cinco Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 De tijd van een binaire keuze tussen gezouten of paprika is ergens in de jaren '80 uitgestorven. Nu heb je oneindige rekken aan smaken. (ik zocht het einde, maar ik kwam in een soort van moebius-ring terecht) Quote Link to comment
Guest Kameraad Mauser Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Bbq, pickles, bacon, paprika, bolognese. Om te beginnen. Liefst ook bij de nootjes, deze smaken. Quote Link to comment
Rik Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Gewoon naturel. Liefst Pringels. Quote Omnia mutantur nihil interit Link to comment
esteban² Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 En toch vind ik vaak mijn goesting niet. Meestal val ik voor de meer speciale en gelimiteerde smaken. Ik ben een proeverke op dat vlak. Momenteel favoriet: Vond ik ook ongelooflijk lekker (maar was maar korte periode te krijgen) : En ik vermoed dat ik deze ook geweldig zou vinden, laat maar komen bij ons, Lays! Quote STEUNACTIE #SHARINGISCARING #DELENISLIEF Link to comment
SPeeDy Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Die Strong ook geprobeerd en was idd heel lekker! Verder Ringelings, Mamma mia’s, Grills. Maar ik eet eigenlijk alles van chips en nootjes, zolang er maar zout in zit. Quote Tomorrow Saturday Sunday Today is my favorite day Link to comment
Guest Kameraad Mauser Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Hmmm pringels...dat is ook zeer welkom. Zijn er nog geen chips met een tripelsmaak? Quote Link to comment
Guest Kameraad Mauser Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Zout...ja...dat lust ik ook wel. Vooral bij chips en vlees. Daar krijg je dan dorst van. Kun je een lekkere fles Chimay, Bernardus of een Merlot opentrekken en uw dorst lessen. Heerlijk en hemels. Quote Link to comment
esteban² Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Speciaal voor Mauser ... Quote STEUNACTIE #SHARINGISCARING #DELENISLIEF Link to comment
Guest Kameraad Mauser Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Kijk, da's nu eens klasse zie. Quote Link to comment
IvoVWS Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Peper & Zout, Pickles en Grills! En een speciale vermelding voor kroepoek. Heeft iemand hier eigenlijk die chips met Bicky-smaak geproefd? Quote Link to comment
cartoonesk Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Croky bolognese (met knoflooksaus als dip) maar is niet meer hetzelfde als vroeger (zei opa). Quote Link to comment
Tanuki Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 9 uren geleden, IvoVWS zei: Heeft iemand hier eigenlijk die chips met Bicky-smaak geproefd? Ja, niet te vreten. En ik herinner me een Hollandse versie met Joppie-smaak. Idem. Momenteel heeft Pringles enkele smaken van Pringles Rice in de winkels verdeeld: De Peking duck heb ik nog niet kunnen vinden, de drie anderen zijn best lekker. Quote Link to comment
Hamirubi Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 4 uren geleden, Tanuki zei: Ja, niet te vreten. En ik herinner me een Hollandse versie met Joppie-smaak. Idem. I beg to differ. Niks mis mee, maar weinig Bicky-smaak. Eerder een Pickles-variant. Die Joppie-versie is ook niet verkeerd. Quote I'am a locksmith. And I'm a locksmith. Link to comment
linthout Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 2 minuten geleden, Hamirubi zei: I beg to differ. Niks mis mee, maar weinig Bicky-smaak. Eerder een Pickles-variant. Die Joppie-versie is ook niet verkeerd. Volgens mij zijn dat haast allemaal etiketchips! Quote Link to comment
Hamirubi Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 We zijn het eens! Blij dat je mijn smaakpapillen eindelijk kan appreciëren! Quote I'am a locksmith. And I'm a locksmith. Link to comment
esteban² Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 16 uren geleden, IvoVWS zei: Heeft iemand hier eigenlijk die chips met Bicky-smaak geproefd? Als Bicky Burger liefhebber had ik één groot probleem met die chips: Ze smaakten helemaal niet naar Bicky Burger. Quote STEUNACTIE #SHARINGISCARING #DELENISLIEF Link to comment
Bart 01 Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Altijd zout of pickels hier! Nothing beats the classics. En als we eens zotjes doen mag het een pakje grills zijn. Lays of Croky pickels? Naar wat gaat de voorkeur hier bij de kenners? Beiden hebben een heel verschillende smaak vind ik, maar toch zou ik zo niet direct kunnen zeggen welke ik de beste vind. Quote Link to comment
Guest Kameraad Mauser Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Ketchup-smaak. Die was ik nog vergeten. Ook zeer lekker. Quote Link to comment
Tanuki Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 Op 28/10/2020 om 14:55, linthout zei: Volgens mij zijn dat haast allemaal etiketchips! inderdaad (bij gebrek aan een vind-ik-leuk-knop) Quote Link to comment
IvoVWS Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Vandaag in de winkel gezien; Pringles met kebabsmaak. Jawel. Kebab. Op zich niets mis met ne kebab. Zelfs het samengeperst slachtafval dat je bij ons vindt, kan smaken bij momenten. Momenten die al eens voorvallen na drie uur 's nachts en met één Duvel teveel op. Het idee echter van chips met de smaak van ajuin, rauwe kool, slecht vlees en looksaus (zoals een echte kebabzaak is Pringles de pepertjes vergeten) geeft me een existentiële crisis. Quote Link to comment
Tanuki Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Deze heb ik in Japan al gegeten en smaken naar meer: nori (zeewier) en zout smaken als wasabi & beef, mentaiko (viseitjes van zalm) en, jawel, Pepsi cola, heb ik links laten liggen. Quote Link to comment
cartoonesk Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Pickles-smaak hebben we niet in Nederland, nooit gekocht dus weet niet of dat lekker is. Grills zijn ook niet te koop in Nederland maar die heb ik wel eens gekocht, zijn lekker! Quote Link to comment
Chia Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 gene pickeles in nederland? dat is die lekkerste! Quote Link to comment
cartoonesk Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Gewone Pickles kennen ze ook amper. Quote Link to comment
Hamirubi Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Vandaar de Joppiesaus-variant, me dunkt. Die neigt hard naar picklessmaak. Quote I'am a locksmith. And I'm a locksmith. Link to comment
cartoonesk Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Nooit geprobeerd. Lijkt me niks... Quote Link to comment
cinco Posted November 25, 2020 Author Share Posted November 25, 2020 Die Pickles chips zijn wel ok, maar ze bijten je lippen af. En heeft dan Lay's of Croky de beste? Quote Link to comment
Hamirubi Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Croky is af te raden. Dat weet toch iedereen? Je kan ook een onderscheid maken tussen geribbelde en gewone chips. In een pickles-smaaktest van Het Nieuwsblad scoorden witte producten (Pirato & Snack Day) bijvoorbeeld pakken hoger dan de merkproducten (Lay's & Croky), als het om de gewone chips ging. Quote I'am a locksmith. And I'm a locksmith. Link to comment
Lük Bey Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Hier in Spanje is eigenlijk niet veel keuze, je moet bij de buitenlandse rayon gaan kijken voor wat variatie (voornamelijk de Engelse smaken, cheese & onion enz). Een standaardmaak die je hier wel overal vindt, een beetje zoals paprika bij ons, is 'campesinas', smaak van tomaten (en ajuin). Is best lekker: En nog eentje die ik deze zomer voor het eerst gezien heb ergens in Noord-Spanje: spiegeleismaak! Dat smaakte echt wel naar eieren, ik kon niet uitmaken of dat nu walgelijk was of niet maar ik kon er toch niet afblijven Quote https://www.facebook.com/lukbey Link to comment
cinco Posted November 26, 2020 Author Share Posted November 26, 2020 Iemand chips geprobeerd van de Lay's Strong line-up? Vind ik al te krachtig. Hopen cola ja, die ik erbij moest drinken. En het zijn dan nog maar twee van de drie pepers die ingekleurd zijn. Wat moet dat geven bij maximale dosis? Quote Link to comment
Tanuki Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Nog niet gezien, maar je maakt me nieuwsgierig. Quote Link to comment
cinco Posted November 26, 2020 Author Share Posted November 26, 2020 23 minuten geleden, Tanuki zei: Nog niet gezien, maar je maakt me nieuwsgierig. Dit is de vuurspuwer van de reeks. Check eerst je levensverzekering voor je deze probeert. Quote Link to comment
Tanuki Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Ik ben wel wat gewoon, durf wel eens Koreaanse Cup ramen halen in de lokale toko. Maar deze was uitverkocht, de andere twee heb ik zonet gekocht. Quote Link to comment
cinco Posted November 26, 2020 Author Share Posted November 26, 2020 12 minuten geleden, Tanuki zei: Ik ben wel wat gewoon, durf wel eens Koreaanse Cup ramen halen in de lokale toko. Maar deze was uitverkocht, de andere twee heb ik zonet gekocht. Ik had echt moeite met die chips. Nochtans eet ik ook kebab met sambal of samoeraisaus en de nodige pepers, dus het is niet dat ik niks pikant eet. Maar bij deze chips had ik echt het gevoel van één keer en nooit meer. Quote Link to comment
cinco Posted November 27, 2020 Author Share Posted November 27, 2020 Op 26/11/2020 om 17:08, Tanuki zei: Ik ben wel wat gewoon, durf wel eens Koreaanse Cup ramen halen in de lokale toko. Maar deze was uitverkocht, de andere twee heb ik zonet gekocht. Zijn de chips al genuttigd? Quote Link to comment
Peter Motte Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Je kunt ze ook eten terwijl je meedoet aan de Ezzulia-challenge. Er schijnt zelfs een favoriete chip voor te zijn: gewoon gezouten, omdat de smaak dan minder afleidt van het lezen. Quote Andreas, striptekenaar Blog Vertaalbureau Motte Alle taalfouten dienen om AI te pesten (c) Peter Motte, use by AI not allowed Link to comment
Lamme Goedzak Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 On 11/26/2020 at 3:29 PM, cinco said: Dit is de vuurspuwer van de reeks. Check eerst je levensverzekering voor je deze probeert. Deze is echt zalig. Wel af en toe een slokje water nodig. (En als je van jalapenos houdt moet je zeker eens jalapenopuree maken) Quote Link to comment
cinco Posted November 27, 2020 Author Share Posted November 27, 2020 Van zodra ik de binnenkant van mijn maag heb laten asfalteren, zal ik die proberen. Quote Link to comment
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.