JPAR Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Pindasaus natuurlijk Knoflooksaus of van die rode saus. Curry kan ook. Quote Link to comment
cinco Posted December 8, 2020 Author Share Posted December 8, 2020 Andalouse. Zelfs mammoetsaus. Of gewoon de combinatie look-pikant. Quote Link to comment
esteban² Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Hoeveel fastfood-topics gaan er nog volgen? Grote voorkeur voor samurai-saus. Ik heb mijn pita's graag pikant. En als het eens niet pikant moet zijn, cocktail-saus. En alle groenten die je maar wil, behalve komkommer. @JPAR, dat van die pindasaus is een grapje, toch? Quote STEUNACTIE #SHARINGISCARING #DELENISLIEF Link to comment
JPAR Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 31 minuten geleden, esteban² zei: @JPAR, dat van die pindasaus is een grapje, toch? Haha. Uiteraard. Vandaar de knipoog. Quote Link to comment
Lük Bey Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Andalousesaus! Spijtig dat ze dat hier (in Andaloesië) nooit hebben . Quote https://www.facebook.com/lukbey Link to comment
cinco Posted December 8, 2020 Author Share Posted December 8, 2020 2 uren geleden, JPAR zei: Haha. Uiteraard. Vandaar de knipoog. Iemand zou het moeten testen met pindasaus. Quote Link to comment
JPAR Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Zojuist, cinco zei: Iemand zou het moeten testen met pindasaus. Nou. Warm vlees is lekker met pindasaus. Ik denk alleen dat de kruiden van de kebab niet passen. Quote Link to comment
knobbel Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Geen kebap tout court. Ben allergisch aan look. Quote Link to comment
Lamme Goedzak Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 look of curryketchup Quote Link to comment
Ambreville Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Look en half-pikant samen. Quote Link to comment
cinco Posted December 8, 2020 Author Share Posted December 8, 2020 4 minuten geleden, Ambreville zei: Look en half-pikant samen. Da's de bestelling die ik het vaakst hoor als ik in een kebabzaak ben. Quote Link to comment
kbellon Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Look of andalouse Quote Link to comment
cinco Posted December 9, 2020 Author Share Posted December 9, 2020 Afhankelijk van welk vlees het is, kan de sauskeuze ook nog variëren. Bij lamsgehakt vind ik andalouse zowat het beste, terwijl look-pikant goed zit voor het vlees op basis van rund. En bij kip is cocktail natuurlijk een matchende combinatie. Quote Link to comment
mister o Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Ik ga voor deze. Quote Link to comment
cinco Posted March 30, 2021 Author Share Posted March 30, 2021 Ik zit in een look-pikant fase. Quote Link to comment
cinco Posted August 1, 2021 Author Share Posted August 1, 2021 Wordt er in Nederland pindasaus op kebab gedaan? Quote Link to comment
sjaakie Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Zijn er dingen die je zonder pindasaus eet? Quote Link to comment
IvoVWS Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 1 uur terug, sjaakie zei: Zijn er dingen die je zonder pindasaus eet? Ja, tiramisu. Quote Link to comment
sjaakie Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 oke Tiramisu, Dame blanche en Creme brulee zijn niet beter met sate saus. maar verder wordt alles er toch beter van. Quote Link to comment
cinco Posted May 18, 2022 Author Share Posted May 18, 2022 Is andalouse op kebab minder gebruikelijk in Nederland, want op verschillende plaatsen hebben ze dat niet in hun aanbod... (of ik ga in de verkeerde zaken) Quote Link to comment
Rik Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Je kan er natuurlijk alles op gooien maar mijn voorkeur gaat uit naar knoflooksaus Quote Omnia mutantur nihil interit Link to comment
esteban² Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 Geen andalouse? Dat vraagt om een boycot! Quote STEUNACTIE #SHARINGISCARING #DELENISLIEF Link to comment
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.