Gast Kameraad Mauser Geplaatst: 13 mei 2013 Share Geplaatst: 13 mei 2013 Op maandag verheugt Mausman zich in de verse werkweek, want arbeid is de solide basis waarop zijn arbeidersparadijs (duh!) gebouwd wordt. Uit wat kan jij afleiden dat ik een collectivistische maatschappij nastreef? Quote Link naar reactie
retep Geplaatst: 13 mei 2013 Auteur Share Geplaatst: 13 mei 2013 Himmelhoch Jauchzend ! Ach ja maar daar hoort ook weer Zum tode betrübt bij Quote Link naar reactie
Waldorf Geplaatst: 13 mei 2013 Share Geplaatst: 13 mei 2013 Ik speculeerde er gewoon op dat je het pad van de arbeid koos in de zoektocht naar geluk die we allen voeren. Arbeidsvreugde is een weldaad voor de innerlijke rust. Edit: dit is dus een antwoord op K, niet op R. Quote Remember that the life of this world is but a sport and a passtime. Link naar reactie
Gast Kameraad Mauser Geplaatst: 13 mei 2013 Share Geplaatst: 13 mei 2013 Ik speculeerde er gewoon op dat je het pad van de arbeid koos in de zoektocht naar geluk die we allen voeren. Arbeidsvreugde is een weldaad voor de innerlijke rust. Edit: dit is dus een antwoord op K, niet op R. Arbeit macht frei? Quote Link naar reactie
Waldorf Geplaatst: 13 mei 2013 Share Geplaatst: 13 mei 2013 Arbeit macht frei? Nee nee. Gewoon vreugde vinden in het bouwen van nestkasten, het telen van courgettes of het hakken van hout. Quote Remember that the life of this world is but a sport and a passtime. Link naar reactie
156 Geplaatst: 13 mei 2013 Share Geplaatst: 13 mei 2013 Ja, gelukkig is niet hetzelfde als vrij, gelukkig. Gevangenen kunnen door te werken weer een beetje gelukkig worden, maar vrij zijn ze daarom nog niet. Quote Link naar reactie
Yncke Geplaatst: 13 mei 2013 Share Geplaatst: 13 mei 2013 Leuke dingen: Hoofdexperiment: zelf limoncello maken. Afwachten nu.Nevenexperiment: picon bière met versgeperst citroen sap. Jum. Quote yncke.be Link naar reactie
retep Geplaatst: 13 mei 2013 Auteur Share Geplaatst: 13 mei 2013 Ach, wie is er vrij vandaag de dag: grond en energie is ook al niet gratis, zelfs op straat wordt je bij straatorgels op agressieve wijze een centenbak opgedrongen waar je dan een muntstuk in moet gooien, wat een wereld, wate een wereld..... Quote Link naar reactie
retep Geplaatst: 13 mei 2013 Auteur Share Geplaatst: 13 mei 2013 Leuke dingen: Hoofdexperiment: zelf limoncello maken. Afwachten nu. Nevenexperiment: picon bière met versgeperst citroen sap. Jum. Limoncello bah, je kunt beter bier brouwen of sterke drank distilleren, dat lijkt me wel wat.... Quote Link naar reactie
156 Geplaatst: 13 mei 2013 Share Geplaatst: 13 mei 2013 Hoofdexperiment: zelf limoncello maken. Afwachten nu. jamaar, als je zelf geen limoenenboom hebt, suikerbieten teelt en je eigen sterke drank brouwt, moet je dat "zelf maken" wel met een korreltje zout nemen natuurlijk Quote Link naar reactie
Yncke Geplaatst: 13 mei 2013 Share Geplaatst: 13 mei 2013 jamaar, als je zelf geen limoenenboom hebt, suikerbieten teelt en je eigen sterke drank brouwt, moet je dat "zelf maken" wel met een korreltje zout nemen natuurlijk Ik heb er mijn plezier in, en dat zal je me niet kunnen afpakken. Nah! Quote yncke.be Link naar reactie
156 Geplaatst: 13 mei 2013 Share Geplaatst: 13 mei 2013 Van draaiorgel naar drankorgel. Het is maar een kleine stap op de reep. Quote Link naar reactie
Gast Kameraad Mauser Geplaatst: 13 mei 2013 Share Geplaatst: 13 mei 2013 Stepping stone? Quote Link naar reactie
retep Geplaatst: 13 mei 2013 Auteur Share Geplaatst: 13 mei 2013 Ik heb er mijn plezier in, en dat zal je me niet kunnen afpakken. Nah! Kijk maar uit, niet teveel citroenen oftie wordt te zuur en ijs- en ijskoud drinken ! Quote Link naar reactie
Gast Kameraad Mauser Geplaatst: 13 mei 2013 Share Geplaatst: 13 mei 2013 Jägermeister... alleen als ie... Quote Link naar reactie
Yncke Geplaatst: 13 mei 2013 Share Geplaatst: 13 mei 2013 Kijk maar uit, niet teveel citroenen oftie wordt te zuur en ijs- en ijskoud drinken ! Thanks voor de tip. (Kijk. Tenminste nog iemand die het plezier van de kleine dingen inziet!) Quote yncke.be Link naar reactie
retep Geplaatst: 13 mei 2013 Auteur Share Geplaatst: 13 mei 2013 Jaja, geweldige reclames waren dat Quote Link naar reactie
retep Geplaatst: 13 mei 2013 Auteur Share Geplaatst: 13 mei 2013 Thanks voor de tip. (Kijk. Tenminste nog iemand die het plezier van de kleine dingen inziet!) Wodka als belangrijkste ingredient ! Quote Link naar reactie
Yncke Geplaatst: 13 mei 2013 Share Geplaatst: 13 mei 2013 Wodka als belangrijkste ingredient ! Geen fan van vodka, hier. Ik ben 't met 96% alcohol aan 't proberen, en dan aanlengen met siroop en rusten. Quote yncke.be Link naar reactie
retep Geplaatst: 13 mei 2013 Auteur Share Geplaatst: 13 mei 2013 Zo, 96%, in NL is daar moeilijk aan te komen Quote Link naar reactie
156 Geplaatst: 13 mei 2013 Share Geplaatst: 13 mei 2013 Rusten. Da's ook iets leuks waar ik kan van genieten. Quote Link naar reactie
retep Geplaatst: 13 mei 2013 Auteur Share Geplaatst: 13 mei 2013 Wel een langdurig proces http://plazilla.com/limoncello-of-citroenlikeur-zelf-maken Quote Link naar reactie
156 Geplaatst: 13 mei 2013 Share Geplaatst: 13 mei 2013 Ai, retep is weer eventjes zoet met het internet af te struinen. Quote Link naar reactie
Yncke Geplaatst: 13 mei 2013 Share Geplaatst: 13 mei 2013 Wel een langdurig proces Valt wel mee in vergelijking met bijvoorbeeld advocaat, vind ik. Quote yncke.be Link naar reactie
retep Geplaatst: 13 mei 2013 Auteur Share Geplaatst: 13 mei 2013 Ai, retep is weer eventjes zoet met het internet af te struinen. Ik wil dat dan ook wel zelf eens proberen, probleem is dat ik alleen vrij dure/goede limoncello lekker vind. Als het dan iets minder uitpakt zit je gelijk weer met 5 liter die niet op komt..... Quote Link naar reactie
retep Geplaatst: 13 mei 2013 Auteur Share Geplaatst: 13 mei 2013 Valt wel mee in vergelijking met bijvoorbeeld advocaat, vind ik. Is dat je wel eens goed gelukt ? Lijkt me moeilijk bereiden.... Quote Link naar reactie
156 Geplaatst: 13 mei 2013 Share Geplaatst: 13 mei 2013 Ik wil dat dan ook wel zelf eens proberen, probleem is dat ik alleen vrij dure/goede limoncello lekker vind. Maar enkele posts terug zei je nog "limoncella bah" ?... Quote Link naar reactie
Gast Kameraad Mauser Geplaatst: 13 mei 2013 Share Geplaatst: 13 mei 2013 Mijn Pentii Linkola-neigingen... Quote Link naar reactie
Yncke Geplaatst: 13 mei 2013 Share Geplaatst: 13 mei 2013 Is dat je wel eens goed gelukt ? Lijkt me moeilijk bereiden.... Ik niet, maar mijn moeder is momenteel aan het experimenteren met verschillende recepten. Tot nu toe geen mislukkingen geweest. *houdt hout vast* Quote yncke.be Link naar reactie
retep Geplaatst: 13 mei 2013 Auteur Share Geplaatst: 13 mei 2013 Maar enkele posts terug zei je nog "limoncella bah" ?... Ja, de goedkope en of zelfgemaakte L. die ik dronk waren bah. In italie wel eens dure gedronken en die was niet bah. tís trouwens limoncello (en niet a). Zelfgemaakt bier of gedestilleerd die ik ooit dronk was ook niet bah dussss Quote Link naar reactie
retep Geplaatst: 13 mei 2013 Auteur Share Geplaatst: 13 mei 2013 Ik niet, maar mijn moeder is momenteel aan het experimenteren met verschillende recepten. Tot nu toe geen mislukkingen geweest. *houdt hout vast* Wel eens Zabaglione gemaakt ?, één keer heel lekker gegeten/gedronken. Quote Link naar reactie
Waldorf Geplaatst: 13 mei 2013 Share Geplaatst: 13 mei 2013 Wel eens Zabaglione gemaakt ?, één keer heel lekker gegeten/gedronken. Op oudejaarsavond heb ik er gemaakt. Quote Remember that the life of this world is but a sport and a passtime. Link naar reactie
Waldorf Geplaatst: 13 mei 2013 Share Geplaatst: 13 mei 2013 Mijn Pentii Linkola-neigingen... Verschijt Pentii Linkola zijn tijd ook op fora? Quote Remember that the life of this world is but a sport and a passtime. Link naar reactie
Yncke Geplaatst: 13 mei 2013 Share Geplaatst: 13 mei 2013 Wel eens Zabaglione gemaakt ?, één keer heel lekker gegeten/gedronken. Ooit 1 keer sabayon gemaakt, maar da's verdimme moeilijk, en 't is niet zo fantastisch gelukt. :s Quote yncke.be Link naar reactie
retep Geplaatst: 13 mei 2013 Auteur Share Geplaatst: 13 mei 2013 sabayon ? een variant ? Quote Link naar reactie
Yncke Geplaatst: 13 mei 2013 Share Geplaatst: 13 mei 2013 sabayon ? een variant ? Euh, een heel rappe google gaf mij de indruk dat dat 't zelfde was, maar 't ene de Italiaanse naam en 't andere Franse. Quote yncke.be Link naar reactie
Gast Kameraad Mauser Geplaatst: 13 mei 2013 Share Geplaatst: 13 mei 2013 Verschijt Pentii Linkola zijn tijd ook op fora? Heel waarschijnlijk niet. Daarom dat ik ook zei: neigingen. Niet: overnemen van levenswijze. Quote Link naar reactie
retep Geplaatst: 13 mei 2013 Auteur Share Geplaatst: 13 mei 2013 ok, probleem met dit soort eten/drinken is dat het in het land van origine lekker smaakt dan thuis. Pastis, dat dronken we vaak in de Provence, in het vlakke landje smaakt dat toch wat minder.... Quote Link naar reactie
retep Geplaatst: 13 mei 2013 Auteur Share Geplaatst: 13 mei 2013 Brrr...Linkola in de leuke dingen draad..... Quote Link naar reactie
Yncke Geplaatst: 13 mei 2013 Share Geplaatst: 13 mei 2013 ok, probleem met dit soort eten/drinken is dat het in het land van origine lekker smaakt dan thuis. Pastis, dat dronken we vaak in de Provence, in het vlakke landje smaakt dat toch wat minder.... Of je moet 't aanpassen aan het land. Sabayon hoeft niet van wijn gemaakt te zijn, er zijn fantastische variaties met goed Belgisch bier. Quote yncke.be Link naar reactie
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.