaand plaatje, bijvoorbeeld, doet vermoeden dat hij ook te rade ging bij collega'
×
×
 • Nieuwe aanmaken...