kbellon Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Geen. Witte chocolade, waarschijnlijk omdat dit geen cacao bevat Quote Link to comment
Waldorf Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Zwart. Met noten. Quote Remember that the life of this world is but a sport and a passtime. Link to comment
esteban² Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 (maar van bovenstaande originele muizekes is de samenstelling jaren terug veranderd, lang niet zo goed meer) En zeggen dat ik dat allemaal amper nog kan eten. Quote STEUNACTIE #SHARINGISCARING #DELENISLIEF Link to comment
stilte Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 Zwart met een cacaogehalte tussen 70 en 85 %. Minder vind ik nauwelijks nog eetbaar. Gek eigenlijk, want ik lust quasi alles en ben dol op chocolade. Maar als er iets is wat ik niet binnen krijg, is het melkchocolade of van die vette witte brol die men nog chocolade poogt te noemen. Bij voorkeur Galler of Côte d'Or. Maar een must is dat niet. Quote I was taught to dream this dream people call human life I was thought to dream Link to comment
Comicoos Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Melkchocolade. Maar geen pralines, welk type ook. Met stip op één de vieste chocolade die ik ooit heb gegeten: roze chocolade. Quote Link to comment
TDPB Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 7 uren geleden, Comicoos zei: Met stip op één de vieste chocolade die ik ooit heb gegeten: roze chocolade. Erger dan muntchocolade? Quote Link to comment
Comicoos Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 21 minuten geleden, TDPB zei: Erger dan muntchocolade? aan elkaar gewaagd denk ik. Quote Link to comment
Hamirubi Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Tabakchocolade: ook geen aanrader. Quote I'am a locksmith. And I'm a locksmith. Link to comment
Blutch Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 In mijn jeugd was ik dol op chocoladerepen: Snickers, Mars, Lion, Raider (jawel, zó oud ben ik)... you name it. Tegenwoordig moet ik toch wat op mijn gewicht letten en ga ik vaker voor het subtielere werk. Met enig gevoel voor overdrijving zou ik de Prestige van Neuhaus de beste praline aller tijden willen noemen. Quote Link to comment
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.